ale nie ma bara bara gdy nie ślubna parabaaara baaara

Napisany 01 czerwca 2011 - 21:46
ale nie ma bara bara gdy nie ślubna parabaaara baaara
Napisany 01 czerwca 2011 - 21:47
baaara baaara
Napisany 01 czerwca 2011 - 21:48
Ty to zaraz byś śluby brałgdy nie ślubna para
Napisany 01 czerwca 2011 - 21:49
Napisany 01 czerwca 2011 - 21:52
Pomyślimy jak Z50 pieczołowicie przelewa wachluje i do smaku cukrujeno patrzcie jak się rozochocili
![]()
tylko ciekawe jak to będzie jak Cytrynówka znowu w głowie zaszumi
![]()
![]()
Napisany 01 czerwca 2011 - 21:52
nie nie nie ja nie powiedziałem że nie - bo gdy bara bara jak nie ślubna para to teściowa chora i chować małego nie gotowa
Napisany 01 czerwca 2011 - 21:54
tylko ciekawe jak to będzie jak Cytrynówka znowu w głowie zaszumi
Napisany 01 czerwca 2011 - 22:16
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 01 czerwca 2011 - 22:56
Napisany 02 czerwca 2011 - 06:36
lepiej by nie zaszumiałatylko ciekawe jak to będzie jak Cytrynówka znowu w głowie zaszumi
Napisany 02 czerwca 2011 - 08:37
Napisany 02 czerwca 2011 - 08:41
jak wrzucimy w normalnym rozmiarze to z wszystkich aparatów będzie tego kilkanaście lub dziesiąt gigaSłuchajcie nie wrzucajcie na FTP odchudzonych zdjęć, bo to moim zdaniem nie ma sensu. Wrzućcie zdjęcia w oryginalnej wielkości, nie będzie problemu z ponownym przesyłaniem poszczególnych zdjęć.
Ja osobiście chciałby ściągnąć sobie wszystkie zdjęcia w pełnej rozdzielczości - do albumu
Napisany 02 czerwca 2011 - 08:45
Popieram, ale cosik malo osob jakiekolwiek zdjecia wrzuca na ftp (nie chca tego przywilejuSłuchajcie nie wrzucajcie na FTP odchudzonych zdjęć, bo to moim zdaniem nie ma sensu. Wrzućcie zdjęcia w oryginalnej wielkości, nie będzie problemu z ponownym przesyłaniem poszczególnych zdjęć.
Ja osobiście chciałby ściągnąć sobie wszystkie zdjęcia w pełnej rozdzielczości - do albumu
Damian kiedys byla przeprowadzana modernizacja serwera i kasa poszla na wiekszy dysk, IMHO te kilkanasci (dziesiat) GB nie powinno stanowic problemu.jak wrzucimy w normalnym rozmiarze to z wszystkich aparatów będzie tego kilkanaście lub dziesiąt giga