wejdzie proste ja mialem za radiem 2 pary rca czyli 4 kabelki i sie zmiescilo trzeba odpowiednio kable naprowadzi przed montazem radia aby sie schowaly

Podłączenie wzmacniacza a wyjscie SUB
Rozpoczęte przez
adamesce
, 15 lut 2011, 07:55
24 odpowiedzi na ten temat
Napisany 20 lutego 2011 - 23:55
Napisany 03 marca 2011 - 22:04
Te opcje rear out/sub out to nic innego jak filtr dolnoprzepustowy. U mnie w sony gt 420 coś tam ustawia sie nie tyle co rear/sub ale są 3 możliwe ustawienia tego filtra, 78Hz, 125Hz i można go wyłączyć całkowicie wtedy gra całe pasmo czyli REAR
Napisany 04 marca 2011 - 10:20
Heh...No ładny widze macie problem.Również posiadałem radio sony i wszystko jest w menu ustawiane. Problemy robicie zamiast podłączyć i spróbować..... Przecież nic się nie spali!
!! Wyjscie miałem ustawione na sub i miałem możliwość sterownia głośnością suba jak i kolega pisze filtrem dolnoprzepustowym.Co do prostych RCA mi w radiu sony wszystko łądnie weszło,dopiero schody się zaczęły jak kupiłem radio Alpine. Musiałem nowe kable ciągnąć od radia do wzmacniacza......

Napisany 04 marca 2011 - 18:18
Heh...No ładny widze macie problem.Również posiadałem radio sony i wszystko jest w menu ustawiane. Problemy robicie zamiast podłączyć i spróbować..... Przecież nic się nie spali!
!!
Kolego, myślę, że to niepotrzebne nerwy. Po to jest forum, żeby zadawać pytania i szukać pomocy. Niektórzy zamiast metody prób i błędów wolą się upewnić i zapytać.
Napisany 04 marca 2011 - 19:06
Ja uważam że zamiast gadac trzeba się brać do roboty....Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło no nie???