nie no wszystko jest ok , nie ma luzu jak dokręcę a i odchyla się nawet coś więcej niż 30cm .
nie pasuje mi tylko to , że tam jest sama śruba (w moim przypadku M16X1,5) ?
dokupiłem taką dłuższą lekko by założyć od góry nakrętkę do kontry bo myślę , że po naszych drogach jak będą drgania to będzie się luzować.
teraz jeszcze takie trochę może głupie pytanie- nie trzeba tego rejestrować tj przyczepki?
pomiędzy oświetleniem jest miejsce na tablice rejestracyjną więc albo osobna rejestracja albo dodatkowa trzecia tablica do wyrobienia od omy? , bo przekładać nie mam ochoty
Za zasłonienie tablicy jest mandat, za przełożenie tylnej z auta na bagażnik też, za zdobycie 3 tablicy też (Polskie przepisy nie dopuszczają takiej możliwości - więc musiałbyś fałszować sytuację i np skłamać, że zgubiłeś i dostać wtórnik).
Jedyne wyjście: zrobić swoją tablicę, albo z aaledrogosz za kilka PLN kupujesz z tworzywa gdzie inną czcionką masz swoje numery wypisane, to wkładasz do ramki na bagażnik i z tym jeździsz.
Ja tak też z rowerami jeżdżę i miałem kontrole, jechali za mną też kilka razy radiowozem, ale akurat tego się nikt nie czepiał, więc bezpieczne wyjście.
Inny bagażnik mam trochę, ale ten też jest fajny. Mój się składa i schowam do bagażnika, że śladu po nim nie ma (czytaj nie dostanie nóg jak gdzieś zostawię)