Przecież on wygląda jak "mapet" a wygląd zobowiązuje do pewnych zachowańcieszył sie jak "mapet: widok ten ... bezcenny

Napisany 06 czerwca 2010 - 20:55
Przecież on wygląda jak "mapet" a wygląd zobowiązuje do pewnych zachowańcieszył sie jak "mapet: widok ten ... bezcenny
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 06 czerwca 2010 - 21:28
Wtrące słówko:)
Odwiedziwszy Wasz region przy okazji kupna omerzki którą nabył wujaszek Roozguś chcę pozdrowić i podziękować
Sylwi i Markowi za przenocowanie nas, pyszny bigosik, rybkę po grecku ..naprawdę super:) ... guzy na głowie powoli schodzą a mam nadzieje że altanka jeszcze stoi bom zarąbał pare razy:)
Markowi, Iwonce (klos-ów),Sylwi (Nikoli), Beastowi, kolec i reszcie gwardii za pogaduchy do późna .... bolą mnie jeszcze policzki
Spooky .... wkońcu sie odnalazłeś, pamiętaj że ludzie sie martwią o Ciebie
Miło, sympatycznie w doborowym towarzystwie .... super było poznać tych których nie znałem jeszcze;).
Oczywiście jak będziecie w moich okolicach .... Zapraszam Serdecznie:)
Beast, Nikola ... mieliśmy sie jeszcze na drugi dzień widzieć ... no ale wujaszek już tuptał by jechać... cieszył sie jak "mapet::jump: widok ten ... bezcenny
:smiech:
3majcie się i do zobaczyska
Napisany 06 czerwca 2010 - 23:36
Napisany 07 czerwca 2010 - 05:27
....
gdzie można nabyć naklejke forum omeg
Napisany 07 czerwca 2010 - 07:42
Napisany 07 czerwca 2010 - 08:33
Napisany 07 czerwca 2010 - 10:10
Bardzo nam miło było gościć wszystkich ,którzy byli u nas w ten smutny dzień żegnając moją omcie;),
Roozga dbaj o moją czarnulke wiem że trafiła w dobre ręce .
Krzysiu następnym razem daszek od domku będzie wyżej .
Napisany 07 czerwca 2010 - 10:27
gdzie można nabyć naklejke forum omeg
Napisany 07 czerwca 2010 - 13:19
.....
Jakie terminy najbardziej odpowiadają ;-)
Napisany 07 czerwca 2010 - 13:53
Dzień dobry. :-)
Myślcie po malutku o jakimś :grill: u![]()
Jakie terminy najbardziej odpowiadają ;-) POZDRO...
Napisany 07 czerwca 2010 - 17:47
teraz juz jasnejuz niedlugo w gdansku
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 08 czerwca 2010 - 00:13
Napisany 08 czerwca 2010 - 10:40
ok, szukam temata z regulaminem wstąpienia
Napisany 08 czerwca 2010 - 17:44
Napisany 08 czerwca 2010 - 18:30