Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Pogaduchy na opolszczyźnie

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1488 odpowiedzi na ten temat

#1081 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 20 marca 2012 - 21:13

Człowieku, to byłą wymiana zdań, a nie rozwinięcie tematu, który zapewne w Twoim mniemaniu osiągnąłby długość rolki papieru toaletowego.Zastanów się najpierw co Ty właściwie piszesz bo o to samo w kwestii myślenia i działania nie śmiem prosić.

:masakra: Weż moze trochę wyluzuj "człowieku" bo żyłka pęknie... :D:p Co ja takiego w twoim mniemaniu napisałem w poprzednim poście ??

daktyl nie panikuj :-P zobacz http://forum.omegakl...ead.php?t=70342 nie sadzisz ze to jest odpowiednie miejsce na taką dyskusje??:-D:-P

zadałem w nim tylko luźne pytanie, wiec radze to koledze właśnie zastanowić co pisze;):p

Zastanów się najpierw co Ty właściwie piszesz bo o to samo w kwestii myślenia i działania nie śmiem prosić.

Nie skomentuje...

Nie sądzę.

A ja tak, bo w przeciwnym razie po co jest forum ogólne, skoro o poradę można w spamie regionalnym poprosić, "przecież to tylko wymiana zdań" Uważam ze pytanie kolegi i cała dyskusja moderator przeniósł w jak najbardziej odpowiednie miejsce.. do porad przed zakupem, bo przecież właśnie o taką poradę/opinie chodziło.
Wszystko na forum ma swoje miejsce. Moderatorzy mają niezbyt miła fuche pilnowania przestrzegania regulaminu niestety moze to sie czasami nie podobać,ale cóż taka rola...

Tutaj znajdziesz zasady działu http://forum.omegakl...ead.php?t=37548

Regulamin forum który niespełna miesiąc temu każdy z nas akceptował :

IV. Zasady pisania na forum OMEGA KLUB POLSKA:
1. Warunkiem użytkowania forum OKP (forum.omegaklub.eu) jest zapoznanie się, zaakceptowanie i przyjęcie do wiadomości, poniższego regulaminu
13.Każda kategoria forum ma swoją tematykę i należy jej przestrzegać, tematy niezwiązane z daną kategorią zostaną przeniesione.
14a. Dostęp do niektórych działów regulują wewnętrzne regulaminy/zasady, które są zawsze umieszczone nad pierwszym postem. Niestosowanie się do nich może skutkować otrzymaniem ostrzeżenia lub upomnienia.
25. Moderator forum ma prawo do kasowania, blokowania lub edycji postów, które są niezgodne z regulaminem. W przypadku edycji post jest podpisywany przez moderatora, który dokonał zmiany.

Proszę o przestrzeganie powyższego regulaminu!

z mojej strony end

enjoy

#1082 OFFLINE   Ruffy

Ruffy
  • 8 postów

Napisany 21 marca 2012 - 01:12

Ale spina, właściwie sam nie wiem po co to przenosiliście, przyszedłem tutaj kulturalnie się pytając czy w danej kwocie znajdę coś co jeździ a nie "klocki lego bez klocków", odpowiedź była pozytywna więc poszedłem coś szukać i znalazłem parę egzemplarzy o które już pytałem tam. Nie rozumiem kompletnie po co łączyliście te tematy xD imo temat "pogaduchy" to jest rozmowa o wszystkim i o niczym, o tym że oma się zdupiła, że jakiś palant zajechał nam drogę, czy nawet o tym że ktoś widział fajną omę za 4k w super stanie... moderacja w takim temacie to jakiś fail :E

#1083 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 21 marca 2012 - 19:29

To już tak jest na forach . Walka modów z pisakami i odwrotnie. I czasem się zdarzy że szala przechyla się w jednym raz w drugim kierunku.
Porządku jakoś pilnować trzeba , nie zawsze decyzja jest do końca trafna z jednej jak z drugiej strony mimo to że jest regulaminowa.
Powinniśmy się do tego przyzwyczaić :). Mnie to z czasem coraz mniej drażni . ;)

Myślę że nikt w tym wypadku po złości nikomu nie chciał zrobić.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Moje ople , byłe i obecny .

#1084 OFFLINE   hans161

hans161
  • 155 postów
  • Województwo: opolskie
  • Silnik: 2.2 DTI 16v Y22DTH

Napisany 21 marca 2012 - 21:20

no fakt coś tu niezbyt miło sie powoli robi

#1085 OFFLINE   PAULO CAR

PAULO CAR
  • 1 postów

Napisany 22 marca 2012 - 00:09

Witam!! Wszystkich:) jestem nowy:a-kuku:

#1086 OFFLINE   diablicaa87

diablicaa87
  • 548 postów

Napisany 22 marca 2012 - 06:40

Witamy!! Witamy Nowego Kolegę :D

#1087 OFFLINE   Mario Lu

Mario Lu

OmegaB2,5V6 98'Insignia09

• 216 postów

Napisany 22 marca 2012 - 07:08

Aaaaa!!! Witamy, witamy!!!!
Mario

#1088 OFFLINE   kaskader83

kaskader83

Przygoda z Omegą twała 11 lat...

• 898 postów
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 22 marca 2012 - 10:23

Witamy witamy!!
Czyżby Opolskie nam się powoli zaczynało rozrastać??Bardzo mnie to cieszy :)
I ty możesz zostać Klubowiczem.
Jak?? => Tak!!

#1089 OFFLINE   Mario Lu

Mario Lu

• 216 postów

Napisany 22 marca 2012 - 11:22

Liczba osób może i wzrasta, ale aktywność raczej spada. Ja sam należę do osób niezbyt aktywnych i w raz z nadejściem wiosny będzie jeszcze trudniej o aktywny udział w forum.
Mario

#1090 OFFLINE   kaskader83

kaskader83

• 898 postów

Napisany 22 marca 2012 - 15:34

Mario - Ciebie rozumiem bo przecież z DK do PL jest troszkę kilometrów.Znam ten temat z czasów jak mieszkałem w NL.Wtedy to wogóle nie logowałem się na forum bo był problem z netem i jeszcze wtedy niewielu "Naszych" tam mieszkało by tam prowadzić życie klubowe.A ja mam nadzieję że wraz ze zwiększającą się liczbą ludzi na Opolszczyźnie może zacznie się coś u nas dziać bo tak patrząc na inne regiony spotów jest wiele a u nas praktyczne nic.Rozumiem że wszyscy pracują i jest ciężko z czasem ale jeden dzień w miesiącu myślę że każdy z nas mógłby wygospodarować.Na to mogę podać swój przykład : W nadchodzący weekend jest spot kolegów z Dolnego Sląska na naszym terenie i pomimo tego że w sobotę mam nockę w pracy, w niedzielę też to i tak przyjadę by choć kilka godzin z ekipą posiedzieć i pobajerować.
Mam nadzieję że nie będę jedyny z Opolszczyzny który się tam pojawi...A jeśli będę jedyny to tylko się wstydzić...
Jak?? => Tak!!

#1091 OFFLINE   FOTON

FOTON

GMS+Pioneer+MacAudio :D

• 2 963 postów
  • Silnik: 1.8 18S gaźnik

Napisany 22 marca 2012 - 17:20

Mario - Ciebie rozumiem bo przecież z DK do PL jest troszkę kilometrów.Znam ten temat z czasów jak mieszkałem w NL.Wtedy to wogóle nie logowałem się na forum bo był problem z netem i jeszcze wtedy niewielu "Naszych" tam mieszkało by tam prowadzić życie klubowe.A ja mam nadzieję że wraz ze zwiększającą się liczbą ludzi na Opolszczyźnie może zacznie się coś u nas dziać bo tak patrząc na inne regiony spotów jest wiele a u nas praktyczne nic.Rozumiem że wszyscy pracują i jest ciężko z czasem ale jeden dzień w miesiącu myślę że każdy z nas mógłby wygospodarować.Na to mogę podać swój przykład : W nadchodzący weekend jest spot kolegów z Dolnego Sląska na naszym terenie i pomimo tego że w sobotę mam nockę w pracy, w niedzielę też to i tak przyjadę by choć kilka godzin z ekipą posiedzieć i pobajerować.
Mam nadzieję że nie będę jedyny z Opolszczyzny który się tam pojawi...A jeśli będę jedyny to tylko się wstydzić...

:ok: My bardzo zapraszamy i będzie nam miło, nawet jak ktoś z opolskiego chociaż na godzinę wpadnie pogadać:D
Zapraszamy:D

A co do spotów to faktycznie cisza u Was:)

#1092 OFFLINE   kaskader83

kaskader83

• 898 postów

Napisany 22 marca 2012 - 17:55

A co do spotów to faktycznie cisza u Was

Niestety jest to smutne...

A na spota oczywiście wpadniemy o ile autko nie odmówi posłuszeństwa bo coś chyba czujnik wału umiera.Ale w najgorszym wypadku przyjedziemy Corsą...Także w sobotę około 10-11 powinniśmy wpaść i będziemy się zawijać koło 16-17.Tylko nie wiem jakie zaopatrzenie wziąć.Bo nie wiem czy grill będzie w ciągu dnia czy wieczorkiem...
Jak?? => Tak!!

#1093 OFFLINE   FOTON

FOTON

• 2 963 postów

Napisany 23 marca 2012 - 07:27

Niestety jest to smutne...

A na spota oczywiście wpadniemy o ile autko nie odmówi posłuszeństwa bo coś chyba czujnik wału umiera.Ale w najgorszym wypadku przyjedziemy Corsą...Także w sobotę około 10-11 powinniśmy wpaść i będziemy się zawijać koło 16-17.Tylko nie wiem jakie zaopatrzenie wziąć.Bo nie wiem czy grill będzie w ciągu dnia czy wieczorkiem...

Sądzę, że w ciągu dnia też się zrobi:hihi:

#1094 OFFLINE   DaVePGN

DaVePGN

Drift King

• 4 228 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 24 marca 2012 - 11:46

takie tam info:

http://forum.omegakl...5611#post825611

#1095 OFFLINE   dragonstawiki

dragonstawiki
  • 230 postów
  • Skąd: pochodzę z Czerniny koło Leszna, ale obecnie mieszkam w OPOLU

Napisany 29 marca 2012 - 09:06

Pozdrowionks z holandii. Szkoda ze nie moge sie z wami spotkac. Moze w swieta sie uda.mam weekend wolny,i do polski zjezdzam.pozdro.

#1096 OFFLINE   FOTON

FOTON

• 2 963 postów

Napisany 30 marca 2012 - 06:31

Pozdrowionks z holandii. Szkoda ze nie moge sie z wami spotkac. Moze w swieta sie uda.mam weekend wolny,i do polski zjezdzam.pozdro.

Pozdro:hihi:

#1097 OFFLINE   Dawido89

Dawido89
  • 1 640 postów
  • Województwo: śląskie

Napisany 01 kwietnia 2012 - 11:39

http://forum.omegakl...ead.php?t=70907

Zapraszam do odwiedzin :)

#1098 OFFLINE   Mario Lu

Mario Lu

• 216 postów

Napisany 06 kwietnia 2012 - 08:43

To chyba nikt od nas!!!!!
http://wiadomosci.on...-wiadomosc.html
Mario

#1099 OFFLINE   FOTON

FOTON

• 2 963 postów

Napisany 06 kwietnia 2012 - 16:59

Z okazji nadchodzacych Świąt życzymy wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt;)

#1100 OFFLINE   kaskader83

kaskader83

• 898 postów

Napisany 06 kwietnia 2012 - 20:23

To chyba nikt od nas!!!!!
http://wiadomosci.on...-wiadomosc.html

To na szczęście nie nasz człowiek.Na mieście mówią że się doigrał i to było tylko kwestią czasu...
Jak?? => Tak!!