ja mam compaqa, bracik della i służbowego HP (HPek nówka, compaq i dell stare graty), ojcu kupiliśmy MSI bo na cholere mu lepszy laptop i kapa fejs nie gada z żadnym z ty laptopów

a teraz najlepsze, w pracy (niestety na chatę zabierac nie da rady) mam toshibę, kuzyn ma toshibe (po przejsciach, upadki itp stary grat) i zagadałem jeszcze do jednego gościa z tego forum co blisko mieszka i on tez ma toshibę (nówkę) i z każda z nich współpracuje super, łączy się z wszystkim oprócz MID/TID

w tych kompach co mam na chacie już cuda nie widy robiłem (bo dzwoniłem po pomoc do piwka) zmieniałem porty, prędkości, na nowo systemy, podłączałem przez stacje dokująca, przez zewnętrzny hub usb z własnym zasilaniem (bo nie wie m jaki prad daja moje laptopy i czy np nie jest za mało) :confused:
generalnie sprawę olałem i jeżdżę do kuzyna jak cos potrzebuje tylko zawsze wygodniej było by mieć zabawkę na chacie

jakby nie było, bez tego kabelka to bym z omcia do drobnych doszedł (ceny za podpięcie u mnie w mieście od 80 PLN