jak sedan to Lanos
no akurat o Lanosie złego słowa nie powiem
żona jeździ takim sprowadzonym z Włoch, 3 drzwiowy, silnik 1,4 nie do zajechania
auto ma poduszki, elektrykę, klimę
150 tyś km przejechane, zero rdzy i kompletnie bezproblemowe auto
Napisany 12 maja 2010 - 21:35
jak sedan to Lanos
Napisany 12 maja 2010 - 21:37
Napisany 12 maja 2010 - 21:52
pisałeś też o mondzi. ja miałem przez dwa latka mondzia z 94 roku. kosztują mało, części są tanie jak barszcz i jak BĘDZIESZ DBAŁ to auto się odwdzięczy bezawaryjnością. generalnie każde auto wymaga uwagi i podczas kupna i podczas eksploatacji. myślę, że 5 koła na omegę w dobrym stanie nie styknie a za mondzia zapłacisz jakieś 3500 - 4000 PLN'nów i będziesz zadowolony. mondziu jest wygodny i nie pali dużo jak jeździsz normalnie no i w 100% nadaje się na pierwsze auto. odpuść sobie omegę za tą kasę - takie jest moje zdanie
Napisany 13 maja 2010 - 06:00
pisałeś też o mondzi. ja miałem przez dwa latka mondzia z 94 roku. kosztują mało, części są tanie jak barszcz i jak BĘDZIESZ DBAŁ to auto się odwdzięczy bezawaryjnością. generalnie każde auto wymaga uwagi i podczas kupna i podczas eksploatacji. myślę, że 5 koła na omegę w dobrym stanie nie styknie a za mondzia zapłacisz jakieś 3500 - 4000 PLN'nów i będziesz zadowolony. mondziu jest wygodny i nie pali dużo jak jeździsz normalnie no i w 100% nadaje się na pierwsze auto. odpuść sobie omegę za tą kasę - takie jest moje zdanie
Napisany 13 maja 2010 - 07:42
Za 5 tyś to sobie kup matiza można wyrwać mało używanego bo to często drugie auto w rodzinie ... .
Napisany 13 maja 2010 - 10:45
a u mnie jako drógie auto rodzinne to też omega
tylko trochę starsza
Napisany 13 maja 2010 - 10:56
Napisany 13 maja 2010 - 11:41
no widzisz, a to prawie Opel, zwłaszcza z silnikiem 1.4.no akurat o Lanosie złego słowa nie powiem
żona jeździ takim sprowadzonym z Włoch, 3 drzwiowy, silnik 1,4 nie do zajechania
auto ma poduszki, elektrykę, klimę
150 tyś km przejechane, zero rdzy i kompletnie bezproblemowe auto
Napisany 13 maja 2010 - 14:18
No to jak się chwalimy to ja powiem że wcześniej też miałem omege A sedan i jak kupiłem obecną to przez rok miałem jeszcze sedana i można powiedzieć też jako drugie auto w rodzinie ale dla żony za duży troszkę a matiz się jej podobał to dostałą matiza
![]()
Teraz troszkę żałuje bo jak mówi że teraz to by swoim na spoty i zloty jeżdziła
Ale kto to wiedział że tak się jej spodoba