Totalny Spam
Napisany 25 maja 2010 - 21:11
Napisany 26 maja 2010 - 12:52
Napisany 26 maja 2010 - 13:20
moj pakiwagon ma 7 siedzen a nie narzekam na nadwyzke miejsca
Tylko, ze moj wozi moja cala rodzine srednio za 5l ropki... no i zielony (ten gejowski odcien

no i Twoj czolg to troche cos innego niz S-Max. Nie kosztowal tyle, jak pukniesz swoim w mur, to boisz sie raczej, zeby sie dom nie przewrocil, a nie ile bedzie kosztowala Cie ryska na drzwiach. No i modlisz sie, zeby nie wyskoczyl jakis blad elektroniki, bo trzeba brac wtedy kredyt na naprawe (nawet stworca auta nie wie jak to naprawic). Elektryka? jaka elektryka? u Ciebie sa stare dobre, kable i przekazniki, wiec jak nie czuc swadu spalenizny to jedzie...czesto nawet jak czuc to i tak jedzie.
Napisany 26 maja 2010 - 14:39
blad pierwszy obecny caly czas to:
1651- CAN receives error
po chwili krecenia dochodzi blad
1631-injection pump malfunction 7
jestem w pracy do wieczora i nie mem jak poszukac bede wdzieczny za wszelkie info.
tak mi sie wydaje ze te dwa bledy sa ze soba jakos powiazane
Napisany 26 maja 2010 - 15:05
Wg mnie pompa jest albo zle podlaczona, albo zle naprawiona. Zafira z tym silnikiem jeszcze chyba nie byla w calosci na CAN wiec z pamieci wydaje mi sie, ze jedynie pompa moze chodzic po szynie CAN (VP44 ma chyba nawet protokol).
Ja bym sie pompie przyjrzal.
Napisany 26 maja 2010 - 15:32
Tylko, ze moj wozi moja cala rodzine srednio za 5l ropki... no i zielony (ten gejowski odcien
) mnie kosztowal cos kolo 1000, a S-Max to od 6k wzwyz. Za 6 tys to wykoncze sobie ladnie mieszkanie, a w nim wiecej spedzam czasu. Zostawiam go dla Polakow ktorzy chca cos pokazac.
no i Twoj czolg to troche cos innego niz S-Max. Nie kosztowal tyle, jak pukniesz swoim w mur, to boisz sie raczej, zeby sie dom nie przewrocil, a nie ile bedzie kosztowala Cie ryska na drzwiach. No i modlisz sie, zeby nie wyskoczyl jakis blad elektroniki, bo trzeba brac wtedy kredyt na naprawe (nawet stworca auta nie wie jak to naprawic). Elektryka? jaka elektryka? u Ciebie sa stare dobre, kable i przekazniki, wiec jak nie czuc swadu spalenizny to jedzie...czesto nawet jak czuc to i tak jedzie.
Tylko pytałem.
Napisany 26 maja 2010 - 15:59
Tylko pytałem.
Ja Mruffowi odpowiadalem, bo sie urazil chyba, bo przeciez jego czolg to piekna bestyja.
Napisany 30 maja 2010 - 18:27
po drugie u mnie zawsze cos smierdz a jedzie jak nie smierdz to sie martwie
po trzecie ja cie marcin rozumiem tak tylko swoim postem dawalem znac ze zyje i ciagle was lubie
a po ostatnie to i tak was rozjade na spocie
:tank:
Napisany 03 czerwca 2010 - 10:49
Napisany 13 lipca 2010 - 17:36
Hubert nawet ty cos ostatnio nic nie spamujesz;)
Napisany 06 sierpnia 2010 - 17:13
co tu taka cisza??
passaty pokupowaliscie czy co???
Passat to juz przezytek...teraz to biemdabelju fajw na topie jest

Napisany 06 sierpnia 2010 - 19:12
Passat to juz przezytek...teraz to biemdabelju fajw na topie jest
tu w okolicy dalej passat rzadzi.
Napisany 06 sierpnia 2010 - 21:04
tu w okolicy dalej passat rzadzi.
Jakas biedna chyba okolica...

Napisany 06 sierpnia 2010 - 22:54
Edit: wybieram sie w kierunku Basigstoke pod koniec miesiaca