Ziutek - Ciebie jest wszędzie pełnoamor za zadawanie pytań technicznych w spamie

boję się isć do lodówki po browara

Napisany 06 kwietnia 2013 - 16:35
Ziutek - Ciebie jest wszędzie pełnoamor za zadawanie pytań technicznych w spamie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 06 kwietnia 2013 - 16:41
A powiedz mi jeszcze np. co ma pompa ABS z prędkościomierzem ??szukaj drugiej pompy ABS/TC o oznaczeniu DX.
Napisany 06 kwietnia 2013 - 16:46
:a-kuku: to lepiej nie idźboję się isć do lodówki po browara
jak by zaglądali :hmmm:a dlatego pytam tutaj bo wiem ze damian lub bzq mi zaraz pomoze,
to lepiej by wyszukiwarka wynajdowała frazy ze spamu ? a prawdę mówiąc to są 3 tematy o tym problemie razem z podanym rozwiązaniem.Ziutek ja w innych działach sie nie wypowiadam bo i tak dostane tam gówno a nie odpowiedz nie raz pytałem o porade i tych odp nie chce komentowac,
Napisany 06 kwietnia 2013 - 16:48
A powiedz mi jeszcze np. co ma pompa ABS z prędkościomierzem
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 06 kwietnia 2013 - 17:06
Napisany 06 kwietnia 2013 - 17:19
znaczy się że jedziesz na zlotZiutek i Marku dziękuje wam za konkretne odp
przy najbliższej okazji macie u mnie :piwo2:
Napisany 06 kwietnia 2013 - 21:47
Napisany 08 kwietnia 2013 - 19:49
Napisany 08 kwietnia 2013 - 22:40
A powiedz mi jeszcze np. co ma pompa ABS z prędkościomierzem ??
Napisany 08 kwietnia 2013 - 23:10
Hmm BzQ obawiam się że nikt nie jedzie na zlot
![]()
Napisany 08 kwietnia 2013 - 23:38
Napisany 09 kwietnia 2013 - 07:19
Ja się grubo zastanawiam bo chciałbym z od razu podskoczyć nad morze po zlocie a to wszystko zależy czy moja wyrwie tydzień urlopu bo ze mną to żaden problem.
Napisany 09 kwietnia 2013 - 07:28
Za 200zł opłaty zlotowej spędzisz spokojnie 4 dni dłużej nad morzem :-) A za opłatę zlotową możesz startować w konkurencjach :-) prawda że super :-D
Napisany 09 kwietnia 2013 - 08:58
Napisany 09 kwietnia 2013 - 14:26
Damian,
zapamiętaj - jak pijesz to nie pisz na forum, bo jesteś strasznie wylewny:p
Co do lotki-to je blenda STZ na tylną szybę do sedana, złoto by mi nie pasowało kolorystycznie do auta;)
A po kiego rozbierasz przód? Coś znowu wymyślił? Modzisz coś czy oglądasz sobie jakie masz części?
Co do wysyłania powiadomień, to widze, ze po zmianie serwera nie przychodziły powiadomienia, dopiero jak napiszesz w temacie po przeniesieniu forum, to będa przychodziły.
Napisany 09 kwietnia 2013 - 14:43
A to kupiłeś sobie to dziadostwo co pierdzi na szybie jak się muzykę podgłosi? Przód rozbieram bo... hmmm mam trochę pierduł estetycznych do zrobienia
A z czym ja taki znowu wylewny bo nie bardzo rozumiem o co Ci biega
Napisany 09 kwietnia 2013 - 14:47
A bo gadasz gadasz i gadasz, a rzadko Ci się to zdarza:p
U mnie nie pierdzi, bo nie mam na tyle mocnego grania co Twoje;)
Jaka estetyka?? Przecież u Ciebie jest zrobione na tip-top.
Napisany 10 kwietnia 2013 - 18:44
Napisany 10 kwietnia 2013 - 21:29
Napisany 11 kwietnia 2013 - 05:54
Amor kolorystyka taka że oczy bolą już na starcie
A co się stało?