No i żeby sprawiedliwosci stało sie zadosc, po zmianie samochodu juz są problemy

Mianowicie Omega dwa dni po zakupie strasznie sie grzała... wentylatory chodziły cały czas... pomyslałem...hmm pewnie chłodnica... jeszcze dodatkowo była peknieta i uciekł z niej płyn... chłodnica zamowiona... dzis założona.. srl... no i co? i lipa...
Auto gdy rozpalimy rano, dosyc długo sie nagrzewa, jakies 5 - 10 min, gdy juz sie nagrzeje dojdzie do około 90 stopni odpala sie wentylator główny i lewy ( stojąc przed autem ) i pracują cały czas... jeszcze nigdy po włączeniu samoczynnie sie nie wyłączyły, po włączeniu klimy dochodzi prawy wiatrak, po zagrzaniu sie auta do około 95 stopni zaczyna sie harmonia, wszystko chodzi na najwyzszych biegach.... i to mnie załamuje... jadąc po trasie normalnie temp utrzymuje sie w przedziale 92-96 ale wystarczy ze przycisne do 140 i juz jest 98 czy 99, dodajmy ze jest założona nowa chłodnica!
Stojąc przed autem, wiatraki klimy krecą sie w prawą strone, czyli chyba dobrze? Nie mam juz pomysłów, pomozcie

Auto BFl 2000 3.0 v6 man