Pozlotowy Spam - X Zlot Ślesin 2010
Napisany 30 września 2010 - 23:34
szczerze, to nigdy na zlotach nie bralem udzialu w 1/4 mili, na poprzednim zlocie mialem debiut, ale na lysawych oponach 205 nie moglem z miejsca ruszycNastepnym razem Execowi damy osobna kategorie

mam tylko w tej rozdzialce, wiec kliknij prawym i wez zapisz obrazek jako...Kopsnij mnie tego fota na pocztę

wypilem dwa piwka i nabralem wenyMogłeś zrobić mnie dłuższe te zuby !

Napisany 30 września 2010 - 23:58
szczerze, to nigdy na zlotach nie bralem udzialu w 1/4 mili, na poprzednim zlocie mialem debiut, ale na lysawych oponach 205 nie moglem z miejsca ruszyc Po prostu zawsze wolalem polatac bokiem, niz sie scigac
co prawda to prawda..
nalać mu - 1/4 juz nie ma takiego uroku jak D1.
kiedys jak było sss to jeszcze miało to sens ogladac.
Teraz tylko Gecko drift
![:]](https://forum.omegaklub.eu/public/style_emoticons/default/splash.gif)
i szanuje Cie za to Exec myslac ze ublizyłem Ci pytajac "gdzie Krzyż ? "

Napisany 01 października 2010 - 00:37
Ale to nie jest tak, jak myslisz! Jest gorzej!i szanuje Cie za to Exec myslac ze ublizyłem Ci pytajac "gdzie Krzyż ? "

Napisany 02 października 2010 - 09:45
55. ZARAZA13 19.48
56. ROBERT3012 19.66
57. IRZYK 19.73
58. OMEGATOR 19.77
Patrząc na te wyniki to moje poczciwe 2.0 8v nie jest takie złe bo czas prawie taki jak 2.6 a nawet 3.0 24v :jump::jump::jump:
Napisany 02 października 2010 - 12:33
Co nie zmienia faktu, że jestem czwarty. Nosz kurna, znowu!
bo ze mna nie stanales bo bylbys 5

Napisany 04 października 2010 - 22:00
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 04 października 2010 - 22:04
Jak tam u was nalepki zlotowe . Swoją przyklejałem jak każdą czyszcząć pierw szybę płynem do szyb i wczoraj przy porannym czyszczeniu rozsy po prostu była cała przemoknięta i pozostało ją tylko zetrzeć. Jeżeli u was ok nikt nie miał takiego przypadku to mam pytanie gdzie mogę jeszcze zamówić taką nalepkę ??
O ile z 8 zlotu nalepka się twardo trzyma do tej pory mimo częstego mycia na myjni, to ta odleciała od razu.
Napisany 04 października 2010 - 22:09
O ile z 8 zlotu nalepka się twardo trzyma do tej pory mimo częstego mycia na myjni, to ta odleciała od razu.
Czyli jak myślałem ja mam i z XIII I IX zlotu i jest ok a ta widocznie jest jakaś tandetna. Jeżeli tak się będzie działo może warto by zrobić ją u kogoś innego i rozesłać po regionalnych
Napisany 04 października 2010 - 22:13
ja mam i z XIII zlotu i jest ok
Misiek , takiego zlotu jeszcze nie było

no chyba że coś przespałem

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 04 października 2010 - 22:16
Jak znajde, to moge tobie podeslac...gdzie mogę jeszcze zamówić taką nalepkę
Napisany 04 października 2010 - 22:17
Czyli jak myślałem ja mam i z XIII I IX zlotu i jest ok a ta widocznie jest jakaś tandetna. Jeżeli tak się będzie działo może warto by zrobić ją u kogoś innego i rozesłać po regionalnych
Niestety nalepka jest papierowym .........
Napisany 04 października 2010 - 22:19
Misiek , takiego zlotu jeszcze nie było
![]()
no chyba że coś przespałem
A no widzisz ominęło Cię

nie no no chodzi o VIII sorki
Jak znajde, to moge tobie podeslac...
OK ja znajdziesz daj znać tylko może warto zrobić wywiad bo jak są liche to długo nie posiedzą na szybie
Napisany 04 października 2010 - 22:20
jest już zgłoszone do producenta , czekamy na odpowiedź
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 04 października 2010 - 22:24
są liche , nie wytrzymają długo
jest już zgłoszone do producenta , czekamy na odpowiedź
Ok dzięki , proszę co za expresowe działania zarządu

Napisany 05 października 2010 - 07:16

Car Audio Killer ...
Air Ride system ...
Turbo boost in 1,5 bar FUN ...

Napisany 05 października 2010 - 07:26
Jak tam u was nalepki zlotowe .....
Moja już też się zmyła

Napisany 05 października 2010 - 07:58
A nie lepiej byloby pomyslec o naklejce naklejanej (maslo maslaneMoja już też się zmyła

Napisany 05 października 2010 - 08:01
A nie lepiej byloby pomyslec o naklejce naklejanej (maslo maslane
) od wewnatrz?? wtedy tak szybko na pewno nie zejdzie.
A pomyślałeś o tych co mają przyciemnione szyby , wystarczyło by zrobić za I razem porządnie i nie było by poprawki .
Po co zmieniać coś co sprawdzało się przez tyle zlotów