Renault Safrane
Napisany 19 września 2010 - 20:41
Napisany 19 września 2010 - 20:44
Żadnego Forda ,Fiata i Francuza:) na F można sobie kupić Frytki
Takie jest moje zdanie i go nie zmnienię

Napisany 19 września 2010 - 21:20
eeee tam. Niech to Cita przeczyta, to bana dostanieszŻadnego Forda ,Fiata i Francuza na F można sobie kupić Frytki

Redies fotele w Safrane to mistrzostwo świata. Jak miałem Omegę, to się zastanawiałem nawet nad przełożeniem siedzeń. A co do awaryjności, to zależy na jakiego poprzedniego właściciela trafisz.
Napisany 19 września 2010 - 21:58
Napisany 20 września 2010 - 07:37

Napisany 20 września 2010 - 07:42
Napisany 20 września 2010 - 08:13
miałem przez 3lata lagunę z 99r(wymiana płynów i nic poza tym) i to było moje najlepsze auto jakie miałem ale najlepsze są wypowiedzi tych co w życiu autem na F nie jeździli,szłyszeli z opowieześci lub kupili śmietnik
albo Ci co je ciągle naprawiali:)
Napisany 20 września 2010 - 09:19
Napisany 20 września 2010 - 11:02

Napisany 20 września 2010 - 11:45

Napisany 20 września 2010 - 15:34
Napisany 20 września 2010 - 16:16
mi również podoba się wykonanie i komfort Safranki miał kiedyś mój szwagier i tak sobie przypomniałem o tych autach i coraz bardziej jestem przeświadczony , że jak sprzedam swoją Omegę to wchodzę w Safrankę jest już jedna na oku w Łodzi ale muszę swoją popchnąć trochę mi jej szkoda bo też i serca i kasy w nią włożyłem ale jednak 2,5 TD za dużo jak dla mnie pali i mało też kto chce się zamieniać z diesla na gaz dlatego też podjąłem decyzję , że sprzedaję ją.
jak jestes zainteresowany francuzem to ja chetnie sie zamienie

Napisany 20 września 2010 - 16:20
Ja mam jedno zdanie
Żadnego Forda ,Fiata i Francuza:) na F można sobie kupić Frytki
Takie jest moje zdanie i go nie zmnienię
eetam, mało wiesz i idziesz z tłumem
francuzi już dawno udowodnili że robią tak samo dobre silniki jak niemcy, francuzkie rozwiązanie tylnego zawieszenia jest też bardzo trwałe
fiaty .... o niebo lepiej wykonane są od omeg, owszem w latach 80-90tych fiaty to była kicha ale wzięli się za to i jest naprawdę lepiej,
niektóre niemieckie wózki zdobi rudy nalot a auta na F opierają rudej całkiem dobrze, jeśli nie są bite rdzewieją wyjątkiem są megany które rdzewieją tak samo jak nissany
co do safrana to naprawdę dużo wygodniejszy dupowóz, komfort resorowania chyba lepszy niż w S klasie z tego samego okresu, wujaszek ma od 2 lat z dwulitrówką i automatem do tego założył lpg i ani razu nie narzekał, on może nie jeździ dużo ale auto nie stoi bo młodzi ujeżdżają non stop, zdarzają się awarie elektroniki ale to tak samo często jak w omedze, cen części się nie bój bo ceny są porównywalne a nawet niższe
Napisany 20 września 2010 - 17:15
eetam, mało wiesz i idziesz z tłumem
francuzi już dawno udowodnili że robią tak samo dobre silniki jak niemcy, francuzkie rozwiązanie tylnego zawieszenia jest też bardzo trwałe
fiaty .... o niebo lepiej wykonane są od omeg, owszem w latach 80-90tych fiaty to była kicha ale wzięli się za to i jest naprawdę lepiej,
niektóre niemieckie wózki zdobi rudy nalot a auta na F opierają rudej całkiem dobrze, jeśli nie są bite rdzewieją wyjątkiem są megany które rdzewieją tak samo jak nissany
co do safrana to naprawdę dużo wygodniejszy dupowóz, komfort resorowania chyba lepszy niż w S klasie z tego samego okresu, wujaszek ma od 2 lat z dwulitrówką i automatem do tego założył lpg i ani razu nie narzekał, on może nie jeździ dużo ale auto nie stoi bo młodzi ujeżdżają non stop, zdarzają się awarie elektroniki ale to tak samo często jak w omedze, cen części się nie bój bo ceny są porównywalne a nawet niższe
Francuzy są strasznie wygodne to się zgadza sa miękkie silniki diesla jedne z najlepszych np Peugot 205 18 xrd ale mimo wszystko niechce francuza i nikt mnie nie przekona nawet jak będzie miał złote korbowody
Fordy- narobiłem się tego teść miał Mondeo i potwierdziło się moje zdanie o Fordzie.
Fiat hmmmm zmotoryzował Polaków to fakt ale jakoś nie ciągnie mnie do tej marki.
Jak to mówią jeden zbiera znaczki inny podkłady kolejowe sa gusta i guściki
Napisany 20 września 2010 - 19:18
nie francuzem dosłownie a raczej Renault Safran jeżeli takowy masz możemy pogadaćjak jestes zainteresowany francuzem to ja chetnie sie zamienie
Napisany 20 września 2010 - 19:36
Napisany 20 września 2010 - 19:48
Napisany 20 września 2010 - 20:06
myślę ze kolega będzie narzekał tak samo jak na swoją TD