DDR takNiemiecki kierowca zarabia praktycznie tyle samo co my
ale RFN już nie:D
co prawda to prawda;) ale mimo to warto się dopytaći jeździ roburem
ponadto jest kilka innych kożyści jak choćby socjal, składki emerytalne itp.
Napisany 29 grudnia 2010 - 14:18
DDR takNiemiecki kierowca zarabia praktycznie tyle samo co my
co prawda to prawda;) ale mimo to warto się dopytaći jeździ roburem
Napisany 01 stycznia 2011 - 00:15
Napisany 12 stycznia 2011 - 22:32
Napisany 13 stycznia 2011 - 10:10
No, nareszcie w robocie zmiana... Koniec kampanii cukrowniczej. Wreszcie jak człowiek mogę sobie zaplanować bez problemów wizyty na spotach.
:D
Napisany 16 stycznia 2011 - 00:33
Napisany 16 stycznia 2011 - 09:10
No to czyli będzie tak: "Szanowny pacjencie, jeśli masz jakiś problem to tutaj masz numer telefonu do płatnej wypożyczalni karetek- 0700-... "Cięcia budżetowe i ograniczenia finansowe
No to trzeba było do mnie wpaść na jakieś "czytania instrukcji" nowego sprzęciora.Ja to siedzę teraz w domu i czekam za nowym sprzętem
Wtedy będziesz miał całkowitą pewność, że o Tobie w firmie nie zapomnieli, hehehe!!jak przyjdzie to domu ze 2-3 tyg nie zobaczę
Napisany 16 stycznia 2011 - 10:55
No to czyli będzie tak: "Szanowny pacjencie, jeśli masz jakiś problem to tutaj masz numer telefonu do płatnej wypożyczalni karetek- 0700-... "
Napisany 16 stycznia 2011 - 10:58
Czyli w razie czego mogę składać "kwity" do Ciebie jako kierowcaJednym z nich jest zakup autobusu........
Napisany 16 stycznia 2011 - 11:15
Napisany 16 stycznia 2011 - 12:47
No to trzeba było do mnie wpaść na jakieś "czytania instrukcji" nowego sprzęciora.
mogło by już przyjść to moje iffeko bo już powoli mam dosyć siedzenia w domu:DWtedy będziesz miał całkowitą pewność, że o Tobie w firmie nie zapomnieli, hehehe!!
Napisany 16 stycznia 2011 - 13:11
hehe, znam to uczucie;)jeszcze z tydzień z babą w domu i będzie rozwód
Napisany 16 stycznia 2011 - 13:11
A ja chyba jutro będę miał jeszcze wolne, a moja już zadaje pytania w stylu: "czy aby nie będziesz miał za dużo wolnego po kampanii??"...jeszcze z tydzień z babą w domu i będzie rozwód
Eeee tam, myślę, że jakoś dalibyśmy radę...a do Ciebie jak bym dojechał to raczej przez tydzień bym nie "zmartwychwstał"
Napisany 20 stycznia 2011 - 18:26
Napisany 20 stycznia 2011 - 19:41
No to w sumie podstawa standardu...na spoxiku we dwóch flaszkę obalić
Napisz tu jeszcze z jaką skrzynią to pracuje. Zauważyłem, że dużo Stralisów o tej mocy ma napęd przeniesiony poprzez automatyczną skrzynię biegów...motorek 450 kucy daje radę
To trzeba było złożyć zamówienia na "betoniarę". W tym Mietku wszędzie miałbyś blisko, hehenie należę do kadry olimpijskiej koszykarzy i łapki mam krótkie
Napisany 21 stycznia 2011 - 04:31
TNo to w sumie podstawa standardu...
manual,szesnastka,przebijana-wystarczy czy chcesz typ??Napisz tu jeszcze z jaką skrzynią to pracuje. Zauważyłem, że dużo Stralisów o tej mocy ma napęd przeniesiony poprzez automatyczną skrzynię biegów... ;
To trzeba było złożyć zamówienia na "betoniarę". W tym Mietku wszędzie miałbyś blisko, hehe
Napisany 21 stycznia 2011 - 08:56
Wystarczy,wystarczy...wystarczy czy chcesz typ
Napisany 21 stycznia 2011 - 09:11
Mój papa też będzie zmieniał mojego "ciapka" ale najprawdopodobniej zmienimy na DAF'a 105.
No oczywiście w 'space cab", bo w mniejszej mam klaustrofobię, hehe!!
Napisany 21 stycznia 2011 - 09:49
No masz... O tym to nie musisz mi mówić.niech weźmie SSC
Testowałem Dafika ze skrzynią I-Shift i powiem, że nieźle się sprawowała. Skrzynie te mają też Volvo. Ćwiczyłem już różne automaty i powiem, że moim zdaniem najlepiej pracuję I-Shtft'y. Mercedes to katastrofa. Mamy w firmie Scanię 3 ze skrzynią Opti Cruise. Niezła ale to nie jest to. Może wyjdzie mi ten DAF, hehe!!to niech Ci weźmie aftomata
Napisany 21 stycznia 2011 - 12:41
Może wyjdzie mi ten DAF, hehe!!