Zmiana języka w komputerze Omegi C????
Napisany 05 marca 2007 - 20:23
Napisany 05 marca 2007 - 21:48
Z ROCZNĄ GWARANCJĄ
:shock: Zobacz : http://moto.allegro....gwarancja_.html
może Cię to zainteresuje a jak nie to może przyda się komuś innemu
Napisany 05 marca 2007 - 22:41
dzięki TJ_Hiszpan, a swoją drogą to może ma ktoś większą wiedzę na ten temat i co może spowodować awarię pompy wtryskowej?bo nie wiem od czego ona mogła paść, czy powodem moglo być zły olej napędowy?POMPY WTRYSKOWE
Z ROCZNĄ GWARANCJĄ
Zobacz : http://moto.allegro....gwarancja_.html
może Cię to zainteresuje a jak nie to może przyda się komuś innemu
Napisany 05 marca 2007 - 22:55
Na rynku pełno oleju opałowego który został odbarwiony kwasem siarkowym i wapnem!
Nie mniej oleji mieszanych z różnego pochodzenia wynalazków : oleji transformatorowych , bazowych , żeglugowych i jeszcze wielu innych które po odpowiedniej obróbce zostały dopuszczone przez pazernych "pompiarzy" (właścicieli stacji) do sprzedaży.
Najbezpieczniej tankować na dużych "koncernowych" stacjach!
A może z innej beczki:
może kiedyś w Twoim aucie kiedy jeszcze należalo do kogoś innego dokonano nie właściwej naprawy mechanicznej a może powypadkowe skladanie jej zaszkodziło ?
Powodów może być wiele :roll:
Napisany 05 marca 2007 - 23:15
dzięki TJ_Hiszpan, a swoją drogą to może ma ktoś większą wiedzę na ten temat i co może spowodować awarię pompy wtryskowej?bo nie wiem od czego ona mogła paść, czy powodem moglo być zły olej napędowy?
Najczęściej przyczyną padania pompy wtryskowej jest to, że wiekszośc kierowców jeżdzi prawie do konca paliwa w zbiorniku. Zapala sie kontrolka rezerwy, a oni nadal jeżdzą nie tankując i z tego powodu dostają się do pompy wszelkie brudy, które są w zbiorniku.
Druga sprawa to żle ustawiona pompa i też szybko padnie.
Art pojedź do porządnego pompiarza u siebie i niech ci zbada wszystko.
Pompe zawsze można naprawić i zregenerować. Ale musi byc to naprawdę fachowiec, a nie troki od kaleson.
Napisany 05 marca 2007 - 23:55
jeżeli już będę wiedział że to ta nieszczęsna pompa to właśnie tak zrobię, dam ją gdzie trzeba,a co do auta to przyjechało w całości 2 m-ce temu z niemiecArt pojedź do porządnego pompiarza u siebie i niech ci zbada wszystko.
Pompe zawsze można naprawić i zregenerować. Ale musi byc to naprawdę fachowiec, a nie troki od kaleson.
Napisany 06 marca 2007 - 00:25
Z tej strony ściągnąłem bezproblemowo więc ją polecam : :mrgreen:
http://rapidshare.co...pel_Omega_C.rar
Pozdrawiam :driver:
faktycznie latwo zassac :bigok:
a masz moze namiary na pliczek z sama instrukcja do komputera z navi oraz radia ?
bo szczerze nie mam pomyslu jak to wyszukac w rapidshar..a w google szukalem juz wczesniej bez skutku

Napisany 06 marca 2007 - 19:52
niestety ja nie mam nawigacji więc nie szukałem informacji na ten temat , ale z tego co wiem to wielu uczestników tego forum ma więc napewno ktoś Ci pomoże ! :mrgreen:
Pozdrawiam
Napisany 07 marca 2007 - 15:20
jeżeli już będę wiedział że to ta nieszczęsna pompa to właśnie tak zrobię,
A właściwie - to jaki jest objaw - silnik w ogóle nie chodzi czy co? W jaki sposób najczęściej padają pompy i po czym to poznać?
Napisany 07 marca 2007 - 21:36
już jest wszystko wporządku,okazało się że to nie pompa, miałem szlam w zbiorniku paliwa, a z wtrysków płynęła "smoła", zdemontowali mi zbiornik paliwa i wypłukali oraz wyczyścili układ zasilania paliwem i jest wporządku, całe szczęście że to nie pompa, dziś odebrałem autoA właściwie - to jaki jest objaw - silnik w ogóle nie chodzi czy co? W jaki sposób najczęściej padają pompy i po czym to poznać?

Napisany 07 marca 2007 - 22:55
Czyli auto bezawaryjne :mrgreen: a to był tylko nie miły przypadek wyjeżdżania paliwa do końca , jak tu gdzieś wcześniej opisywał Waldemarz.
HeHeHe 2.2DTI bezproblemowe autko :driver:
Napisany 06 kwietnia 2013 - 09:32
jesli trzeba cos wymienic wdzieczny bede jak ktorys z kolegow powie co. Prosze tylko o odpowiedzi zaznajomionych z tematem, nie interesuja mnie odpowiedzi typ: "chyba sie nie da ale nie wiem do konca"
Napisany 06 kwietnia 2013 - 10:54
Napisany 06 kwietnia 2013 - 11:06
Pytanie czy dam rade ustawic polski techem 2
tego techa to sobie odpuść
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.