Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Ustawienie swiecenia soczewek DEPO

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
27 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   McGREGOR

McGREGOR
  • 116 postów

Napisany 26 listopada 2009 - 19:35

u mnie fajnie te srobki reaguja na krecenie,ale gdy pieknie ustawie mijanie rowno itd.to jedno drogowe swieci mi pod nos:confused:

a spróbuj włożyć inną żarówkę w tej co świeci pod nos(inną sztukę-może z tą coś nie tak).... u mnie długie równo świecą

#22 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 26 listopada 2009 - 20:01

A ja przeczytałem temat ustawiania światełek wcześniej, przed wymiana na soczeweczki. Wiec pojechałem na diagnostykę, pacjent kazał ostawić mi pozycje światełek na 0 ja ostawiłem na 1 neczke ;) on ustawił, Po wyjeździe z diagnostyki wróciłem na 0 i świeca cacy :D:D
Więc w sumie nie warto samemu krećić.

#23 OFFLINE   krogulewski

krogulewski

Vincent Vicuś Vini :P

• 764 postów

Napisany 30 listopada 2009 - 13:07

hej koledzy:) wczoraj chciałem wyregulować światła gdyz lewe swiecilo troszkę niżej... jednak jak przyswieciłem na mur zauważyłem, że jest coś nie tak... poniżej załączam zdjęcie linii, które zaznaczają na murze moje lampy. z lewą jest coś nie tak. żarówki zmieniałem trzy i na kazdej to samo. co może być przyczyną???:?:neutral::roll:

#24 OFFLINE   wicek

wicek
  • 4 076 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 30 listopada 2009 - 16:40

Nie wiem, nie chcę być niemiły, ale czy Ty się kiedyś nauczysz używać szukajki? Problem opisywany, sposób wyeliminowania też, więc poświęć chwilę czasu i naprawdę, poszukaj na forum zamiast zakładać temat po temacie...

#25 OFFLINE   krogulewski

krogulewski

• 764 postów

Napisany 05 grudnia 2009 - 13:04

czy mógłby mi ktoś podać linka na temat, w którym jest opisany problem jaki zamiescilem?:pokoj:

#26 OFFLINE   wicek

wicek
  • 4 076 postów

Napisany 05 grudnia 2009 - 13:11

czy mógłby mi ktoś podać linka na temat, w którym jest opisany problem jaki zamiescilem?

Jesteś nieugięty! Szukaj! Na honorze Ci nie ubędzie jeśli sam cokolwiek znajdziesz, a nie ktoś Ci pod nos podsunie!

#27 OFFLINE   krogulewski

krogulewski

• 764 postów

Napisany 05 grudnia 2009 - 13:19

Jesteś nieugięty! Szukaj! Na honorze Ci nie ubędzie jeśli sam cokolwiek znajdziesz, a nie ktoś Ci pod nos podsunie!

Tobie tym bardziej nie ubedzie na honorze jak pomożesz koledze

#28 OFFLINE   wicek

wicek
  • 4 076 postów

Napisany 05 grudnia 2009 - 13:22

Tobie tym bardziej nie ubedzie na honorze jak pomożesz koledze

Gdybyś był nowy na forum i jeszcze nie umiał się nim posługiwać, ok, pomagam, ale jesteś na forum już kilka miesięcy, masz za sobą pewien staż, napisałeś trochę postów i nadal nie umiesz używać wyszukiwarki? Ale ja chyba wiem dlaczego.. Bo jej jeszcze ani razu nie użyłeś, bo uznałeś, że założenie tematu z każdym problemem będzie lepszym wyjściem, Ty się nie wysilisz, a link dostaniesz jak na tacy. No weź przestań, wykaż trochę inwencji własnej!
Masz! Szukałem 10 sekund!
http://forum.omegakl...&highlight=depo