Ehh, no i co tu z Tobą zrobić, skoro sam sobie grabisz takimi pomówieniami... :hmm:
Chyba już nic... Dostałem bana i informację, że do KKK się nie dostanę....
Obłuda u was się szerzy!

:ucieczka::bmw:
Napisany 18 kwietnia 2012 - 14:34
Ehh, no i co tu z Tobą zrobić, skoro sam sobie grabisz takimi pomówieniami... :hmm:
Napisany 18 kwietnia 2012 - 14:39
ja też, bo mam tylko 225/55R16 :oonie:Chyba już nic... Dostałem bana i informację, że do KKK się nie dostanę....
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis KrakówNapisany 18 kwietnia 2012 - 14:59
No niestety, nie dadzą spokojnie wykonywać zadań na niwie pracy zarobkowej :zalamka:podobno ma powstać ruch oporu przeciw kkk i będą ludzie wszędzie gdzie tylko się odmieniać przez wszystkie przypadki
Napisany 18 kwietnia 2012 - 15:06
wiecie kim jest członek kkk ? To osoba która przeczytała ten tekst.Chrońmy dumną nazwę Omega !
Przyjaciele patrząc na obecne Forum możemy poczuć zaniepokojenie, wkraczającymi kluskoznacznymi określeniami, które zastępują naszą Omegę. Przeglądając Forum OKP, śledząc niektóre tematy oraz wczytując się w poszczególne posty widzimy coraz większe zakluskowienie. Taka sytuacja może nie dziwi Was młode pokolenie, ale czy na przykład Twój dziadek, ojciec przeglądają Forum OKP będzie wiedzieć co to jest „kluska” ? Na pewno go to zdziwi i przerazi, ale będzie miał rację bo czy my jeździmy jakimiś kluskami ? Czy idąc ulicami Warszawy, Wrocławia czy małej pipidówki dostrzeżemy jakąś inna nazwę na samochodzie niż Omega ?
Każde forum chroni swoją tożsamość, więc chrońmy ją i my. Chrońmy swój wspólny skarb, jakim jest Omega, fajna Omega. Chrońmy naszą odzyskaną moc i odrdzewioną karoserię. Na pewno myślicie co szkodzą te niewinnie brzmiące słówka ? A owszem szkodzą, czytając wypowiedzi niektórych forumowiczów, słuchając rozmów na ulicy, rzadko możemy usłyszeć nazwę Omega, tylko kluska lub kluseczka. I wtedy nie wiadomo czy mówi to ktoś jeżdżący samochodem, czy miłośnik kuchni polskiej prowadzi monotonny dialog używając ciągle słów „kluskopodobnych”.
Używajmy właściwych słów, mówmy Omega, o którą walczyli nasi przodkowie opierając się nieustannym atakom kluskowej grupy nacisku. Ten samochód jest duszą Forum, nie zniszczmy go bezmyślnie. Często w wypowiedziach przy młodych forumowiczach używana jest nazwa kluska we wszelkich odmianach, prowadząc do wypaczenia młodego użytkownika. Tak dalej być nie może, bo to jest grzech zakluskowienia młodego umysłu.
Weźcie moje przestrogi do serca, jesteśmy omegowcami i szanujmy nasz samochód.
Jeśli was to nie przekonało to niestety będziecie musieli się zmierzyć z bezwzględnym KKK, a nie będzie to należało do przyjemności.
Nie ulegniemy naciskom i knowaniom elementów wrogo do nas nastawionych, które są inspirowane przez środowiska kluskowych zwolenników.
Wasz Prezes :slonko:
" Nie możesz być pewien swej racji, jeśli o argumentach swoich oponentów nie będziesz wiedział więcej od nich samych "
Auto Serwis KrakówNapisany 18 kwietnia 2012 - 15:13
Napisany 18 kwietnia 2012 - 15:17
Napisany 19 kwietnia 2012 - 09:03
:oa jednak coś się szykuje... :zdziwnienie:
Już po wszystkim
Napisany 19 kwietnia 2012 - 09:32
Auto Serwis KrakówNapisany 19 kwietnia 2012 - 09:56
czytając 11 posta słyszałem strzały :guns:
Napisany 19 kwietnia 2012 - 09:59
a była brzoza??
Auto Serwis KrakówNapisany 19 kwietnia 2012 - 10:05
Napisany 19 kwietnia 2012 - 10:06
Napisany 19 kwietnia 2012 - 10:11
Mgły nie było, widoczność doskonała, a przeszkadzające drzewka wyrąbałem toporkiem widocznym na powyższym amatorskim filmie vhs.
Auto Serwis KrakówNapisany 19 kwietnia 2012 - 10:22