fiu fiu:Dtrochę mnie przeceniasz
![]()

stal nierdzewna: podstópka, progi, nakładki
Napisany 12 sierpnia 2010 - 21:37
1. DaVe - moze byc sama szachownica... sztajmesowa of kors - najlepiej grawer (sorry Piniu , ja bylem pierwszy )
2. Piniu78
3. Beast
4. Lukasboss
5.
and????????????
działamy czy czy jak?
Ali :nu_nu::nu_nu:

we of course :pad::pad: co z nakladkami i progami??
Dawaj te akcesorja do WT ( bo nie mają się już z czego śmiać to damy im temat:banan2::banan2::laugh::laugh::>:>

Napisany 12 sierpnia 2010 - 22:54

jeżeli będę miał zamówienie na 5 kpl. nakładek to cena za jeden komplet wyniesie około 100zł
to samo jeśli chodzi o progi, jeżeli mają to być takie blaszki zamiast tych fabrycznych gumowych to komplet również będzie kosztował około 100zł, a jeśli mają być to takie dopasowane do profilu progu to nie sądzę by nie przekroczyły 200zł przy aktualnej liczbie chętnych...
więc jeżeli chcemy taniej to czekamy na więcej chętnych...

chyba że chcemy mieć super unikatowe rarytasy wyprodukowane w super limitowanej serii 5 kpl. które w przyszłości mogą osiągnąć zawrotne ceny na ogólnoświatowych aukcjach, ale puki co musimy za nie zapłacić trochę drożej

Napisany 12 sierpnia 2010 - 23:10
czyli cel szczytny ale poleglismy:mad: ( no nie bedą się z Nas śmiali w dzialw WT)więc jeżeli chcemy taniej to czekamy na więcej chętnych...
kolejne WT (chyba??) znaczy sie nici?? (to kupcie sobie w TESCO tera jest promocja:D)jeżeli będę miał zamówienie na 5 kpl. nakładek to cena za jeden komplet wyniesie około 100zł
Killer ochuuuuu.......... warjowaleś??to samo jeśli chodzi o progi, jeżeli mają to być takie blaszki zamiast tych fabrycznych gumowych to komplet również będzie kosztował około 100zł,

a ze skąd Ci takie głupie głupoty do łba przylazły??a jeśli mają być to takie dopasowane do profilu progu to nie sądzę by nie przekroczyły 200zł przy aktualnej liczbie chętnych...

ślij PW, bo akurat w tym wątku (WT zdaniem niektórych) to myslę że damy rade, of course bez przesady:D
Liczymy że coś wymyslisz:p
Napisany 12 sierpnia 2010 - 23:13

P.S. pfffffff Piniu, sie ino tera nie wycojfuj

Napisany 12 sierpnia 2010 - 23:21
pffffffffff!!Jesli chodzi o mnie, to progi moga byc zamiast tych fabrycznych, co sa. Cena tez jest si, jak dla mnie. Moge tez poczekac, az sie lista dopelni. Over
P.S. pfffffff Piniu, sie ino tera nie wycojfuj
jak poszło hasło to i odzew ma być

mfffpppfpfpf:p
of course na stad by jestem i czuwam:D
ps. cena mi też si:D ale czy Ali nam 2-um wykona te progi??
no bo jak kolejna lista poleci to normalnie:boks::guns::bud: killim Cię

Napisany 12 sierpnia 2010 - 23:28
a ze skąd Ci takie głupie głupoty do łba przylazły
to może jeszcze raz przejdź do posta #67
ps. cena mi też si ale czy Ali nam 2-um wykona te progi
no jasne że tak, tyle że koszty przygotowania podzielę na was dwóch

ps.:
Killer ochuuuuu.......... warjowaleś
to ty załatw taniej, mi sprzedaż, a ja sprzedam chłopakom na forum

Napisany 12 sierpnia 2010 - 23:31

Jeszcze Adam10 sie pisal na progi, czyli 5tka jest.
Chetni na progi:
1. DaVe
2. Piniu78
3. Beast
4. Lukasboss
5. Adam10
Czekamy, czy zlecamy?
Napisany 12 sierpnia 2010 - 23:41
byłem tu i to nic nie daje, same fotki( ładne mimo wszystko)to może jeszcze raz przejdź do posta #67
http://forum.omegakl...03&postcount=67
a bo tak podstopka klikłem i ooooooooooooPiniu... jak ty patrzysz w ten temat??
Chetni na progi:
1. DaVe
2. Piniu78
3. Beast
4. Lukasboss
5. Adam10
Czekamy, czy zlecamy?
no to Ali działamy czy jak??
Napisany 13 sierpnia 2010 - 06:50
Piniu... jak ty patrzysz w ten temat??
Chetni na progi:
1. DaVe
2. Piniu78
3. Beast
4. Lukasboss
5. Adam10
Czekamy, czy zlecamy?
Dzięki Dave bo właśnie chciałem tu trochę porządku wprowadzić

Napisany 13 sierpnia 2010 - 08:48

Albo Ali napisz do moda niech poprawi tytuł.
Napisany 29 sierpnia 2010 - 22:22
Dalo by rade zrobic short shifter do omegi ? Pomijam koszta itp ale towar to by byl unikatowy (nie widzialem takowego do omegi). A przeciez z cnc wszystko sie da

Napisany 30 sierpnia 2010 - 14:31
zlikwiduj wszelkie luzy na drążku czyli powymieniaj połączenia metalowo-gumowe na sam metal lub z twardym poliuretanem i kiedy już wszystko będzie na "sztywno" to kątówka i już masz short'a

Napisany 30 sierpnia 2010 - 14:42
Napisany 30 sierpnia 2010 - 15:24
a po co ci angażować cnc ??
zlikwiduj wszelkie luzy na drążku czyli powymieniaj połączenia metalowo-gumowe na sam metal lub z twardym poliuretanem i kiedy już wszystko będzie na "sztywno" to kątówka i już masz short'a
hehe dosc spartansko

Napisany 30 sierpnia 2010 - 17:36
hehe dosc spartansko
może odcinanie kątówką nie jest jakimś szczytem ekskluzywności, ale spełnia zadanie...
chyba że chcesz amputować ten drążek w jakiś bardziej wyrafinowany sposób, ale cała reszta o której pisałem zostaje taka sama...
zestawem tulejek mogę się zająć, ale ciąć każdy może sobie sam....
takie pytanie mam, czy w inne wzory również sie bawisz ?
jeżeli coś potrzebujesz to załatw rysunek w autocad i ci to zrobię, jeżeli to u mnie ma być robiony rysunek to raczej nie chcesz za to płacić, bo ten co mi to rysuje to se myśli że ja na tym jakieś kokosy robię i kasuje jak za zborze

Napisany 31 sierpnia 2010 - 21:24
a dałoby radę cosik takiego wyrzeźbić?
bez emblematów w przyszłym tygodniu

chyba że przyślesz rysunek w dwg. lub dws. a najlepiej dxf. to będzie z emblematami