To znaczy, że 57 głos oddany na OKP ??#57 - Dopisany

Klub roku 2011 - GMagazyn
Napisany 29 czerwiec 2011 - 14:25

wiec raczej lista osób świadczyć może o ilości oddanych głosów

edit:
chociaż nie.... bo hans161 wpisał się dzisiaj tu w temacie ze oddał głos a nie widzę go na liście GM

Napisany 29 czerwiec 2011 - 14:30
wpisanie sie a oddanie glosu to 2 rozne sprawy
tutaj oddaje się głos
http://www.forum.gma...topic.php?t=813
Napisany 29 czerwiec 2011 - 14:35
to przecież oczywiste.... ale liczba ludzi z listy może pokrywać się z ilością głosów... chyba że nie trzeba być zarejestrowanym by oddać głosglosy oddaje sie gdzie indziej wpisanie sie a oddanie glosu to 2 rozne sprawy

Napisany 29 czerwiec 2011 - 14:39
to przecież oczywiste.... ale liczba ludzi z listy może pokrywać się z ilością głosów... chyba że nie trzeba być zarejestrowanym by oddać głos
Trzeba być zarejestrowanym ale nie trzeba być klubowiczem, żeby głosować na klub

Napisany 29 czerwiec 2011 - 14:48
nie udało mi się zarejestrować.
Już po sprawie:)
Wpisałem się na listę #58
Głos oddałem.
Obecność korozji w Omedze, zadaje kłam powszechnej opinii, iż Opel robi gówniane samochody. A one z żelaza są zrobione, to rdzewieją
Napisany 30 czerwiec 2011 - 08:00
Do końca głosowania
9 Dni
Napisany 30 czerwiec 2011 - 08:31
szkoda tylko że nie widać wyników

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 30 czerwiec 2011 - 08:35
yyyyyy.. ja zaglosowalem, nie wpisujac sie na liste, wiec na bank sie nie pokrywa lista z liczba oddanych glosow.no chyba tak. skoro żeby oddać głos musisz się zalogować... i tym samym wpisujesz się na listę OKaPowcow
Napisany 30 czerwiec 2011 - 08:39
yyyyyy.. ja zaglosowalem, nie wpisujac sie na liste, wiec na bank sie nie pokrywa lista z liczba oddanych glosow.
mozliwe ze ilosciowo sie pokrywa
jedni sie nie wpisali na liste a drudzy wpisali a glosu nie oddali i na jedno wyszlo:D
Napisany 04 lipiec 2011 - 21:01
Napisany 04 lipiec 2011 - 22:10
Wiem że nie ma na liście i dlatego nie głosuję
Napisany 04 lipiec 2011 - 22:13
Włos Ci z głowy spadnie czy jak? Bo nie rozumiem. Przeca to GM Magazyn to nic dziwnego, że nic o BMW nie ma.
Napisany 05 lipiec 2011 - 09:11
eee Ja wole forum beemki
To teraz jak bedziesz mial jakis problem to moze zapytaj na forum bmki??
:pokoj:
Napisany 05 lipiec 2011 - 12:44
eee Ja wole forum beemki...Bez obrazy koledzy ale tam jest jakoś przytulniej....Sorki koledzy ,ale jestem szczery
.....wszystko zostanie Ci zapisane............

:pokoj:
Obecność korozji w Omedze, zadaje kłam powszechnej opinii, iż Opel robi gówniane samochody. A one z żelaza są zrobione, to rdzewieją
Napisany 05 lipiec 2011 - 17:20
Nie udzielać pomocy. Zapisane:smiech:

Napisany 05 lipiec 2011 - 17:38
napewno jeszcze jakies zablakane owieczki na forum siedza ktore wogole w ten temat nie zagladaja
a druga sprawa to sama niebieska beleczka pod nickiem powinna zobowiazywac do oddania glosu
szkoda ze nie bylo wyslane info na priw albo mail do wszystkich z forum a przynajmniej wszystkich klubowiczy
cos mi sie wydaje ze vectra przebije wszystkich o bardzo wiele glosow
Napisany 05 lipiec 2011 - 18:05
Napisany 05 lipiec 2011 - 18:24
Propozycje zmian regulaminowych...
a w nim :
Klubowicz ktory nie odda glosu na OKP w konkursie GMagazyny w dniu zakonczenia glosowania traci status klubowicza w trybie natychmiastowym
wtedy wygrana w kieszeni:D a dokladniej w nowym wyganiu GMagazynu
Napisany 05 lipiec 2011 - 22:32
Chyba wirtualnym, bo juz dawno tego GMagazynu nie widzialem w zadnym "prasosklepie"dokladniej w nowym wyganiu GMagazynu