Zaproszenie na ślub Ani i Pawła (letisa:P)
Napisany 31 lipca 2011 - 13:50
Napisany 03 sierpnia 2011 - 20:55

Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 04 sierpnia 2011 - 06:24
A co sam będzie sobie gotował i sprzątał
. Chłopak ma łeb na karku dołącza do nas, grona zadowolonych małżonków.
O właśnie!:jump:

Napisany 04 sierpnia 2011 - 09:50

Napisany 04 sierpnia 2011 - 10:56
A tak w ogóle proszę o wypowiedz kolege Jareckiego zapewne kolejnego szczęśliwego małżonka
, bo wiem że po ślubie Letisa była mowa o spocie w Jelczu , czy to aktualne bo nie wiem jak się szykować . ??????
A nie miało być wcześniej??
szczesliwe małzonki
hehe a to ci dobre
A Ty hehe się nie śmiej :jump: Ty też możesz niedługo być:jump: Wtedy wrócimy do rozmowy:lol:
Napisany 07 sierpnia 2011 - 15:05
po ślubie Letisa była mowa o spocie w Jelczu , czy to aktualne bo nie wiem jak się szykować . ??????
Witam po długiej nie obecności na forum,z naszego ostatniego miejsca spota nici(ośrodek jest wynajęty z góry na dwa miesiące:mad:i nic nie da rady zrobić)ale w tygodniu się dowiem o innym miejscu koło Laskowic i dam pełne info na Forum;)

Napisany 11 sierpnia 2011 - 16:22

Napisany 12 sierpnia 2011 - 19:05
Jak tam dojechać :
W miejscowości Żelazna będzie droga w lewo dojedziecie nad to jeziorko na plażę płatną (straszna bida bo jest tylko szlaban do płacenia i brak atrakcji chyba 5zł od auta i 4zł za każdą osobę), ale jak w Żelazniej skręcicie w prawo to przed tabliczką z nazwą miejscowości "Głębocko" skręcacie w lewo i dojeżdżacie od drugiej strony na część niepłatną z fajną trawą i dużo lepiej bo nie ma tłoku itp. można się pokąpać, rozpalić grilla itp.
Napisany 17 sierpnia 2011 - 23:10
Może jakieś propozycję , ja myślę że skoro ślub 15 to około 13,30 trzeba by było się spotkać może u mnie na stacji ??????
Napisany 18 sierpnia 2011 - 19:12
Napisany 18 sierpnia 2011 - 19:59
Ok panowie myślę że nadszedł czas by pomyśleć gdzie się spotykamy i o której wyjeżdżamy na ślub naszego kolegi.
Może jakieś propozycję , ja myślę że skoro ślub 15 to około 13,30 trzeba by było się spotkać może u mnie na stacji ??????
Ja myśle że jak co to spotkanie o 13 co by na spokojnie zajechać i obcykać miejsce. Spotkanie może być na stacji ale to też zależy kto jedzie i wtedy możemy to ustalić dokładniej.
Napisany 19 sierpnia 2011 - 15:49
1. Misiekzoo
2. Foton
3.Ćwieku
4. Omegator ( jak sądzę

Dopisywać się myślę że godzina 13 u mnie na stacji była by ok .
Napisany 19 sierpnia 2011 - 20:11
1. OMEGATOR
2. Misiekzoo
3. Foton
4. Ćwieku
5.
Dopisywać się.Wyjazd godzina 13 ze stacji u Miśkazoo .
P.S. Co jest z wami chłopaki. Tylu się wpisało wcześniej że będzie a teraz cisza

Napisany 20 sierpnia 2011 - 22:35
Ponadto pamiętajcie o $$$ jak się zjawicie u Miśka na stacji w sobotę.
Do tego mamy z Ćwiekiem taka propozycję:
w drodze powrotnej wybraliśmy się do miejscowości Józefków k/Namysłowa, żeby rozejrzeć się za noclegami.
Jest tam dosyć fajne gospodarstwo agroturystyczne, gdzie mają wolne noclegi na następną sobotę (po korowodzie Letisa jak znalazł).
Pytałem gospodarzy o noclegi i przy 1 noclegu cena za osobę to 50 zł
Jest możliwość zrobienia grilla i do dyspozycji jest piękny ogród.
Pokoje w wysokim standardzie ( 2x3 osoby na piętrze + 1x2 osoby na dole + 1 apartament na 6 osób z aneksem kuchennym na dole).
Poniżej strona www do tej miejscówki:
www.nad.zalewem.prv.pl
Niedaleko jest piękny zalew. Odległość do Namysłowa to ok 5 km, a analizując trasę od korowodu na miejsce wychodzi podobna odległość co do Brzezinek,
gdzie mieliśmy nocować (a gdzie jak wiemy jest zajęte).
W związku z powyższym proponujemy z Ćwiekiem zastanowić się nad opcją korowodu, a później przejazdu w to miejsce celem grilla i spożycia %%%.
Proszę przemyśleć co i jak i maks do środy się określić co myślicie o tym planie (ja uważam, że to lepsze niż wyjazd na 2 godziny, jakiś szybki grill i powrót do domu, gdzie prawie nikt nawet piwka nie wypije).
Do tego jak się miejscówka sprawdzi i będziemy chcieli jakiegoś innego spota zrobić-pani obiecała, że obniży cenę za noclegi nawet do 35 zł za osobę (2 noclegi lub więcej i grupa 10 lub więcej osób).
Tutaj kilka zdjęć jak to wygląda (zdjęcia na szybko telefonem robione)
Napisany 20 sierpnia 2011 - 22:47
Dopisywać się.Wyjazd godzina 13 ze stacji u Miśkazoo .
P.S. Co jest z wami chłopaki. Tylu się wpisało wcześniej że będzie a teraz ciszaSpamować każdy głupi potrafi a Letisek żeni się tylko raz .
A mnie się znudziły wyjazdy ciągle w tej samej ekipie i nie dopisze się na listę bo mnie się nie chce :tere-fere: :invisible:

ps.Ale bedziemy na 100% oczywiście

Napisany 20 sierpnia 2011 - 23:06
A przed zlotem w Żaganiu pisałaś że spotkanie ze starą ekipą bezcenne , albo coś się zmieniło albo te 1000km siadło na gło>>>>>A mnie się znudziły wyjazdy ciągle w tej samej ekipie

A ja mam jeszcze propozycję teraz się dowiedziałęm, w Jelczu w sobote jest jakieś tiuningowisko więc można tam podjechać .
http://forum.vw-pass...p/t-104994.html
Napisany 20 sierpnia 2011 - 23:11
A przed zlotem w Żaganiu pisałaś że spotkanie ze starą ekipą bezcenne , albo coś się zmieniło albo te 1000km siadło na gło>>>>>
te kilometry dały w kość po tych naszych pięknych drogach

Nawet sobie nie myślcie że się tak łatwo i szybko was wyrzeknę

Napisany 20 sierpnia 2011 - 23:14