Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:
Akceptuje Ciasteczka
Założone wymiana odbyła się bez większych problemów, na razie jeżdżę i nasłuchuje niskiego dzwieku. Bardzo fajnie brzmi. Jak uda mi się złapać dźwięk na video to pokażę..
Nagraj jak słychać z kabiny i z zewnątrz Bardzo mnie ciekawi brzmienie, bo niedługo będę zakładał identyczny zestaw. Co prawda firmowany przez dbilas/Simons, ale wygląda na to, że to jest dokładnie to samo, nawet fotka jest identyczna jak Twój Jetex :hmm:
Nagraj jak słychać z kabiny i z zewnątrz Bardzo mnie ciekawi brzmienie, bo niedługo będę zakładał identyczny zestaw. Co prawda firmowany przez dbilas/Simons, ale wygląda na to, że to jest dokładnie to samo, nawet fotka jest identyczna jak Twój Jetex :hmm:
Tak tak to jest dokładnie to samo, te 'zaciski' (czy jak to się zwie ) miały nalepke Simons. Kiedyś patrzyłem na stronie Simons na to samo, tylko że to była szedzka strona i sklep, więc kupiłem w UK, że niby to jetex jest . Zapłaciłem £492, a normalnie kosztuje £549.
Jeśli chodzi o dźwięk czy ilość decybeli to szczerze mówiąc słychać tylko lekki pomruk. Przy dodawaniu gazu juz fajnie słychać.
Ja u siebie zastąpiłem dwa środkowe tłumiki strumienicami i końcowy zostawiłem orginalny. Efekt jest bardzo fajny, na niskich obrotach słychać ładny bulgot V-ki (nie za głośno), a powyżej 3500 tyś./obr. sama klasyka
Ja u siebie zastąpiłem dwa środkowe tłumiki strumienicami i końcowy zostawiłem orginalny. Efekt jest bardzo fajny, na niskich obrotach słychać ładny bulgot V-ki (nie za głośno), a powyżej 3500 tyś./obr. sama klasyka
Mi też z wydechem jakoś dziwnie. Niby V6 ale jakoś za cicho. Na dniach będę miał rurę kwasową i usuwam ostatni tłumik i zrobię dupleksa. Mam nadzieję że dźwięk się poprawi.
A tutaj jeszcze na starym silniku 2,5 V6 i wydech ze sporo wypalonymi środkowymi tłumikami, katami sprawnymi oraz pustym ostatnim tłumikiem z obciętą końcówką tłumika i przyspawaną kwasówką 60mm. Kawałek słychać
A tryb sport ci nie dziala? Wez przydus to troche, bo nic nie slychac:)
A wiesz, że całkiem o Sport zapomniałem (podczas tej przejażdżki off course ) Następnym razem nagram coś konkretnego, ale nie wiem kiedy :confused: Tamto wideo na głośnikach (z basem) coś tam słychać