Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Prawo Jazdy C+E od czego zacząć?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
21 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   kaskader83

kaskader83

Przygoda z Omegą twała 11 lat...

• 898 postów
  • Województwo: opolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 24 marca 2011 - 18:01

Moim zdaniem kurs na PJ powinien już zawierać elementy kursów doszkalających dlatego że i tak na taki kurs przychodzi osoba bez żadnego doświadczenia które akurat w tym zawodzie uczy najwięcej.Owszem cyklicznie powinny być wykonywane badania lekarskie i psychologiczne ale wydaje mi się że osoba która jeździ powiedzmy 10 lat zawodowo nie powinna wysłuchiwać jak mocować ładunek lub wysłuchiwać co za co grozi czy gdzie co i jak się sprawdza bo z takim bagażem doświadczeń sama może edukować tego który wykłada.Tylko że jak wszyscy wiemy tu nie chodzi o edukację tylko o dojenie pieniędzy z naszych portfeli bo jak to ktoś kiedyś powiedział że "Kierowca to jest taka dojna krowa.Komu najlepiej zabrać?KIEROWCY!!bo przecież się nie odezwie.A jak się odezwie to powiemy że to dla jego bezpieczeństwa i będzie siedział cicho."
Tak to właśnie w tym naszym pięknym kraju jest....... :(
I ty możesz zostać Klubowiczem.
Jak?? => Tak!!

#22 OFFLINE   paskudny

paskudny
  • 32 postów

Napisany 24 marca 2011 - 18:26

Dowiedz się czy u Ciebie w Koninie organizują kursy na kat C finansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego. Ja kilka lat temu w Toruniu na taki się załapałem i mam C za darmo,płaciłem tylko za zmianę Prawa Jazdy.Zawsze to 2 tysie w kieszeni.