SPOT Chocianów- 17-18.04.2010
Napisany 04 kwietnia 2010 - 22:55

Napisany 05 kwietnia 2010 - 18:36
1. rzut tarczą hamulcową
2. najpiękniejsza omega spotu
3. przeciąganie omegi na czas
4. jazda precyzyjna z tależem
we wszystkich konkurencjach promowane będą trzy pierwsze miejsca
ponadto rozegrana zostanie konkurencja rzutu tarczą hamulcową dla chętnych kobiet i również promowane będą trzy pierwsze miejsca chyba , że wystartują tylko 3 uczestniczki to wszystkie będą wygrane
PS moja małżonka wyraziła chęć wzięcia udziału w tej konkurencji.
projekt dyplomu posiada w tej chwili Kornelius i to on wrzuci go ostatecznie na forum
Nie wiem jeszcze jak z nagrodami w tych konkurencjach ? czy tak jak w Lubinie kupi Misiekzoo i pieniążki mu zwrócimy? proszę o wypowiedź w tej kwestii.
Chcę jeszcze dodać, że obejrzałem dobrze miejsce naszego grilowania i tam na kiełbasy zrobione są ruszta stalowe a więc dobrze było by zabrać ze sobą z domu takie aluminiowe tacki i węgiel lub dla chętnych jak już wcześniej wspomniałem jest ognisko a więc kij w łapę.
PROPOZYCJA
w rozmowie z kolegą Korneliusem wymyśliliśmy , że nagrody ufundujemy sobie sami a mianowicie każdy dokona zakupu jakiegoś gadżetu związanego z motoryzacją do kwoty 10 zł , w takim wypadku będzie około 20 nagród a więc tyle ile zgłosiło się aut a później już podzielimy jak należy wśród wygranych.
ponadto chcę dodać, że trzeba będzie również zrobić zrzutkę o ile wystąpi taka potrzeba na prąd ponieważ w miesjcu grilowania i postoju naszych samochodów są zamocowane lampy elektryczne i to od nas będzie zależało czy bedziemy je uruchamiać ale to będzie wiązało się z niewielkimi kosztami za prąd. Rozmawiałem w tej kwestii z właścicielem , na tą chwilę on powiedział , że nie trzeba będzie ale trzewba być na tą okoliczność przygotowanym. Jeszcze w kwestii organizacyjnej chciałbym wszystkim zakomunikować , że miejsce to jest w całości ogrodzone i sporo tam drzew oraz suchych liści a więc przestrzegam wszystkich o umiejętne obchodzenie się z ogniem po zmroku ponieważ co by nie było ja za to wszystko będę odpowiadał. Ponadto po zakończeniu imprezy czyli w dniu 18.04 trzeba będzie pomóc mi to wszystko z grubsza ogarnąć to do tych co zostaną na drugi dzień oczywiście.
Napisany 05 kwietnia 2010 - 18:47

Popieram to co kolega Redies tu wcześniej napisał.
Wypowiedzcie się co Wy na to, spot za 2 tyg
Napisany 05 kwietnia 2010 - 21:49

PS nic nie wygrałem ostanio ale ciągle ma nadzieję

Aaaaa doczytałem ok mi tak pasuje z nagrodami każdy coś kupi i będzie ok lub jak bliźsi koledzy można coś w dwuch a droższego:)
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 06 kwietnia 2010 - 18:38

Ale widzę że nie ma chętnych co to wyrażenia swojej opinii co do zafundowania w granicach 10 zeta jakiegoś drobiazgu motoryzacyjnego.
Czyżby to był aż taki wielki wydatek?
Napisany 06 kwietnia 2010 - 19:11
Czyżby to był aż taki wielki wydatek?
Kurczę jak bym wiedział w Lubinie to bym może uzbierał dyszkę, ale teraz to już trochę za późno:smiech:

"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"
Napisany 06 kwietnia 2010 - 20:11

Ale też jestem za tym żeby coś kupić do :tank: i będzie git

Napisany 06 kwietnia 2010 - 20:33
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd
Napisany 06 kwietnia 2010 - 20:43
Miałem odpisać wcześniej ale zapomniałem. Ja nie jestem za tym, żeby każdy coś kupił. Lepiej jak jedna osoba kupi wiele rzeczy a potem zrobimy zrzutkę
I tu się muszę z kolegą zgodzić bo może się okazać, że wszyscy kupią to samo i będzie lipa, albo jakieś badziewie i będzie jeszcze gorzej. Jeden odpowiedzialny misiek wystarczy:D, no chyba że może ktoś inny czuje się zobowiązany co by ten temat ogarnąć

Napisany 06 kwietnia 2010 - 20:44

Co do tematu odnośnie noclegów dzisiaj rozmawiałem z właścicielką jest dostępnych około 25 miejsc z tym , że niektóre pokoje będą 6 osobowe a więc będziecie spali razem w kilka osób, to chyba Wam nie będzie przeszkadzało?
Napisany 06 kwietnia 2010 - 20:46
spali razem w kilka osób
Najwyżej będzie więcej potencjalnych klubowiczy w grudniu:jump:
Napisany 06 kwietnia 2010 - 21:10
Napisany 06 kwietnia 2010 - 21:17
Postaramy się coś ustalić w Siechnicach w sobotę odnośnie zakupów
dobrze by było bo ja tym napewno się nie zajmę gdyż mam inne sprawy związane z organizacją spota sporo pracy ale opłaca się , sami zobaczycie.

Napisany 06 kwietnia 2010 - 21:34
No kto chętny?
Napisany 06 kwietnia 2010 - 21:34
Ciekawy jestem kto będzie chodził w Chocianowie i zbierał kasę he?
No kto chętny?
Czyżby ochotnik??
Napisany 06 kwietnia 2010 - 21:39
Czyżby ochotnik??
Ktttttttttttttto? ja?
Antena Ci na głowę spadła?

Napisany 07 kwietnia 2010 - 18:11

1. rzut tarczą hamulcową -?
2. przeciąganie omegi na czas -?
3. jazda precyzyjna z talerzem -?
Tylko proszę się nie pchać :innySmiech::innySmiech::innySmiech: