Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

za daleko fotel

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
23 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 22 sierpnia 2006 - 11:01

a moze w te szyny coś wpadło, albo brud sie zebrał i do końca fotele nie mozna przesunąć?

ja mam 160 i zawsze fotel na maksa do przodu aby w ogóle do pedałów sięgnąć, jeszcze nigdy nie widziałam maski w żadnym prowadzonym przez siebie aucie, kierownica zasłania mi częśc drogi nawet (ale to ostatnie dlatego ze mam fotel troche na "leżąco" inaczej jezdzic nie potrafię :) )
Ale też dzięiki temu ze pozycja jest dosyc lezaca zakółkiem to nogami siegniesie do pedałów bez wiekszych problemow i na fotelu siedzi sie blizej jakby

a moze masz ręcznie regulowane fotel (są takie wogóle w omegach?) w moim są elektrycznie i podczas dojeżdżania do przodu fotel lekko się unosi do góry, może z tym jest problem

#22 OFFLINE   Bc30se

Bc30se

Zbanowany

• 1 075 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 22 sierpnia 2006 - 20:47

kolega 168 cm, po przesunięciu go do maxa do foteli ma kolana koło uszu, coś jest na nic u Ciebie...

niezlaeznie czy masz elektryke, suwa sie fotel po szynie poziomej

#23 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 31 sierpnia 2006 - 21:45

Omega stoi pod domem.. a żonka miesci się aż miło.. fakt, że jak podjedzie do przodu fotelem to za nią można robic impreze, ale to nic :D

#24 OFFLINE   MUSIEK

MUSIEK
  • 52 postów

Napisany 31 sierpnia 2006 - 21:59

U mnie tak samo. fotel max do przodu i do góry to klate miazdzy mi kierownica a głową wycieram sufit... Coś nie tak u kolegi w omeszce