Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Spot Lubin 20.03.2010

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
688 odpowiedzi na ten temat

#181 OFFLINE   tc82

tc82

3 najkrascie auto 10 zraz

• 2 509 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 03 marca 2010 - 20:34

proponuję stworzyć nową listę odnośnie spota w Lubinie w takim razie o ile podoba sie reszcie to miejsce

Panowie spot miał być w Legnicy i na takowego wysłaliśmy zaproszenia do innych klubów więc nie mieszajcie bo zaraz się tu zrobi wlkp.:mad: Za plac na cukrowni też nie trzeba będzie płacić więc poczekajcie!!!!!! A na spota w Lubinie to bardzo chętnie, ale może innym razem listę zrobimy??

"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"

#182 OFFLINE   jarecky

jarecky

## za miedzą :-( ##

• 286 postów

Napisany 03 marca 2010 - 20:36

Panowie spot miał być w Legnicy i na takowego wysłaliśmy zaproszenia do innych klubów więc nie mieszajcie bo zaraz się tu zrobi wlkp.:mad: Za plac na cukrowni też nie trzeba będzie płacić więc poczekajcie!!!!!! A na spota w Lubinie to bardzo chętnie, ale może innym razem listę zrobimy??

Dobrze mówi dać mu piwa :piwo2:
Oddam 3,2 v6 w dobre ręce :D

#183 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów
  • Województwo: opolskie

Napisany 03 marca 2010 - 20:41

ale co za problem zmienić miejsce tak nieraz się zdarza przecież cukrownia to też nie Legnica, nie wiem w czym problem ale widocznie jest. Przecież tym innym kolegom zaproszonym trzeba będzie powiedzieć że nie w Legnicy a w Jaworze to co za różnica ? Jak tam chcecie ale według mnie to na tej cukrowni kawał betonu i nic więcej .:(:pokoj: bez obrazy oczywiście, trzeba jakiś kompromis wytworzyć

#184 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 03 marca 2010 - 21:18

hmm trzeba ogolnie sie okreslic co gdzie i czy napewno bo po takich komentarzach co nie ktorzy moga sobie odpuscic ..;/ i zamiast 20 aut bedzie 5 aut ..

#185 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 03 marca 2010 - 21:38

Redies ale my właśnie potrzebujemy ten kawal betonu!!! szykowane sa konkurencje chłopaki robią osprzęt do sprawnosciowki I takie od początku byly założenia spota! a w lubiniu jak pisał zaraza niema na to miejsca Wiec proszę uszanuj czyjaś prace

hmm trzeba ogolnie sie okreslic co gdzie i czy napewno bo po takich komentarzach co nie ktorzy moga sobie odpuscic ..;/ i zamiast 20 aut bedzie 5 aut ..

Masz racje bo ja tez pomału mam dosyć tego spota

#186 OFFLINE   waldileg

waldileg
  • 30 postów
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 2.2 DTI 16v Y22DTH

Napisany 03 marca 2010 - 21:47

Pepcio ale miało też być rozpoczęcie sezonu grilowego i na betonowym placu srednio sie griluje w otoczeniu przyrody będzie przyjemniej a pozatym będzie gdzie usiąść.
Niech większość sie wypowie i wtedy zdecydujemy ostatecznie.
I nie obrażajmy się mówiąc ze mamy dość tego spota.

#187 OFFLINE   Patryk25

Patryk25
  • 8 postów

Napisany 03 marca 2010 - 22:17

SPOT - 20 marca 2010 godz. 11:00 - Legnica

1-Mewa
2-OMEGATOR [jeśli Omka nie będzie rozebrana do remonciku]
3-Pepcio
4-redies
5-Kornelius
6-damianolca
7-zaraza13
8-Qbapl
9-adam1973
10-ELVIS (99%)
11-krabx12
12-TomEk WRO
13-kizior11
14-jarecky
15-ZWIRAS
16-AJs (o 19:00)
17-LorDos
18-benji
19-waldileg (90%)
20-Szzymek
21-misiekzoo
22-Pablossooo (z OCFC/FKC W-w) na 70%
23-john31 (90%)
24- Patryk25
25-
26-
27-
28-
29-
30-

INSTRUKCJA KOPIOWANIA LISTY
1. Kliknij "Cytuj" w prawym dolnym rogu posta.
2. Usuń "[ QUOTE=xxx;000000]" na początku cytatu i "[ /QUOTE]" na końcu.
3. Dopisz się do listy
4. Na kolejnym miejscu wpisz "[ you] dołączysz ??" bez spacji w nawiasie - co jest w tym punkcie nie zrozumiałe ??
5. Na dole swojej wypowiedzi kliknij "Podgląd wiadomości"
6. Jeśli Twój post wygląda tak jak cytowany to OK, jeśli nie to go popraw.
7. Kliknij "Zatwierdź odpowiedź"

#188 OFFLINE   Pablossooo

Pablossooo

Corsolot Be Spot 1.Four

• 0 postów

Napisany 03 marca 2010 - 23:06

SPOT - 20 marca 2010 godz. 11:00 - Legnica

1-Mewa
3-Pepcio
4-redies
5-Kornelius
6-damianolca
7-zaraza13
8-Qbapl
9-adam1973
10-ELVIS (99%)
11-krabx12
12-TomEk WRO
13-kizior11
14-jarecky
15-ZWIRAS
17-LorDos
18-benji
19-waldileg (90%)
20-Szzymek
21-misiekzoo
23-john31 (90%)
24- Patryk25
25-
26-
27-
28-
29-
30-

3. Dopisz się do listy
4. Na kolejnym miejscu wpisz "[ you] dołączysz ??" bez spacji w nawiasie - co jest w tym punkcie nie zrozumiałe ??

Patryk25, popraw listę, bo złą skopiowałeś, ostatnia jest na stronie 9 (27 osób) :D

#189 OFFLINE   tc82

tc82

3 najkrascie auto 10 zraz

• 2 509 postów

Napisany 03 marca 2010 - 23:17

SPOT - 20 marca 2010 godz. 11:00 - Legnica ?

1-Mewa
3-Pepcio
4-redies
5-Kornelius
6-damianolca
7-zaraza13
8-Qbapl
9-adam1973
10-ELVIS (99%)
11-krabx12
12-TomEk WRO
13-kizior11
14-jarecky
15-ZWIRAS
17-LorDos
18-benji
19-waldileg (90%)
20-Szzymek
21-misiekzoo
23-john31 (90%)
24-kamilo711
25- Pietro_M(z OCFC)na 99%
26-studzik (z VKP)
27-Ficus (z OCFC) na 50%
28-Patryk25
29-
30-

3. Dopisz się do listy

"Jestem lordem, jeżdżę Fordem :)"

#190 OFFLINE   ELVIS

ELVIS

OMEGA JUŻ ZYJE!!!

• 17 postów

Napisany 04 marca 2010 - 08:44

panowie kompromis jakiś musi być z poza okp mamy mało ludzi jakoś sie ich powiadomi. i jak wcześniej ktoś napisał jawor to też nie legnica. nic nie poradzimy że nikt tego lotniska nie sprawdził wcześniej. mamy dwie opcje:
1. wszystko wieźć ze sobą lącznie z grilami itd i mieć konkurencje a potem stać nad grilem i popijać bro na stojąco
2. albo odpuścić konkurencje i po ludzku zrobić grila posiedzieć i pogadać na łonie przyrody

do lubina i do jawora taka sama droga a wiec podejmijmy jakąś konstruktywną decyzje.
jak ktoś nie wie jak tam dojechać to możemy sie podrodze ugadać gdzieś w jakimś charakterystycznym miejscu i wszyscy razem sie udać na miejsce docelowe. a do tego można też mapke wkleić i bedzie dobrze. panowie nie ma co sie kłucić nieprzewidziane sytuacje się zdarzają i nic z tym teraz nie zrobimy. trza być elastycznym i umieć sie dostosować do sytuacji. trza być tfardym a nie miętkim.;):):D

a więc proponuję liste, niech zadecyduje demokracja:

LUBIN
1-ELVIS
2-

CUKROWNIA
1-

ps: żeby się nie skończyło z ugadywaniem na spota jak u panów z legnicy kiedyś:szpital:

#191 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 04 marca 2010 - 09:40

widzę , że chyba nie dogadamy się co do miejsca spotu. Ja poczekam aż będzie konkretna decyzja i przyjadę tam gdzie wybierze większość ale moje zdanie powinno być znane i wcale się nie obraziłem żeby nie było poprostu będę tam gdzie większość bo zależy mi na spotkaniu się z Wami dawno się z Wami nie widziałem i gdziekolwiek się spotkamy będzie dobrze.

#192 OFFLINE   misiekzoo

misiekzoo

zafira i astra 1,8

• 1 463 postów
  • Silnik: nie wiem jaki mam silnik

Napisany 04 marca 2010 - 10:08

Mnie się wydaje że ideą spotu było zrobienie sobie konkurencji. Żeby było inaczej niż zawsze. Miało być lotnisko nie wypaliło , cukrownia stwarza najbardziej podobne warunki bo będzie można nie rezygnować z konkurencji. I czas na pewno zleci ciekawiej niż tylko na siedzeniu i grillowaniu . A pogadać zawsze można ....A fotelik pod d*pę też można zabrać i nie stać jak kolega Elvis już wyolbrzymia . A spokojne grillowanie ma być chyba za miesiąc jak się nie mylę z noclegiem i wodą ognistą . :)

#193 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 04 marca 2010 - 10:17

masz zupełną rację Misiek o konkurencjach była mowa już dawno i tak zostało uzgodnione tylko pytanie teraz do Zbyszka - czy na tym placu cukrowni nie ma zbyt wielu dziur co by zawieszeń nie zostawić? poza tym dzisiaj jest już czwartek i trzeba by decyzje podejmować żeby ludzie mogli się ustawić odpowiednio z dojazdem w na razie nieznane nam miejsce a to jest nieco nurtujące bo ma być spot ale nie wiemy gdzie trzeba podjąć męskie decyzje.

Mam tez propozycję taką aby faktycznie spotkac się w Legnicy na parkingu Auchan to duży parking i stamtąd pojechać na cukrownię korowodem bo docierać teraz do wszystkich i powiadamiać o zmianie miejsca może stać się nierealne - co Wy na to? Oczywiście Kornelio czekał by na nas w Jaworze na cukrowni i grzał stanowiska. ;)

#194 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 04 marca 2010 - 11:30

Panowie teraz przypomniala mi sie jedna miejscowka w legnicy a dokladnie lasek zlotoryjski tam jest takie opuszczone boisko do gry w pilke teren dosc duzy i otoczony fajnie drzewkami jesli by dopisala pogoda to miejsce na grila idealne wiem ze mozna tam bylo jakis czas temu wjezdzac autem i tam napewno nikomu by to nie rpzeszkadzalo ale to postaram sie pozniej dokladnie opisac to dokladniej zjem i jade tam opatrzec sprawe jak sie uda to porobie fotki i przesle :)

A jak narazie trzymam sie wiekszosci plac na cukrowni czemu nie oby jak najmniej dziurek a jak najwiecej aut oto tu wszystkim chodzi i o smaczne kielbachy ide cos zjesc bo az zglodnialem :D tuz tuz juz 20 trzeba naprawde sie okreslic i nie tworzyc nowej listy cukrownia czy lubin chociaz to moize i tez dobry pomysl ale juz na poczatku bylo mowione ze PLAN B to CUKROWNIA zostanmy przy cukrowni jesli lotnisko nie wypalilo ...bo naprawde takie wymyslanie nowych miejsc co nie ktorych moze zniechecic..

REDIES ma dobry pomysl spotkac sie na AUCHANIE i sznurem pojechac na jawor bedzie ladnie to wygladalo i pokazowo :)

#195 OFFLINE   ELVIS

ELVIS

OMEGA JUŻ ZYJE!!!

• 17 postów

Napisany 04 marca 2010 - 11:36

Misiek ja nie wyolbrzymiam tylko to było moje skromne zdanie. ja tez przyjade tam gdzie większość. jeżeli bedzie to cukrownia to przyjade na cukrownie. a parking auchan to dobry pomysł żeby sie tam ustawić i pojechać dalej. z ludzmi z wrocka wystarujemy z bp na karkonoskiej, bynajmniej tak mi sie wydaje. tylko teraz pytanie czy zabieramy grile i tam robimy rzarełko czy gdzieś bedziemy sie przemieszczać??

#196 OFFLINE   Pepcio

Pepcio
  • 2 382 postów
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 04 marca 2010 - 12:25

Wreszcie jakieś konstruktywne wypowiedzi padają w tym temacie!!
ELVIS jasne ze bierzemy grille i żarełko przecież to ma wkoncu być rozpoczęcie sezonu gilowego połączony z dobra zabawa autkami a przede wszystkim nasze SPOTKANIE!!!!!!

Ale wstrzymajmy się z ostateczna decyzja co do miejsca do dokładnego info od Korneliusa o placu w cukrowni

#197 OFFLINE   damianolca

damianolca
  • 21 postów

Napisany 04 marca 2010 - 12:34

Panowie bylem wlasnie sprawdzic miejsce w lasku zlotoryjskim gdzie jest to opuszczone boisko ale nie udalo mi sie tam dojechac na przeszkodzie leza powyrywane drzewa i galezie wiec zrezygnowalem odrazu ... czekamy na info o placu CUkrowni :)

#198 OFFLINE   redies

redies

honor&patria

• 638 postów

Napisany 04 marca 2010 - 12:40

no to zostaje w takim razie cukrownia - Zbysiu jak tam na cukrowni sprawa wygląda czekamy na info wszystko w Twoich rękach.:p

#199 OFFLINE   Kornik

Kornik

.....................

• 2 143 postów
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 X32SE

Napisany 04 marca 2010 - 15:01

Siema niemoty.
Obserwowałem co się tu dzieje, bylem pewny ze pójdzie na noże ale ucichło.
Powiem tak, miejscówka w Lubinie bardzo dobra, ja mogę i tam jechać, ale tu nie o mnie chodzi.
Ważna jest sprawa kolegów z Wrocka bo oni maja najdalej i to oni powinni zadecydować gdzie robimy spota.
Ja wysłałem papier do zatwierdzenia na udostępnienie placu. Czekam na info, jeśli będzie to info od razu znajdzie się tu.
Zbliża się wiosna i ciepełko, a wtedy zaczniemy grillować na całego.
A co do jakości placu.
Sa tam trzy lub cztery pasy betonowe szerokośc pasa to ok 20m dł jakieś 100m
przedzielone są waskimi ok 40 centymetrowymi odpływami.
Beton nie jest taki jak na lotnisku. Ale nie ma dziur, więc nie ma się co martwić o zawieche. W związku z tym jeśli ktoś ma to przydałaby się taśma biało czerwona zaznaczająca te odpływy co by ktoś się tam nie wp...........:D.
Chciałem wam jeszcze pokazać dobre miejsce na spota w samym Jaworze ale właśnie je zorali bo robia tam remont całego ośrodka, więc tam zaproszę was w przyszłym roku

#200 OFFLINE   Patryk25

Patryk25
  • 8 postów

Napisany 04 marca 2010 - 17:10

wkoncu wyjdzie ze skonczymy w sobotce hmm... a skarbimierz juz zaorali czy dopiero sie przymierzaja??