DRODZY KLUBOWICZE I SYMPATYCY NASZEGO KLUBU

W związku z tym, że Nasza działalność jest skrycie potępiana przez niektórych userów naszego kochanego Forum (poprzez raportowanie naszych postów), chciałbym zaapelować do Klubowiczów i Sympatyków naszego Klubu o pomoc dla naszej kochanej Administracji. Pokażmy, że też mamy uczucia i moralność. Raportujmy wszystkie posty, które w jakikolwiek sposób naruszają nasze poczucie czy to dobrego smaku, moralności, czy poprawności w stosowaniu języka polskiego. Moderatorzy jak się okazuje nie zawsze są w stanie wyłapać takie kwiatki i działają w większości przypadków na zasadzie odruchu Pawłowa - jest raport jest reakcja.
POKAŻMY, ŻE MAMY WRAŻLIWOŚĆ I ŻE TEŻ MAMY SERCE, A NIE ZIMNY GŁAZTak więc Drodzy Klubowicze i Sympatycy do dzieła, myszki w dłoń i nie bójmy się naciskać tej czerwonej chorągiewki. Ja jako Prezes już przed napisaniem tego posta zaraportowałem w ciągu 63 sekund 2 posty, które nie spełniały moich norm.
Czuję, że mój koniec się zbliża i niedługo od Was "odejdę" jak Janek Brylant Wiśniewski, ale chciałbym żeby Nasze ideały żyły na tym Forum wiecznie i nigdy nie została złamana Wasza wiara w rychłe zwycięstwo. Pamiętajcie, że nawet jak mnie tu nie będzie nickiem, to będę z Wami w innej postaci duchem bo wierzę w reinkarnację. Kontynuujcie to Nasze dzieło dopóki będzie jeździć po tym świecie choćby jedna Omega.