Ale daj mi szanse chociaż spróbować, a nóż widelec się udaZiutek nie zawsze wszystko da sie zrozumiec

Napisany 07 marca 2011 - 10:24
Ale daj mi szanse chociaż spróbować, a nóż widelec się udaZiutek nie zawsze wszystko da sie zrozumiec
Napisany 07 marca 2011 - 10:36
Dawid nie bardzo rozumie twoją frustrację :hmm:
Napisany 07 marca 2011 - 10:41
Mój post ukradli Ruscy politycy, od nich wykradli Ukraińcy dziennikarze, którzy sprzedali go Ruskiej mafii za niemiłosierne pieniądze. Ruska mafia cieszyła się z posiadania mojego postu, lecz niestety wpadł Ziutek50 i wszystkich wystrzelał, zawinął go do siebie po drodze jadąc przez Ukrainę powybijał również dziennikarzy i zabrał sobie niemiłosierną kasę jaką dziennikarze dostali od Ruskiej mafii za mój post. Schował mój post w sejfie razem z kasą i zakopał w ogródku.
Napisany 07 marca 2011 - 11:33
Właśnie nie wiem dlaczego uważasz że dalej tak jest, może faktycznie punkt widzenia zależy od punktu siedzeniaZiutek,
od dłuższego czasu zauważam znikające "niewygodne" posty...Jak zacząłem się udzielać na forum, to się pisało swobodnie, a teraz zaczyna to zakrawać na cenzurę komunistyczną
Bez obrazy, bo nie mam nic do Ciebie, ale zaczynam się czuć nieswojo na forum:confused:
fakt pogoda ładna, ale zimno w słońcu mam +3*CZmieńmy już temat, dziś mamy taki piękny dzień, pierwszy dzień pracy w nowym tygodniu, więc trzeba się cieszyć
Masa do poprawyAha, Damian,
stop świeci fajnie, tylko przy lewym kierunku miga na zmianę
niczym powieść Agathy Christie
:D:D świetna inwencja
:D:D czytałem z zapartym tchem
:D:D
Napisany 07 marca 2011 - 11:49
Napisany 07 marca 2011 - 12:23
Ziutek,
od dłuższego czasu zauważam znikające "niewygodne" posty...Jak zacząłem się udzielać na forum, to się pisało swobodnie, a teraz zaczyna to zakrawać na cenzurę komunistyczną
Bez obrazy, bo nie mam nic do Ciebie, ale zaczynam się czuć nieswojo na forum:confused:
Zmieńmy już temat, dziś mamy taki piękny dzień, pierwszy dzień pracy w nowym tygodniu, więc trzeba się cieszyć
Aha, Damian,
stop świeci fajnie, tylko przy lewym kierunku miga na zmianę
Napisany 07 marca 2011 - 12:26
Tak jak myślałem ukryty interes jestI nie najeżdzac mi na Ziutka bo nie będzie cytrynówy :-( i nie dowiem się co mi się dzieje z CB :-(
Napisany 07 marca 2011 - 12:27
mogę się pochwalić.... poznajecie tę Łamagę na pierwszym miejscu....
http://forum.omegakl...0217#post650217 :jump:
Napisany 07 marca 2011 - 12:35
DziękiTwoje zdjęcie mi się bardzo podoba ale 2 miejsce to jakaś porażka jest....
Napisany 07 marca 2011 - 13:13
Napisany 07 marca 2011 - 13:30
Tak jak myślałem ukryty interes jest
Nie mniej jednak Integracji nie odmawiam nawet wrogowi![]()
Napisany 07 marca 2011 - 19:37
No chyba nie uważasz mnie za wroga
Napisany 07 marca 2011 - 19:48
gdyby tak było to byśmy nie pisali to ostrzyli noże
![]()
Napisany 07 marca 2011 - 20:03
O ile dobrze pamiętam, a na pewno tak jestalbo pilnowali swoich omeg na zlocie przed streczem , gasnicami i ciort wie jeszcze przed czym
Napisany 07 marca 2011 - 22:51
O ile dobrze pamiętam, a na pewno tak jest
to byliśmy w jednej drużynie
chyba że chcesz zmienić front, a to znaczy że nie ładnie bujać się jak chorągiewka
![]()
![]()
Napisany 07 marca 2011 - 22:53
My jesteśmy jeden team
a do streczu mamy tylko jednego na zlocie.
Napisany 08 marca 2011 - 02:03
I będzie Dave krzyczał:
"Nie, nie, nieeeeee....."
I słuch o nim i jego Omedze zaginął
Damian pomorzesz mi przełozyc ten silniczek do mnie
![]()
Napisany 08 marca 2011 - 07:23
O ile dobrze pamiętam, a na pewno tak jest
to byliśmy w jednej drużynie
chyba że chcesz zmienić front, a to znaczy że nie ładnie bujać się jak chorągiewka
![]()
![]()
Napisany 08 marca 2011 - 08:20
może nie tylko Dave grubsza ryba jest do zawiniecia