Niech go h...... strzeli dziada jednego.

Oma poszla na strzezony parking
Napisany 14 lutego 2009 - 15:57
Napisany 14 lutego 2009 - 16:01
Napisany 14 lutego 2009 - 16:06
Musisz wszędzie wklejać tą fotkę?Umyłem troszkę swoją kluchę i pojechałem na przegląd techniczny.Oczywiście przeszła "legalnie" Parę drobiazgów do wymiany tylko ale jak na 21letni samochód to na szarpakach dobrze się spisała poloneza z takim rokiem to nawet na żyletki by nie chcieli hehee[IMG]
Napisany 14 lutego 2009 - 16:14
Musisz wszędzie wklejać tą fotkę?
Napisany 14 lutego 2009 - 16:21
Już widzę to z 4 raz, może przez cytowanie. Odpuść sobie ten kolor, chyba, że lubisz WT...A niby gdzie jest te wszędzie??
Dopiero drugi raz wkleiłem!!
A tak na marginesie to wkleiłem bo byłem ciekawy czy ktoś napisze coś na temat wyglądu (kolor i dodatki to tylko zabawa kompem)
Napisany 14 lutego 2009 - 16:24
bo byłem ciekawy czy ktoś napisze coś na temat wyglądu (kolor i dodatki to tylko zabawa kompem)
Napisany 14 lutego 2009 - 16:27
Już widzę to z 4 raz, może przez cytowanie. Odpuść sobie ten kolor, chyba, że lubisz WT...
Napisany 14 lutego 2009 - 16:28
Chciałeś to maszA tak na marginesie to wkleiłem bo byłem ciekawy czy ktoś napisze coś na temat wyglądu (kolor i dodatki to tylko zabawa kompem)
Napisany 14 lutego 2009 - 16:32
P.S.
Nie dawaj już tej foty więcej, bo sie w nocy będę moczył :hehe:
Napisany 14 lutego 2009 - 16:40
No niestety nie. Tak reaguję jak WT zobaczę :hehe:To może jakiś PROSTAMOL łykaj.Te moczenie przez prostate moze byc
Napisany 14 lutego 2009 - 16:41
Napisany 14 lutego 2009 - 16:41
Ty sie ciesz, że Ci piszą, że ten kolor jest straszny i odradzają, bo jakbyś pomalowal na ten kolor, to poboczem.pl zrobiłoby z Ciebie gwiazdę WT i bez takich tekstów prosze.To może jakiś PROSTAMOL łykaj.Te moczenie przez prostate moze byc
Napisany 14 lutego 2009 - 17:14
a myslisz ze taka czysta dojedziesz?:p
ja juz moja 3 razy odsniezalem i jeszcze raz bede musial....:mad:
Napisany 14 lutego 2009 - 17:39
Napisany 14 lutego 2009 - 18:05
Pobawiłem się z moją w PSie
Może jeszcze dzisiaj poawie się w czyszczenie przepływki, tylko skombinuje benzyne ekstrakcyjną.
Napisany 14 lutego 2009 - 18:14
Teraz mi wytłumacz o co Ci chodzi, bo nie do końca rozumiem... Przecież nic nie przerobiłem, nawet nie zmieniłem koloru auta, tylko usunąłem kolory wokół. Pogadałeś sobie? Usunięcie kolorów wokół auta, to wg. Ciebie WT... no nic, nie mam nic do dodania...I co niby to nie jest WT.Ta fota to Gleba jak się nie patrzy.A jak masz problemy to się nie udzielaj!
Kogoś komentujesz niezbyt przyjemnie a sam jeszcze większą wioche robisz.
Ja dla jajec se wstawiłem fote kluchy w takim kolorze a TY już może białej gorączki już dostajesz.Forum jest dla ludzi a nie dla egoistycznych egocentryków i maniaków własnej wyższości!!
!
!
!
Napisany 14 lutego 2009 - 18:24
Pobawiłem się z moją w PSie
.
Napisany 14 lutego 2009 - 18:26
PhotoShop w skrócie PSmam pytanko cio to jest ten PSie?
Napisany 14 lutego 2009 - 18:27
thx8)8)PhotoShop w skrócie PS
Selektywne usunięcie kolorów można uzyskać funkcją szybkiej maski.
.
Napisany 14 lutego 2009 - 18:27
I co niby to nie jest WT.Ta fota to Gleba jak się nie patrzy.A jak masz problemy to się nie udzielaj!
Kogoś komentujesz niezbyt przyjemnie a sam jeszcze większą wioche robisz.:mur:
Ja dla jajec se wstawiłem fote kluchy w takim kolorze a TY już może białej gorączki już dostajesz.Forum jest dla ludzi a nie dla egoistycznych egocentryków i maniaków własnej wyższości!!
!
!
!