Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

zmiana jezyka w omega B FL '03r, nie da sie??

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
23 odpowiedzi na ten temat

#21 OFFLINE   gucio31

gucio31
  • 1 postów

Napisany 16 sierpnia 2012 - 13:58

jeszyk sie zmienia w menu :) mam omege z 2001r. i tak zrobilem

#22 OFFLINE   Ermce

Ermce
  • 55 postów

Napisany 05 marca 2014 - 22:27

Zmienilem jezyk ze szczekajacego na Engliszowski. Samochod odkupil tata wiec jest potrzeba zmiany na pl.... Wczoraj np mial komunikat po angielsku o spalonej tylnej lewej zarowce i panika, bo myslal, ze cos powaznego sie zepsulo.

Moze rosyjski da rade ustawic w moim wyswietlaczu?? Ojciec zna takowy to i by problemu nie mial nastepnym razem :)

#23 OFFLINE   robert514

robert514

bla bla bla

• 3 190 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 05 marca 2014 - 22:50

Zmienilem jezyk ze szczekajacego na Engliszowski. Samochod odkupil tata wiec jest potrzeba zmiany na pl.... Wczoraj np mial komunikat po angielsku o spalonej tylnej lewej zarowce i panika, bo myslal, ze cos powaznego sie zepsulo.

Moze rosyjski da rade ustawic w moim wyswietlaczu?? Ojciec zna takowy to i by problemu nie mial nastepnym razem :)

wydrukuj tacie komunikaty z opisem po polsku, są na forum :D

#24 OFFLINE   tc82

tc82

3 najkrascie auto 10 zraz

• 2 509 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 05 marca 2014 - 22:52

Jest firma która to robi, nie ma PL znaków i nie wszystko jest zmienione. Szukaj Wrocław, ul. Nasienna

"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"