II zlot OMEGA KLUB POLSKA
Napisany 06 sierpnia 2006 - 04:21
1. Piterek + Justyna + Wiktorka
2. cita
3. QQ
4. GAWOR - jeśli będę to na 100% sam
5. GISKARD (prawdopodobnie Sylwia Julia)
6. Boomir + żonka Aga
7. pmnet + (prawdopodobnie żonka)
8. duet86(łukasz) + nażyczona Aga
Napisany 06 sierpnia 2006 - 10:07
Witam. Jestem od niedawna u Was na forum i bardzo chętnie bym zawitał na tym zlocie, Jesli nie macie nic przeciwko to pisze sie (JA na 100%) wraz z dziewczyna(Aga na 99% choc ona jeszcze nic o tym nie wie ale nie ma wyjścia ;-) ). Chciałbym was wszystkich poznac. Pozdro
spoko, zapraszamy. Musisz tylko wkupić sie w szeregi. Może być np. koleżanka Twojej TŻ. Wymagania - musi być samotna, miedzy (plus minus) 25 a 40 rokiem zycia, drobna, nie wysoka, najlepiej z rudymi włosami. Koniecznie dbająca o siebie, zwracająca uwage na to jak sie porusza, jakie ma paznokcie itd. Powinna lubić/umieć chodzić w butach na obcasie, ale równie dobrze czująca sie w adidasach. Musi umieć gotowac, lubic spaghetti, faceta z brzuszkiem oraz koty.
Powinna lubić kino i nienawidzić głośnych imprezowni.
Reszta dopowiem po okazaniu

LOL
Napisany 06 sierpnia 2006 - 10:25
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 06 sierpnia 2006 - 23:03
spoko, zapraszamy. Musisz tylko wkupić sie w szeregi. Może być np. koleżanka Twojej TŻ. Wymagania - musi być samotna, miedzy (plus minus) 25 a 40 rokiem zycia, drobna, nie wysoka, najlepiej z rudymi włosami. Koniecznie dbająca o siebie, zwracająca uwage na to jak sie porusza, jakie ma paznokcie itd. Powinna lubić/umieć chodzić w butach na obcasie, ale równie dobrze czująca sie w adidasach. Musi umieć gotowac, lubic spaghetti, faceta z brzuszkiem oraz koty.
Powinna lubić kino i nienawidzić głośnych imprezowni.
No to musze wziąść ze soba chyba 2 osoby bo Agnieszka choć w 99% spełnia twoje wymagania nie jest do odstapienia ;-) Ale myśle ze da sie załatwic :mrgreen:
Napisany 08 sierpnia 2006 - 12:58
Paabllo+1(aga) :twisted:
Napisany 08 sierpnia 2006 - 19:50
Beton dał mi znać, że 9 i 10 września tor jest już zajęty przez Automobil Klub Częstochowski

nie wiem co teraz zrobić, jest też w pobliżu Cz-wy (20km od Reala) polowe lotnisko, ale to droga publiczna
Czekam na jakieś propozycje.
Winston Churchill
Napisany 08 sierpnia 2006 - 19:55
Napisany 08 sierpnia 2006 - 19:58

Winston Churchill
Napisany 08 sierpnia 2006 - 20:00
I tak zapowiada się mała frekwencja... Przynajmniej się zintegrujemy
Napisany 08 sierpnia 2006 - 20:02
Napisany 08 sierpnia 2006 - 20:13
nie znam tematu zlotu VU&VKP ale wszystko da się zorganizować kwestia kilku naprawdę chętnych osób
tak, zgadza się, ale ja jestem niestety sam

Winston Churchill
Napisany 08 sierpnia 2006 - 20:16
Napisany 08 sierpnia 2006 - 20:21
w końcu to troszki trza sie poznakomitsja.....
ja przyjade na pewno.... tylko bez noclega.... chociaz noce we wrzesniu nie sa takie zimne......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
może byc to lotnisko polowe...... ale nie za wszelka cene.....

Napisany 09 sierpnia 2006 - 08:08
nie rozumie ??tak, zgadza się, ale ja jestem niestety sam
przeciez jest nas kilku w czewie i napewno kazdy ma znajomych wiec wystarczy zapytac co kto moze zalatwic i mysle ze znajdziemy jakies ciekawe miejsce
ja tez zwieksze frekwencje bede na 100% :twisted:Może jestem nowy ale mam ochotę na taki zlot. Jeśli wypali będę na 100%
Niech sie spot odbedzie.....
w końcu to troszki trza sie poznakomitsja.....
GISKARD ma hol..... racje, nigdy nie poznamy sie tak na forum jak przy browarku

Napisany 09 sierpnia 2006 - 08:14
Proszę osoby, które reflektują na nocleg o potwierdzenie przyjazdu, mimo zmian w harmonogramie zlotu.
Dziś muszę rezerwować domki.
Winston Churchill
Napisany 09 sierpnia 2006 - 08:25
Echhhhh szkoda

Ale moze nie bedzie tak zle w koncu niemam tak daleko a kierowca jest

Napisany 09 sierpnia 2006 - 10:58
paabllo, wszystko się zgadza, ale zlot planujemy na 9-10.09 ja 18.08 wyjezdzam, bede w Cz-wie 29.08 - nie za bardzo jest czas kombinować
Proszę osoby, które reflektują na nocleg o potwierdzenie przyjazdu, mimo zmian w harmonogramie zlotu.
Dziś muszę rezerwować domki.
No ja już rzekłem.
Jednak chciałbym wiedzieć ilu jest chętnych w ogóle.
Jak tylu co sie wpisało na liste, to ja oczywiście jestem na TAK - + 1 (w sumie ja i ktos)