Człowieku, to byłą wymiana zdań, a nie rozwinięcie tematu, który zapewne w Twoim mniemaniu osiągnąłby długość rolki papieru toaletowego.Zastanów się najpierw co Ty właściwie piszesz bo o to samo w kwestii myślenia i działania nie śmiem prosić.

zadałem w nim tylko luźne pytanie, wiec radze to koledze właśnie zastanowić co pisze;)daktyl nie panikuj :-P zobacz http://forum.omegakl...ead.php?t=70342 nie sadzisz ze to jest odpowiednie miejsce na taką dyskusje??:-D:-P

Nie skomentuje...Zastanów się najpierw co Ty właściwie piszesz bo o to samo w kwestii myślenia i działania nie śmiem prosić.
A ja tak, bo w przeciwnym razie po co jest forum ogólne, skoro o poradę można w spamie regionalnym poprosić, "przecież to tylko wymiana zdań" Uważam ze pytanie kolegi i cała dyskusja moderator przeniósł w jak najbardziej odpowiednie miejsce.. do porad przed zakupem, bo przecież właśnie o taką poradę/opinie chodziło.Nie sądzę.
Wszystko na forum ma swoje miejsce. Moderatorzy mają niezbyt miła fuche pilnowania przestrzegania regulaminu niestety moze to sie czasami nie podobać,ale cóż taka rola...
Tutaj znajdziesz zasady działu http://forum.omegakl...ead.php?t=37548
Regulamin forum który niespełna miesiąc temu każdy z nas akceptował :
IV. Zasady pisania na forum OMEGA KLUB POLSKA:
1. Warunkiem użytkowania forum OKP (forum.omegaklub.eu) jest zapoznanie się, zaakceptowanie i przyjęcie do wiadomości, poniższego regulaminu
13.Każda kategoria forum ma swoją tematykę i należy jej przestrzegać, tematy niezwiązane z daną kategorią zostaną przeniesione.
14a. Dostęp do niektórych działów regulują wewnętrzne regulaminy/zasady, które są zawsze umieszczone nad pierwszym postem. Niestosowanie się do nich może skutkować otrzymaniem ostrzeżenia lub upomnienia.
25. Moderator forum ma prawo do kasowania, blokowania lub edycji postów, które są niezgodne z regulaminem. W przypadku edycji post jest podpisywany przez moderatora, który dokonał zmiany.
Proszę o przestrzeganie powyższego regulaminu!
z mojej strony end
enjoy