Kolego Redies
Nie znam sytuacji jaka panuje w Waszym regionie, i nie napisałem że sprawa jest żenująca, tylko dyskusja (czytamy dokładnie

), ciężko się nie zgodzić z faktem, że zamiast konstruktywnych ustaleń od paru stron panuje w tym temacie przedszkole totalne (nie generalizuję, żeby mnie jasność była

). A sprawa jest jak najbardziej poważna i trzeba to załatwić, a nie, jak słusznie piszesz, przepychać się na forum.
Ja nie oceniam kto ma rację a kto nie, i nie bronię Pepcia, bo to nie moja sprawa. Fakt jest taki że coś u Was nie gra i trzeba temat naprawić, ale to już odsyłam do zarządu
Natomiast jako moderator grzecznie proszę o konstruktywną dyskusję bądź nie dyskutowanie w ogóle, bo inaczej to nie ma sensu. Pożrecie się wszyscy nawzajem, bo każdy jest człowiek i ma swoje racje, a odczucia, i nie ma sensu się wnerwiać. Nawet jeżeli Pepcio coś zawalił, a wiem że takie jest Wasze zdanie, to może dajcie chłopakowi szansę na jakąś rehabilitację, napiszcie mu PW co Wam leży na sercu itp. bo się stara i poświęca własny czas na rzecz innych.
Ale jak mówię, nie bronię nikogo, bo nie znam kontekstu sprawy. Załatwcie to sobie między sobą, poukładajcie jakoś i niech szafa gra
P.S. Trochę się wywnętrzniłem w pierwszym poście, ale usilnie pracuję nad tym żeby tego nie robić. Przepraszam.