Skromna traska 160km.To gdzies Ty byl?

Totalny Spam
Napisany 22 grudnia 2010 - 16:44
lamborgini fabia, bo ferrari ma peknieta szybe i nie chcialem mandatu placic.Odrzutowcem?
Napisany 22 grudnia 2010 - 17:11
lamborgini fabia, bo ferrari ma peknieta szybe i nie chcialem mandatu placic.
A moze ferrari byloby szybsze i by policjanci nawet nie zauwazyli?

A w Polsce dalej snieg lezy?
Napisany 22 grudnia 2010 - 18:08
Snieg lezy na drogach u mnie w miescie. Poza nim to i na trasie czarno i w Poznaniu czarno. Da rade swobodnie:D jechac.A w Polsce dalej snieg lezy?
Ale na trasie widzial dzis czolg

Napisany 22 grudnia 2010 - 20:34
jak kupie range rovera to dziadka tez tak zrobieSnieg lezy na drogach u mnie w miescie. Poza nim to i na trasie czarno i w Poznaniu czarno. Da rade swobodnie:D jechac.
Ale na trasie widzial dzis czolgCos takiego
Napisany 23 grudnia 2010 - 08:06
trasie widzial dzis czolg
Cos takiego
jak kupie range rovera to dziadka tez tak zrobie
Lufę do dachu przymocujesz

Napisany 23 grudnia 2010 - 10:41
Napisany 23 grudnia 2010 - 13:26
yyyy... wie ktos jak zrobic wyszukiwanie zaawansowane w windows 7? Chodzi mi o to, ze podaje date ostatniego dostepu do pliku i znajdzie mi wszystkie z tego zakresu??
A co to Windows 7?

Napisany 23 grudnia 2010 - 14:35
A nie wiem co to za twor, ale masakra jakas. A ja mam z niego odzyskac dane z 3 miesiecy. ehhhA co to Windows 7? To jakis nowy Linux czy cos moze wyszlo po XP?
Napisany 23 grudnia 2010 - 14:38
A nie wiem co to za twor, ale masakra jakas. A ja mam z niego odzyskac dane z 3 miesiecy. ehhh
Podbno lepszy niz Vista.
Napisany 23 grudnia 2010 - 15:08
I tak wole XP
Wiekszosc korporacji nie przeszla na nic poza XP. U nas jest kilka kompow na VIste, ale to tylko jako wyjatki. Reszta wszyscy maja XP i co najsmieszniejsze to nowe komputery jakie przysylaja tez maja XP.
Napisany 23 grudnia 2010 - 17:34
I przede wszystkim idzie sie w nim polapac. Do tej pory w 7 nie znalazlem zaawansowanego wyszukiwania.bo xp jest tani i dziala
Napisany 23 grudnia 2010 - 18:22
ma mi dzialac stabilnie byc legalny i dzialac z probramami diagnostycznymi do aut
nie jestem cyfrakiem i nie jajraja mnie super opcje tylko stabilna praca
kolezki z prockami zamiast mozgow wala formaty co pare tygodni ja raz na rok a i tak chodzi mi to wszystko szybciej jak im
Napisany 23 grudnia 2010 - 20:35

Wszystkim - Wesoły Świąt ... Zyczę śniegu i słońca

Napisany 25 grudnia 2010 - 01:00
yyyy... wie ktos jak zrobic wyszukiwanie zaawansowane w windows 7? Chodzi mi o to, ze podaje date ostatniego dostepu do pliku i znajdzie mi wszystkie z tego zakresu??
Win+F
poczytaj tutaj:
http://windows.micro...-file-or-folder
WESOLYCH SWIAT WSZYSTKIM
...ja mam jak narazie swieta pod znakiem "gorączka 38-40" a do tego zarazilem dzieciaka-ma 38.5.Daliśmy mu Nurofen na obniżenie temperatury,jezeli to nic nie da to jeszcze dziś jedziemy do szpitala.Prędko nie zapomnimy tych świat to na pewno.
Napisany 25 grudnia 2010 - 11:24
...
...ja mam jak narazie swieta pod znakiem "gorączka 38-40" a do tego zarazilem dzieciaka-ma 38.5.Daliśmy mu Nurofen na obniżenie temperatury,jezeli to nic nie da to jeszcze dziś jedziemy do szpitala.Prędko nie zapomnimy tych świat to na pewno.
Poczekaj jak przyniesie Ci grype zoladkowa i bedziecie wszyscy razem chorowali... Przechodzilismy ostatnio.

Poza tym to 38-39 dla dziecka to normalna temperatura przy goraczce i jezeli nie ma nic niepokojacego to Nurofen jest najlepszy. Nie zakrywajcie tylko zeby cialo moglo zbic temperature. POdwyzszona temperatura tez znaczy, ze organizm zwalcza chorobe, kuzyn naszej malej nie goraczkuje jak choruje i trwa to duzo dluzej...
Przechodzilismy przez takie cos i z jednej byla rodzina z Polski ktora na wszystko radzi antybiotyk, z drugiej lekarze z UK ktorym kazdy stan chorobowy to normalka, dziecko wyglada dobrze, wszystko przejdzie i dawac tylko Paracetamol (jak tylko goraczka) lub Ibuprofen (p.zapalnie, p.goraczkowo). Po czasie widze, ze lekarze z UK jednak maja racje, wiec nie lam sie.