Powiedz mnie, brales te progi od TFB? Mierzyles moze roznice miedzy nimi a ori?na zdjeciu od progu

Najniższa forumowa omega
Napisany 28 czerwca 2011 - 20:55
Napisany 28 czerwca 2011 - 21:45
Napisany 28 czerwca 2011 - 22:04
Chyba na tylny, bo przod to jest poliestrowo szklany.oryginalne dokładki na zderzaki
Napisany 29 czerwca 2011 - 11:06
chodzi chyba o to żebyś zrobił zdjęcie całego pomiaru całej felgi
No tak ale mierze tak

A Calej miarki nie zrobie zdjecia bo jestem sam i nawet nie mam zeby ktos mi potrzymal metrowki

Napisany 29 czerwca 2011 - 18:52

Napisany 29 czerwca 2011 - 20:09
Wcale mnie to nie dziwi skoro jeździsz na obciętych sprężynach, wolę sobie nie wyobrażać jak to auto musi się prowadzićzaczepiam o byle progi wydechem

Napisany 29 czerwca 2011 - 22:18
Ja nie wiem jak wy jeździcie na takiej glebie, ja mam 65,5 tył i 66,5 przód na ori springach bez jednego zwoju
zaczepiam o byle progi wydechem i nie wyobrażam sobie opuścić Omy jeszcze o 5cm na sztywnym zawiasie, przecież to porażka, jak widzę tak skręcone Golfy, Civiki i inne tuningi odbijające się na naszych drogach jak piłeczki pingpongowe to mi się śmiać chce, a nie wspomnę jak już sikam w majty jak widzę takiego kolesia z zimnym łokciem po drogach jeszcze gorszych niz normalnie jak mu łeb skacze jeszcze bardziej od samochodu, przecież to wstrząsu mózgu można dostać
Owszem, na ładne równe ulice OK, ale na codzienne podróże po mieście to jest fajne? Nie wiem, Omega jest inna i tego się nie odczuwa, czy macie zamontowane fotele z amortyzacją od ciągników JOHN DEERE hehehe
(bez urazy
)
ha napisalbym cos....ale nie...powstrzymam sie...
Ale pokaz fote tej tuning sprezyny :jump:
Napisany 30 czerwca 2011 - 09:30
Masz poniżej 60 cm i jeszcze kilka centów zostało do opony
a może masz koła za małe
Ja mam kola za male okolo 60cm do ziemi i u mnie miedzy nadkolem a opona nie ma za duzo miejsca.

przecież to porażka, jak widzę tak skręcone Golfy, Civiki i inne tuningi odbijające się na naszych drogach jak piłeczki pingpongowe to mi się śmiać chce, a nie wspomnę jak już sikam w majty jak widzę takiego kolesia z zimnym łokciem po drogach jeszcze gorszych niz normalnie jak mu łeb skacze jeszcze bardziej od samochodu, przecież to wstrząsu mózgu można dostać
hahahahaahahahhahahahahahahahahahahahaa:masakra:
Napisany 30 czerwca 2011 - 11:09
Koledzy sorki ale ja zle caly czas mierzylem teraz pujde z bratem to zmierze dokladnie rzeczywiscie mam 60 cosJa mam kola za male okolo 60cm do ziemi i u mnie miedzy nadkolem a opona nie ma za duzo miejsca.
hahahahaahahahhahahahahahahahahahahahaa:masakra:
Sorry

Napisany 30 czerwca 2011 - 11:42
No zmierz dokładnie, bo ja mam z tyłu 62 cm i oponę mam zakrytą przez rant błotnika.teraz pujde z bratem to zmierze dokladnie
Po południu może zrobię jakieś foty.
Napisany 30 czerwca 2011 - 11:53
Jak mierzyles??Koledzy sorki ale ja zle caly czas mierzylem
Napisany 30 czerwca 2011 - 12:28
Jakby ktos nei wiedzial, jak, to info jest na pierwszej stronie :Koledzy sorki ale ja zle caly czas mierzylem
http://forum.omegakl...81&postcount=21

Mierzymy od ziemi do nadkoli, tak by miara przechodzila przez piaste.
Napisany 30 czerwca 2011 - 16:44
ha napisalbym cos....ale nie...powstrzymam sie...
Ale pokaz fote tej tuning sprezyny :jump:
To nie tuning sprężyna tylko się pourywały same, takie tuningi to można była w maluchu robić, sprężynę chlasnąć o dwa zwoje i dospawać w środek żeby był twardszy i niższy zarazem, a przedni resor hebrowany tylko ze w druga strone i dołożenie jednego pióra

I bez skojarzeń że to jakiś Tuning, bo ja się do tego nie posuwam

Przepraszam że nie na temat ale musiałem wyjaśnić

Napisany 01 lipca 2011 - 00:15
Napisany 01 lipca 2011 - 07:59
Ja mam teraz 62/62 i springi 50/50.
------------------------------------------------
Jak pozbyć się Kluchy? PORADNIK Klick :mrgreen:
Napisany 01 lipca 2011 - 15:27