Spoty cykliczne Ziemi Częstochowskiej
Rozpoczęte przez
cugiel
, 23 mar 2011, 08:39
429 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 lutego 2013 - 23:09
Na pewno są jeszcze chętni:D Zawsze tak jest że się kilka osób wpisze a przyjeżdża więcej:D
Napisany 10 lutego 2013 - 07:53
mamy jakieś miejsce na parkingu czy jak się znajdziemy??
Napisany 10 lutego 2013 - 11:46
mamy jakieś miejsce na parkingu czy jak się znajdziemy??
Zazwyczaj ustawialiśmy się od razu przy wjeździe na parking po lewej stronie.
Możesz sobie zobaczyć galerę zdjęć na początkowych stronach tego tematu to będziesz dokładnie widział.
Możliwe że się spóźnię parę minut bo nie wiem o której Antek wstanie z popołudniowej drzemki. Ale będę na 100%

Napisany 18 marca 2013 - 21:52
Witam panów..dawno mnie nie było i widzę że coś się u nas dzieje
pozytywnie
rozumiem że na spota zaspałem...
może na następnego się dojedzie

rozumiem że na spota zaspałem...

Napisany 18 marca 2013 - 23:11
Wcale się nie przejmuj. Frekwencja ostatnio i tak nie dopisała:p A zimno było:D
Jak się ociepli to się coś zorganizuje na pewno. Paru niedobitków nas jeszcze zostało:D
Jak się ociepli to się coś zorganizuje na pewno. Paru niedobitków nas jeszcze zostało:D
Napisany 02 kwietnia 2013 - 13:30
:masakra dziś omka poszła do grabarza wiec na spocika autosanem lub jelczem ewentualnie koparka-ładowarką
:D

Napisany 02 kwietnia 2013 - 17:38
ano stało sie omka padła ale na spociki i tak bendę wpadał
powód,
:D fajni ludzie mający ambicje i pasie
:D

Napisany 12 kwietnia 2013 - 20:00
cugiel a morze w tą sobote , w Złotym Potoku?godz około 18;tej morze byli by chętni po prostu spontan :jump: ??
Napisany 11 maja 2013 - 15:25
Witam wszystkich.
Biorąc pod uwage że jest już ładna ciepła pogoda można się spotkać i pogadać na świeżym powietrzu. Jak pogoda dopisze i nie będzie deszczowo to możemy się spotkać w niedziele 26 maja. Co do miejsca to zdajemy się na cugiel'a i braci z częstochowy ponieważ oni lepiej znają okolice;)
Biorąc pod uwage że jest już ładna ciepła pogoda można się spotkać i pogadać na świeżym powietrzu. Jak pogoda dopisze i nie będzie deszczowo to możemy się spotkać w niedziele 26 maja. Co do miejsca to zdajemy się na cugiel'a i braci z częstochowy ponieważ oni lepiej znają okolice;)
Napisany 14 maja 2013 - 22:08
Skoro tak to ja bym proponował coś na Jurze Krakowsko Częstochowskiej, nie koniecznie Olsztyn bo wiadomo że jak będzie dużo ludzi to cięzko będzie na kilka aut parking zorganizować.
Są jeszcze jacyś chętni poza mną i zolwikiem?
Wspólnie byłoby łatwiej wybrać dogodne miejsce:p
Jeśli ktoś ma czas w tym terminie to się odezwać proszę co by temat znowu nie zdechł na kolejne kilka miesięcy:D
Są jeszcze jacyś chętni poza mną i zolwikiem?
Wspólnie byłoby łatwiej wybrać dogodne miejsce:p
Jeśli ktoś ma czas w tym terminie to się odezwać proszę co by temat znowu nie zdechł na kolejne kilka miesięcy:D
Napisany 15 maja 2013 - 21:31
Wszyscy mogą
Zróbmy tak że jak się do środy-czwartku nie wykluje propozycja miejsca od kogoś innego to ja coś wymyślę i się spotkamy. Godzinę ustalimy też w połowie tygodnia:D

Zróbmy tak że jak się do środy-czwartku nie wykluje propozycja miejsca od kogoś innego to ja coś wymyślę i się spotkamy. Godzinę ustalimy też w połowie tygodnia:D
Napisany 23 maja 2013 - 08:59
Widzę że zainteresowanie spotem spore:(
Skoro tak, nie będziemy się wygłupiać i spocimy się pod Tesco.
Na początek proponuję godzinę 15 i ani minuty wcześniej nie dam rady bo na sobotę chlanie mi się szykuje i muszę dojść do siebie:p
Skoro tak, nie będziemy się wygłupiać i spocimy się pod Tesco.
Na początek proponuję godzinę 15 i ani minuty wcześniej nie dam rady bo na sobotę chlanie mi się szykuje i muszę dojść do siebie:p
Napisany 23 maja 2013 - 21:12
Miejsce mi odpowiada godzina też. Mam nadzieje że pogoda się zlituje i nie będzie padać.