Pogaduchy na opolszczyźnie
Napisany 06 kwietnia 2012 - 21:59
Napisany 07 kwietnia 2012 - 07:10
(='.') ..... Jajeczek dzbanuszek .... ('.'=)
o( (")(") .. Słodziutkich baranków.. ('')('') )o
(\(\ ... Słonecznych poranków ... /)/)
(='.') .... Świątecznej euforii .... ('.'=)
o( (")(") ...... A w brzuszku ..... ('')('') )o
Świątecznych kalorii...
Wesołych Świąt!

Napisany 07 kwietnia 2012 - 13:46
smacznego jajka i mokrego dyngusa
Napisany 10 kwietnia 2012 - 15:43
Kurcze, wreszcie komputer mam w pełni sprawny. Trochę mnie tu nie było ale cóż, złośliwa bestia nie chciała ze mną współpracować na całej płaszczyźnie.

Mam nadzieję, że więcej to się nie powtórzy.

I jeszcze jedna sprawa...
Zanim komp mi zastrajkował narobiłem tu nieco szumu z domieszką "kwasu"... Niby dobra, wygadałem się i spokój, ale pozostał mi pewien niesmak. Taki jakiś moralny kac czy coś w ten deseń. Niepotrzebnie się uniosłem. Nie jestem taki z natury. Moje słowa mogły zniesmaczyć większe grono klubowiczów jak i forumowiczów. W tym miejscu przepraszam wszystkich zainteresowanych, których mogły zaboleć moje słowa. Zwłaszcza grono Administratorów jak i Moderatorów.

Napisany 11 kwietnia 2012 - 19:48
Co myślicie, lub macie jakieś pomysły na spota typu " rozpoczęcie sezonu grillowego na Opolszczyźnie" ?? Może wytypujemy kilka miejsc, oraz termin i zrobimy spota:)
Pozdrawiam:hihi:
Napisany 12 kwietnia 2012 - 04:50
Napisany 12 kwietnia 2012 - 08:32
Napisany 12 kwietnia 2012 - 17:22

(fajny termin to 1,3 maja, bo mi akurat tak pasuje)
lub innym razem;)
Pozdrawiam
Napisany 12 kwietnia 2012 - 19:31
co Ci się chłopie dzieje?operacja przebiegnie pomyślnie
no mi właśnie pasuje bo od 28.04 do 6.05 mam wolnefajny termin to 1,3 maja, bo mi akurat tak pasuje

Napisany 12 kwietnia 2012 - 20:51

Macie jakieś propozycję na miejsce spota??
Ode mnie trzy propozycje:
- Góra św. Anny + dla chętnych zwiedzanie zabytkowego amfiteatru i okolic
- nad jeziorem a mamy ich mnóstwo na opolszczyźnie :Turawskie, Nyskie, lub mniejsze
- Pokrzywna + ewentualnie spacerek (około 2h) na Biskupią Kopę, jest tam wieża widokowa, a w samej Pokrzywnej fajne miejsce na grilla lub ognisko. Jest też łowisko komercyjne i można złapać sobie pstrąga na grilla;)
Byle nie pod marketem:D:oonie:
Napisany 13 kwietnia 2012 - 06:37
Na górę się wybieramy z 5 lat i jeszcze nie byliśmy, bo blisko, więc się trudno zebrać

Spacerek i wieża widokowa z ogniskiem chyba najlepiej się zapowiada:):ok:
W ostateczności pobyt nad jeziorkiem (żeby tylko pogoda była, bo mam nadzieję, że śnieg nie spadnie jak rok temu, kiedy musiałem wracać spod Legnicy jadąc do zamku:D)
Jako gość to się ze wszystkiego ucieszę. Może się koledzy z regionu wypowiedzą

co Ci się chłopie dzieje?
no mi właśnie pasuje bo od 28.04 do 6.05 mam wolne
Tez bym takie miał, ale 28/29.04 i 5/6.05 nie dam rady:(
:ok:popieram:ok:
Napisany 13 kwietnia 2012 - 06:59
No dla mnie taka Majówka to dobry pomysł. Wiem, że każdy ma swoje miejsce, w którym chciałby posiedzieć czy też połazić.
Osobiście pasuje mi opcja nr.1- Góra Św. Anny.
Nie, nie ze względu, że jest najbliżej. Po prostu nie wiem jak sprawy mi się poukładają. Nieco zmienia się profil mojej pracy i może się tak trafić, że będę pracował.
Równie dobrze z racji kilku wolnych dni mogę wylądować w okolicach Elbląga u rodziny żony.
Inną kwestią jest też odnowienie starej kontuzji kolana, która skutecznie uniemożliwia mi dłuższe chodzenie.
Jednak Wy coś wybierzcie. Postaram się dopasować.
A jak już coś ustalone będzie to założyć właściwy temat i lecimy z listą.

Napisany 13 kwietnia 2012 - 12:50
- nad jeziorem a mamy ich mnóstwo na opolszczyźnie :Turawskie, Nyskie, lub mniejsze
A ja dołączam się do tej propozycji i proponuje piękne jeziora koło naszej Elektrowni...
Cisza i spokój = i można rybki połowić ;p
Napisany 13 kwietnia 2012 - 20:15
Czyli robimy Omega-majówkę
- Góra św. Anny + dla chętnych zwiedzanie zabytkowego amfiteatru i okolic
grilla;)
mnie tez jak najbardziej odpowiada ta opcja gdyż moja praca jest na telefon i w każdej chwili mogą mi zadzwonić nawet w niedziele
Napisany 16 kwietnia 2012 - 11:46
co Ci się chłopie dzieje?
Muszą mi zoperować tarczycę.
A jeśli chodzi o miejscówkę to mi osobiście najbardziej odpowiada jeziorko, choć żadną inną propozycją nie pogardzę.Oczywiście o ile zdrowie mi pozwoli.
Jak?? => Tak!!