Pogaduchy na opolszczyźnie
Napisany 16 listopada 2014 - 17:56
Hejka Czy Opolszczyzna jeszcze istnieje ???
A no coś tu cisza ostatnio

Sie chowają po kątach.
Ale na ostatnim zlocie delegacja była.
Radek fajnie że wpadłeś chociaż na troche

Napisany 02 grudnia 2014 - 23:15
tylko teraz pytanie jaki silnik 2,2td czy 2,5 tds
Napisany 03 grudnia 2014 - 22:42
tylko teraz pytanie jaki silnik 2,2td czy 2,5 tds
I jeden i drugi ma wady i zalety, przy silniku 2,2DTi nigdy nie wiesz kiedy padnie Ci pompa wtryskowa a przy 2,5TD największe zmartwienie to nastawnik.
Napisany 15 grudnia 2014 - 20:47
No ja wiem, że mało się tu pokazuję ale tak wychodzi... Tak się układa...
Ale może przed Świętami udałoby się nam gdzieś spotkać?
Co Wy na to?
Napisany 16 grudnia 2014 - 09:32

Napisany 28 stycznia 2015 - 18:36
Na razie piszcie opinie tu, a jak będzie więcej chętnych to założymy nowy temat i tam będziemy dalej się ustawiać.
PS
Gdyby ktoś nie wiedział co to jest Energylandia to tu jest link http://energylandia.pl/
Jak?? => Tak!!
Napisany 08 lutego 2015 - 00:42

Łukasz a ile tam jest kilometrów w jedną stronę?
ps. Widzę że chętnych jest jak zawsze sporo, chyba trzeba będzie zrobić listę

Napisany 08 lutego 2015 - 09:24
Co do odległości to najkrótszą drogą wychodzi około 160km w jedną stronę. Jedyny minus tego jest taki, że w tym czasie to już bilety mogą kosztować ok. 70-80zł/os

A co do frekwencji z regionu zastanawiam się i mam pewien pomysł, że może udałoby się troszkę rozruszać ludzi u nas, bo na forum aktywnych z opolskiego troszkę osób jest, ale o tym chcę między innymi z wami pogadać dzisiaj na spociku

Jak?? => Tak!!
Napisany 08 lutego 2015 - 10:31

Napisany 10 lutego 2015 - 13:09
Jako, że pojawił się pomysł dotyczący comiesięcznych cyklicznych spotkań mam zapytanie do osób, które byłyby chętne na tego typu rozrywkę - W jakiej formie byście chcieli aby one się odbywały?
Interesują Was spoty typowo rodzinne, czy może są chętni na spoty z driftem w roli głównej (musiałbym tylko sprawdzić tylko czy miejsce o którym myślę jest nadal dostępne), czy też typowo techniczne spoty, na których byśmy rozwiązywali stricte techniczne tematy, a może spoty aktywne na których byśmy się bawili w różne zabawy typu kartingi, wspinaczka, kajaki itp?
Zachęcam wszystkie osoby z Opolszczyzny a może i nie tylko by się wypowiedziały co sądzą o w/w temacie. Oczywiście możemy "mieszać" tematyką spotów, ale chciałbym wiedzieć jakie tematy wchodzą w grę.
Jak?? => Tak!!
Napisany 02 kwietnia 2015 - 14:18

Kurcze, robota zabiera sporo czasu... Nawet mało tu zaglądam.

Ciesze się, że Łukasz jest regionalnym. Jest człowiekiem odpowiednim do tej funkcji. Zdecydowanie bardziej niż ja.

Chciałem to zaproponować przy jakimś najbliższym grillu ale mnie uprzedzono.

W gruncie rzeczy zostało zachowane "status quo", jednak mnie pewna kwestia zastanawia... Jak to kolega muminekomega napisał, cyt: "W związku z tym, iż dotychczasowy regionalny w Waszym województwie nie wyraził chęci dalszej współpracy (-)"... Zastanawiam się, kiedy ktoś mnie o to zapytał?

No dobra, czas leci, ludzie się zmieniają...
Nie mam do nikogo żalu za tę zmianę jednak nie podoba mi się w jaki sposób to zostało przedstawione, a dotyczyło to mojej osoby. No, widocznie tak jest najwygodniej.

Łukasz, na pewno na najbliższym spocie będe bo chcę Ci przekazać gadżety, które mam, a o istnieniu których osoby odpowiedzialne w zarządzie za tę kwestię zapewne nie wiedzą.

Napisany 02 kwietnia 2015 - 14:24
Nie martw się muminek też już w Zarządzie nie jestJak to kolega muminekomega napisał

Napisany 14 kwietnia 2015 - 20:10
widać ktoś wygryzł daktyla hehe
Napisany 24 kwietnia 2015 - 08:55

PS. Przy okazji rozdałbym klubowiczom hologramy

Jak?? => Tak!!
Napisany 02 czerwca 2015 - 18:57
może by tak gdzieś indziej może strzelce opolskie co wy na to