Need For Speed World (beta)
Napisany 13 lipca 2010 - 20:28
Napisany 13 lipca 2010 - 21:20
W garazu byla taka mozliwosc, ale przy tych beta testach juz mi konto usuneli i nie mam tych autDominik_z jak kupiłeś auto bo ja kasę mam ale nie mam opcji kup oraz na którym poziomie jesteś??

Napisany 13 lipca 2010 - 22:06
Napisany 14 lipca 2010 - 07:55
Oby, ale ja wczoraj wieczorem sie podlaczylem i niestety nowe konto musialem zalozyc, dodatkowo aktualizacja klienta i gry byla ... moze to przez to. Na potwierdzenie tego zalogowalem sie na strone gry i jesli wczesniej w profilu widzialem co posiadam, teraz wszystko jest wyzerowaneMoże nie skasowali kont, na razie tylko serwery leżą

Napisany 14 lipca 2010 - 10:22
Jestem na 7 poziomie i nadal nie mogę kupić drugiego samochodu

Napisany 27 lipca 2010 - 20:23

Fajny patent - można wynajmować samochody

Napisany 27 lipca 2010 - 20:54
Czemu przez onet? Sa z tego jakies profity? Ja placa karta platnicza (nie kredytowa) wJest już dostępna full wersja, przez Onet.pl zanakupiłem za 49.90 i już śmigam
Jakby co to zapraszam, nick: BzQ
Fajny patent - można wynajmować samochody
EA Store w tej samej cenie zakupilem - jakos pewniejsza IMHO ta transakcja.
Smigam pod nickiem samsonek (w opisie "OKP RWD Roxxx!!") tym:

Moze jakies wspolne wyscigi? Choc nie wiem jeszcze jak to zrobic.
PS. Wynajmowanie samochodow bylo juz wczesniej, w fazie testow po ktorejs tam aktualizacji. Niestety wynajmujemy na 3 dni placac boost'ami (jakos tak), a je kupujemy za PLN.
Napisany 27 lipca 2010 - 22:03

Jeśli chodzi o prywatne wyścigi - podjezdzasz do trasy, wciskasz "P" i z listy przyjaciol wybierasz tych ktorych chcesz zaprosic

Napisany 27 lipca 2010 - 22:13
lvl 11No ja akurat na onecie wyczaiłem i tez karta platnicza poszlo bez problemow. Ktory masz lvl?
Czyli musimy zagrac jak obaj bedziemy zalogowani w nfsworldJeśli chodzi o prywatne wyścigi - podjezdzasz do trasy, wciskasz "P" i z listy przyjaciol wybierasz tych ktorych chcesz zaprosic

Napisany 27 lipca 2010 - 22:42
eee level az tyle nie znaczy - wczoraj pokonalem goscia z levelem 23, ale strasznie mascilNajpierw to musze troche nadgonic bo mnie zmieciesz

no moze przy 5 i 12 poziomie jak robimy upgrade samochodu wystepuje pewna roznica
Napisany 28 lipca 2010 - 19:43
Widzialem, widzialem ladniutka
Sprzedma Mazde Speed3
Jak wczoraj zobaczylem czym smigasz to tez sobie zmienilem (zreszta widziales
)

Panowie czemu nikt wiecej w to nie gra?! Od dzis gra jest za free, a fajnie tak ze znajomymi z klubu/forum sie poscigac

Napisany 28 lipca 2010 - 19:49

Napisany 28 lipca 2010 - 19:59

zarysowal mi lakier
Odezwał się ten co tak nie robił

Napisany 28 lipca 2010 - 20:03
Napisany 28 lipca 2010 - 20:13
Gra jest rozprowadzana wyłącznie przez oficjalną stronę produkcji i jej klient jest dostępny bez żadnych opłat. Trudno jednak nazwać Need for Speed World grą całkowicie darmową. Podstawowa jej wersja pozwala wyłącznie na osiągnięcie maksymalnie dziesiątego poziomu doświadczenia, co właściwie uniemożliwia dostęp do większości trybów rozgrywki.Jak to za free??
To za co ja zabulilem? Tylko za ta kijowa Mazde i kilka k wirtualnej waluty??
Artykul o NFS World na Gry-OnLine: http://www.gry-onlin...13.asp?ID=52726
Ja!!?? Ja tylko skacze po drodzeOdezwał się ten co tak nie robił

Ze strony glownej zdejmujesz i grasz, ja gram na instalatorze z bety + jakies aktualizacjeto zapodajcie linka do zassania bo z beta testów nie mogę ruszyć
http://world.needforspeed.com/home
Napisany 31 lipca 2010 - 15:04
Adam wejdz na strone http://world.needforspeed.com/home , zarejestruj sie, sciagnij i zainstaluj gre, po uruchomieniu utworz drivera i smigaj po miescie.no to i ja moze zagram ale neiwiem o co biega...