Wy tu gadu gadu o jakis dzemach a populacja kluskowiczy sie rozprzestrzenia
Jeszcze wielmożny prezes :pad: się nie wypowiedział czy jestem przyjęty więc nie mogę działać

Na razie to Dave jest w grupie (jednoosobowej) szybkiego reagowania

Napisany 15 kwietnia 2012 - 22:15
Wy tu gadu gadu o jakis dzemach a populacja kluskowiczy sie rozprzestrzenia
Napisany 15 kwietnia 2012 - 23:46
Napisany 16 kwietnia 2012 - 00:10
Kandydat nie cwaniakuje, bo bledy popelnia, a za wytykanie Vice grozi ci >>ja jako kandydat podaje jak na tacy kluskowicza w vice się opiernicza
Musisz wyslac swoja chec przystapienia do KKK na zwalczamy-kluski@kkk.com.plJeszcze wielmożny prezes się nie wypowiedział czy jestem przyjęty więc nie mogę działać
Napisany 16 kwietnia 2012 - 00:27
Każdy Kandydat zostanie dokładnie prześwietlony pod kątem używania na Forum zakazanego słownictwa (kluska, klusia, klucha, itp) więc, żeby nie było zdziwienia
ahoj:masakra: to ja już jestem pozamiatany:dziura: idę na samo-ukaranie:0suicide:http://forum.omegaklub.eu/showpost.p...0&postcount=91
Nie wiem, jak na to on zareaguje.
Napisany 16 kwietnia 2012 - 00:28
I to jest dobry przykladidę na samo-ukaranie
Napisany 16 kwietnia 2012 - 00:35
Napisany 16 kwietnia 2012 - 07:07
idę na samo-ukaranie
Mam ciało modelki! *
*ukryłam ją w szafie
Napisany 16 kwietnia 2012 - 07:08
Kulezanka chce cos dodac, czy tak tylko probuje byc fajna?chyba samobiczowanie
Napisany 16 kwietnia 2012 - 07:16
Kulezanka chce cos dodac, czy tak tylko probuje byc fajna?
Mam ciało modelki! *
*ukryłam ją w szafie
Napisany 16 kwietnia 2012 - 08:45
no to czekamy.Ide tworzyc formularz dla nowych czlonkow.
Napisany 16 kwietnia 2012 - 18:52
:hura: ja tak mam :up:Ja jestem za warunkowym dopuszczaniem 225/55R16 + ori zawias w przypadku właściwej postawy i kręgosłupa moralnego
:ok::driver: ja poniżej nie schodze:D nie umiemok, 15litrow
:tak: musze subskrybcje na toten temat założyć :odlatuje:Pogratulować zaangażowania
:tired: poczytałem 20 stron :zalamka:Widzę, że tu się od rana ostro pracuje
Napisany 16 kwietnia 2012 - 19:42
ostrzegam że nastepne posty bez listy KK będą nagradzane odpowiednimi kluskami:police:Proszę Zarząd o kopiowanie i aktualizowanie Listy ukaranych w swoich wypowiedziach.
Lista podejrzanych o kluskowatość zostanie rozesłana wewnętrzną pocztą w ramach cotygodniowego okólnika KKK.
Napisany 17 kwietnia 2012 - 07:34
Decyzja KKK odrzucamy wniosek.Ja jestem za warunkowym dopuszczaniem 225/55R16 + ori zawias w przypadku właściwej postawy i kręgosłupa moralnego
Tu juz jest kolega podejrzany dla KKK... i raczej szanse na przyjecie sa marne.Mi osobiście jakoś duplex do Omegi nie pasuje - nawet jakieś iszmery czy inne STZety
Kolega jeszcze nie w KKK, a juz ostrzega, poza tym z nieaktualna lista??ostrzegam że nastepne posty bez listy KK będą nagradzane odpowiednimi kluskami
Napisany 17 kwietnia 2012 - 08:08
Koledze najwyraźniej nie chciało się poczytać wcześniejszych postów, gdzie zostały położone podwaliny pod nowy etap na kartach historii :kat:Czy KKK to znaczy Ku-Klux-Klan??
:kat::ucieka:
Napisany 17 kwietnia 2012 - 08:13
Koledze najwyraźniej nie chciało się poczytać wcześniejszych postów, gdzie zostały położone podwaliny pod nowy etap na kartach historii :kat:
Dla potomnych - geneza KKK
===========
Lista ukaranych:
Ziutek50 - 1KK
as1977 - 3KK - permanentny ban
Napisany 17 kwietnia 2012 - 08:24
Jo, cos mu nie pykloAle coś mu umknęło. Tak czy siak bardzo poprawnie zinterpretował
Kluska Killer's Klub - KKK, prawie jak Ku Klux Klan
Napisany 17 kwietnia 2012 - 08:36
Umieralnia nie zwalnia z odpowiedzialności za popełnione czyny, dlatego wręczam koledze michal omega B zaocznie 1 Karną Kluchę :majty:Deja vu ... Hałas w tylnej części waszej kluski, nie zawsze = wymianie dyfra.