Let's get ready to rumble

Napisany 29 kwietnia 2012 - 19:20
Napisany 29 kwietnia 2012 - 21:04
Napisany 29 kwietnia 2012 - 21:08
Nie spróbujesz, to się nie dowieszNo bo nie wiem czy jest sens chociaż prośić o wniosek...
Napisany 29 kwietnia 2012 - 21:17
Nie spróbujesz, to się nie dowiesz
Napisany 29 kwietnia 2012 - 21:51
ogłaszam oficjalny Statut KKK, który został stworzony w pocie czoła i z niemałym nakładem sił przez Waszego Kochanego Prezesa :slonko: Statut ten będzie naszym orężem w walce przeciwko ciemnym i zacofanym siłom spod znaku Kluski :kat:Chetni, ktorzy czuja sie na silach sprostac wymogom KKK i chca wstapic do KKK, proszeni sa o przeslanie na PW do mnie prosby o formularz
Statut
Kluska Killer’s Klub
Rozdział I
Postanowienia ogólne
Rozdział II
Cele i środki działania
Rozdział III
Członkowie – prawa i obowiązki
Rozdział IV
Władze Klubu
Rozdział V
Postanowienia końcowe
Napisany 29 kwietnia 2012 - 22:01
4. Dla realizacji celów statutowych Klub może działać na terenie innych Forów motoryzacyjnych za ich zgodą.
Klub jest zrzeszeniem osób fizycznych
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 29 kwietnia 2012 - 22:17
Pozytywna reakcja forumowiczów, duży oddźwięk społeczny naszej inicjatywy i nie zapominajmy że jesteśmy cały czas w OT powoduje, że o taką zgodę z przyczyn oczywistych nie występowano. Jeżeli OKP czuje się zagrożone bądź przytłoczone naszą działalnością, to niestety na tym etapie nie jesteśmy już w stanie zatrzymać tej lawiny poparcia, która ruszyła w dniu ukonstytuowania się KKK. Pamiętamy i mamy na uwadze, że OKP może jak to niejednokrotnie w przeszłości bywało jednym ruchem usunąć nasz Temat w niebyt Internetu, ale nie poddamy się i będziemy walczyć do ostatniej kluski zamienionej na Omegę.a OKP się zgodziło
Napisany 29 kwietnia 2012 - 22:31
Napisany 29 kwietnia 2012 - 22:33
Napisany 30 kwietnia 2012 - 06:19
nie no muszę to napisać , a nie psychicznych
d. tworzenie programów terapeutycznych, wychowawczych i oświatowych
Mam ciało modelki! *
*ukryłam ją w szafie
Napisany 30 kwietnia 2012 - 09:39
z kaftanami jest problem :tak:a może od razu kaftan
Napisany 30 kwietnia 2012 - 09:53
na SB już dawno się skończyły i nikt nie chce dostarczyć nowych
Zarząd SB zamiast kaftanów rozdaje razy -->
Napisany 01 maja 2012 - 17:03
moja kluska tylko została już wepchnięta
Napisany 01 maja 2012 - 21:56
po tym co się stało na w/w foto kupiłem 1 kluskę (1994r. 3.0 MV6 kombi).
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 02 maja 2012 - 00:31
ogłaszam oficjalny Statut KKK, który został stworzony w pocie czoła i z niemałym nakładem sił przez Waszego Kochanego Prezesa Statut ten będzie naszym orężem w walce przeciwko ciemnym i zacofanym siłom spod znaku Kluski
Napisany 02 maja 2012 - 10:02
:0bicz:klucha to klucha