http://allegro.pl/sh...item=3990493545
co wy na to TO NIE CZAJNIK!![]()

Napisany 20 lutego 2014 - 18:59
Napisany 20 lutego 2014 - 19:00
:smiech:
:smiech:
Napisany 20 lutego 2014 - 19:06
Nie no ręce opadają ludzie zabraniajcie na takie aukcje.
Napisany 20 lutego 2014 - 19:11
Czemu??
chcij go
no widać że gościu ma coś z głową chyba:oszalał:ciekawe czy po tym jego pisani ktoś wgl to kupi:hihi:
Napisany 20 lutego 2014 - 20:57
http://allegro.pl/sh...item=3990493545
co wy na to TO NIE CZAJNIK!![]()
Napisany 25 lutego 2014 - 10:21
Napisany 25 lutego 2014 - 10:49
Błagam, nie zaczynajcie kolejnej dyskusji eksperckiej pt. jakie zamiary miał kierowca lambo, na ile % cisnął gaz itd.A do sprzedania jest to Audi...? ;>
Swoją drogą też mi się wydaje, że Lambo nawet nie próbowało się ścigać, ba nie wiedziało, że ktokolwiek chce się z nim ścigać.
Napisany 25 lutego 2014 - 10:52
Mam nadzieję niebawem obadać to S6 na żywo
Błagam, nie zaczynajcie kolejnej dyskusji eksperckiej pt. jakie zamiary miał kierowca lambo, na ile % cisnął gaz itd.wystarczająco dużo takich mądrych debat pojawiło się w internetach od czasu publikacji tego filmu...
Proponuję wejść sobie na profil Sportmile na fb, poczytać najpierw o projekcie, a potem komentarze Adama i Szymona uczestniczących w w/w sytuacji.
Napisany 25 lutego 2014 - 15:34
Napisany 25 lutego 2014 - 16:37
Napisany 25 lutego 2014 - 17:51
Błagam, nie zaczynajcie kolejnej dyskusji eksperckiej pt. jakie zamiary miał kierowca lambo, na ile % cisnął gaz itd.wystarczająco dużo takich mądrych debat pojawiło się w internetach od czasu publikacji tego filmu...
Proponuję wejść sobie na profil Sportmile na fb, poczytać najpierw o projekcie, a potem komentarze Adama i Szymona uczestniczących w w/w sytuacji.
Napisany 25 lutego 2014 - 18:27
Rozumiem, że Ty jesteś najekspertyczniejszy ze wszelakich eksperckich profesjonalnych ekspertów? Rozumiem, że mając 4 koła w avatarze masz większe prawo i wiedze od innych na tym forum hehe
http://www.zlomnik.p...ie-nie-zadawac/3. Cham z Audi
W towarzystwie nieustająco mówi o tym, w ile czasu dojechał z Wrocławia nad morze, z Poznania do Berlina, a z Warszawy do Zakopanego, zwykle zmniejszając ten czas o jakieś 40-50%. Uważa się za znawcę techniki i twierdzi, że jego 3.0 TDI ma 450 KM, bo pomylił moc z momentem obrotowym. Jest święcie przekonany, że skoro to V6, to znaczy że ma biturbo. Ma quattro, dzięki czemu uważa, że jego auto jest absolutnie nie do wytrącenia z równowagi, a przede wszystkim lepiej hamuje. Twierdzi, że rowerzyści, skuterzyści i traktorzyści powinni zniknąć z jezdni, bo on jedzie i jest najszybszy. Przejeżdża przez czerwone na pełnej prędkości jeżeli świeci się mniej niż trzy sekundy. Wyprzedza zawsze, wszędzie i w każdej sytuacji. Trąbi na ludzi przechodzących po przejściu dla pieszych. Spycha z lewego pasa tych jeleni jadących 130 km/h (nieważne, że właśnie wyprzedzają kolumnę tirów). Opowiadając o pokonywanych przez siebie trasach, mówi że jeździ bezpiecznie z taką rozsądną prędkością podróżną 200 km/h. W trasie zawsze popija napój energetyzujący. Z jego statystyki wynika że tylko jeden na 25 kierowców, których zepchnął/wymusił pierwszeństwo/zmusił do gwałtownego hamowania dogania go i spuszcza mu ******** na światłach, więc per saldo się opłaca. Ma 23 punkty karne od roku, bo każdemu policjantowi w czasie kontroli na dzień dobry wpycha do ręki 1000 zł. Mając 38 lat ginie w wypadku z żoną Moniką, córką Julią i synkiem Kubusiem, gdy na drodze między Płockiem a Inowrocławiem przy 220 km/h wyprzedza na trzeciego i zahacza kołami o śnieg.
Napisany 25 lutego 2014 - 19:28
3,4
Napisany 25 lutego 2014 - 19:44
No nie mogłem tego nie wrzucić, przy tych słowach :-D
http://www.zlomnik.p...ie-nie-zadawac/
Napisany 25 lutego 2014 - 23:30
Napisany 25 lutego 2014 - 23:55
Na danym materiale jest prezentowane LP560 które w konfrontacji z mocą i momentem tego A6 miało prawo jak najbardziej zostać zjedzone..lambo po prostu nie jedzie