Amatorom cudzej wlasnosci - hak w smak
Napisany 10 stycznia 2011 - 01:02

Napisany 10 stycznia 2011 - 08:43
P.S
Beast masz fote z tylu autka ? Chodzi mi o ta naklejke na szybie. Duzo jest na allegro calych klap, jezeli poszla by na zyletki i zlodziej byl by malo rozgarniety, byc moze z czasem zobaczymy klape z Twoja naklejka. Malo mozliwe ale to zawsze jakis punkt zaczepienia...
Napisany 10 stycznia 2011 - 12:21
Moze to jest sensowne rozwiazanie na przyszlosc?
Zycze odzyskania auta lub chocby znalezienia sprawcy. Jezeli nie bylo wlamania to moze rzeczywiscie ludzie ktorym auto przeszlo przez rece i zdazyli sklonowac klucz...
Napisany 10 stycznia 2011 - 19:03
Napisany 11 stycznia 2011 - 16:47
Napisany 11 stycznia 2011 - 21:10
no lipton straszny:(
Napisany 11 stycznia 2011 - 21:31
Jak auto bylo rejestrowane na Ciebie i jak węszeniem nie wystraszyles zlodzieja, to moze jeszcze zadzwonia...odbieraj telefony
no lipton straszny:(
auto bylo na mnie. na szybach byly kartki z numerem. a weszyc bede - trop mam i juz jest sprawdzany po pierwsze prywatnie po drugie przez niebieskich. na tych drugich to nie licze ale jesli pierwsi znajda auto "znajomi" to kiepsko widze tego zlodzieja.
Napisany 12 stycznia 2011 - 10:24
po drugie przez niebieskich. na tych drugich to nie licze.
Mnie kiedys napadli za małolata i ukradli telefon. Policja znalazla ich na drugi dzien i zrobila wjazd na chate, wiec moze i oni Ci pomoga.
Napisany 12 stycznia 2011 - 10:56
Napisany 12 stycznia 2011 - 13:38
Na niebieskich bym nie liczyl tak bardzo, szybciej samemu sie znajdzie jak ma sie jakis dobre kontakty.Przyklady sa nawet w tym poscie ze auto wyparowalo i nic nie zdzialali.
Policja ma też dobre układy i kontakty i chyba byście się zdziwili

Oleje silinikowe i przemysłowe,od 1l do 1000l,
Chemia samochodowa K2 ,F1,Atas, Plastmal
Żarówki,filtry
[SIGPIC][/SIGPIC]
Never make a pirate angry !
Napisany 12 stycznia 2011 - 13:46
cierpliwosci.
Tak jak mówisz, "co ma być znalezione to będzie"

Napisany 12 stycznia 2011 - 15:36
cierpliwosci.
Nie mowie ze cala policja.A dobrych policjantow jest maly procent.Jednemu zalezy drugi olewa.
Napisany 05 lutego 2011 - 10:01

http://wiadomosci.ga..._je_kradli.html
Napisany 05 lutego 2011 - 10:22
wspólczuje. wiem jak to jest sprintera mi buchli nawet go dwuch dnich całych nie miałem. nieodnaleziony do dziś. była kacja co znaleźli szajke co kradli mietki na czesci do przekładek do sprowadzanych anglików ale niestety mojego tam nie było albo już nie było. w tym czasie z Rybnika znikło 6 mietków. kumplowi z pod bloku skradli mietka co od 4 lat stał z uszkodzonym silnikiem, saprawował raczej funcie magazynku. dopiro sie zorientował ze go nie ma po kilku dniach jak coś potrzebował wyjąc z paki. w jego miejscu już trawka odrastała. jest to szok najbardzoej człowiek sie wkurza bo na coś zarobił ciezką praca a ktos sobie o tak zwinie i koniec
Nie Może On Służyć Przeciwko Niemu W Dniu Jutrzejszym, Ani Każdym Innym Następującym Po Tym Terminie.
Ponadto Autor Zastrzega Sobie Prawo Zmiany Poglądów, Bez Podawania Przyczyny
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ
[SIGPIC][/SIGPIC]
oddam moją renie. za darmochę. tę co widać na foto.
UWAGA duży GRATIS do reni, zwany kredytem
http://figop.digart.pl/
Napisany 05 lutego 2011 - 11:30