Misek tyle sie naczekałes to ten miesiąc czy dwa nie beda robic róznicy:Dtylko tym razem ty nie zapomnij

Łódzkie - wszyscy o wszystkim.
Napisany 07 marca 2010 - 21:39
Napisany 11 marca 2010 - 16:59
To i ja wrzuce spamka.. ;-) szukam dobrego lakiernika ..
![]()
Niedrogi i solidny poszukiwanyZnacie jakiegoś?
Jak się wjeżdża do Aleksandrowa zaraz na początku po lewej stronie tam jest dobry i tani blacharz- lakiernik nie wiem jak się nazywa też mi go polecił znajomy i byłem bardzo zadowolony

Napisany 11 marca 2010 - 20:01
Jak się wjeżdża do Aleksandrowa zaraz na początku po lewej stronie tam jest dobry i tani blacharz- lakiernik nie wiem jak się nazywa też mi go polecił znajomy i byłem bardzo zadowolony
Pawon a czy masz do niego telefon? Czy orientujesz się za ile pomalowałby całą kluskę kombi oprócz dachu i tylnej klapy? Co on robił u Ciebie i za ile, możesz podać? Byłbym wdzięczny.
Napisany 12 marca 2010 - 17:55
Pawon a czy masz do niego telefon? Czy orientujesz się za ile pomalowałby całą kluskę kombi oprócz dachu i tylnej klapy? Co on robił u Ciebie i za ile, możesz podać? Byłbym wdzięczny.
Ja mialem malą stluczkę prawa strona i maska prostowanie calej przedniej listwy (okular) prostowanie maski no i pomalowal mi maske i prawy przedni blotnik acha i jeszcze mialem troche zdeformowany zderzak też mi polatal i pomalowal czymś czarnym za to wszystko wziol 700zl ale to dlatego tak tanio bo jak napisalem w poprzednim poście mojego dobrego kumpla dobry znajomy telefon do niego jeśli znajde to podeśle

Napisany 17 marca 2010 - 17:24

Napisany 17 marca 2010 - 20:29
Banner sie "robi" aktualnie.A jak tam sie ma nasz Baner Klubowy
EDIT: Dzisiaj dostalem paczke

Napisany 18 kwietnia 2010 - 23:08
Napisany 22 kwietnia 2010 - 17:03
Aluminium ma tendencjie do utleniania sie,ale bez obawy jesli wypiaskujesz i pomalujesz w ciagu 7 dni napewno felga nie zniknieI od razu zapytam jeszcze co się stanie z felgą aluminiową która zostanie wypiaskowana, ale nie pomalowana.

Potem tylko o ile sie nie myle dajesz podkład wyrównujacy i lakier:)No chyba ,ze beda nie dociagniecia to papierek scierny w ruch
tak na marginesie mam pytanie ,moze orjentuje sie ktos z was gdzie łódzkiem mozna nabyc zestaw naprawczy do sprezarki klimatyzacji??
Napisany 22 kwietnia 2010 - 21:03
Aluminium ma tendencjie do utleniania sie,ale bez obawy jesli wypiaskujesz i pomalujesz w ciagu 7 dni napewno felga nie zniknie
Potem tylko o ile sie nie myle dajesz podkład wyrównujacy i lakierNo chyba ,ze beda nie dociagniecia to papierek scierny w ruch
Dzięki Czarny. O taką odpowiedź właśnie mi chodziło

tak na marginesie mam pytanie ,moze orjentuje sie ktos z was gdzie łódzkiem mozna nabyc zestaw naprawczy do sprezarki klimatyzacji
Nie wiem gdzie można dostać zestaw naprawczy, (jak chcesz to jutro albo w sobotę zapytam u znajomego w sklepie), ale wiem gdzie regenerują sprężarki:
http://www.chlodnice...pl/?pages=firma
mój tata u nich robił i zrobili to fachowo.
Napisany 23 kwietnia 2010 - 07:03

Napisany 23 kwietnia 2010 - 20:17
Napisany 23 kwietnia 2010 - 20:57
Radio ok bo sprawdzałem w innej Omci.
A w innej omedze wyświetlacz działał?
felunek założony teraz smigam na 18 calowych
poka foty

Napisany 24 kwietnia 2010 - 07:13
Napisany 24 kwietnia 2010 - 13:42
A w innej omedze wyświetlacz działał?
poka foty
Napisany 25 kwietnia 2010 - 14:50
poka foty
fotki w albumie i w linku na "polska jazda" pod obrazkiem
Panowie potrzebuje może ktoś felg stalowych do omci? oddam tanio...
Napisany 25 kwietnia 2010 - 21:05
Napisany 25 kwietnia 2010 - 21:33
oj tak,co by nie było tematu gdzie prostuja takie kółka:)Oj Bartus to teraz musisz uważać na takie ladne fele
Napisany 26 kwietnia 2010 - 14:37
oj tak,co by nie było tematu gdzie prostuja takie kółka:)
staram sie jezdzic po woli