Projekt plakatu zlotwego IX zlot OKP
Napisany 26 lutego 2010 - 12:06
[ATTACH]5511[/ATTACH]
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 26 lutego 2010 - 13:36
Kocyk, moje odczucie co do zmiany jest nie tak

Sam plakat (przynajmniej mi) skojarzył się z listami gończymi z dzikiego zachodu więc zdjęcie inne jak osób raczej nie pasuje

Choć plakat Aśki też jest zajefajny i pomysłowy - widać profesjonalizm

Jak się nie dogadamy to te dwa pierwsze miejsca można wykożystać
-pierwszy w Czaplinku na wiosennym
-drugi w XXXXXXX na jesiennym

Napisany 26 lutego 2010 - 17:46
Napisany 26 lutego 2010 - 19:04

Napisany 26 lutego 2010 - 19:36
Rozumiem ... pewnie jak bym uzyl drugie Twoje zdjecie grupowe to by Ci sie taki plakat spodobalDominik druga wersja lepsza, ta pierwsza moim zdaniem taka trochę za bardzo "naćkana"

Napisany 03 marca 2010 - 23:35
Napisany 04 marca 2010 - 09:56
Moja Propozycja Plakatu Na Czaplinek Slucham Opini ??
proszę, oto moja opinia:
narobiłeś się, ale plakat z definicji ma dać czytelny, jasny przekaz i konkretną informację, dobrze jak zawiera charakterystyczne i z daleka rozpoznawalne elementy (firmy/klubu/etc).
Twoje dzieło nie kojarzy mi się ani z omegą ani z OKP, uważam, że nie jest też zbyt czytelne - sorry, no offence

Napisany 04 marca 2010 - 19:23
Napisany 04 marca 2010 - 21:11
Jesli wstawie logo OKP w oryginale to nie bedzie pasowac do reszty tekstu, ale jakbym mial klubowa czcionke to calosc bym nia zrobil.dominik_z plakat jest OK tylko logo OKP powinno byc napisane oryginalna czcionka
Napisany 04 marca 2010 - 22:10
Jesli wstawie logo OKP w oryginale to nie bedzie pasowac do reszty tekstu, ale jakbym mial klubowa czcionke to calosc bym nia zrobil.
Daj maila na PW to Ci wyśle klubową

Napisany 05 marca 2010 - 16:19
proszę, oto moja opinia:
narobiłeś się, ale plakat z definicji ma dać czytelny, jasny przekaz i konkretną informację, dobrze jak zawiera charakterystyczne i z daleka rozpoznawalne elementy (firmy/klubu/etc).
Twoje dzieło nie kojarzy mi się ani z omegą ani z OKP, uważam, że nie jest też zbyt czytelne - sorry, no offence
WIESZ CO NIE ZAŁAMUJ MNIE KOLEGO

Napisany 05 marca 2010 - 20:55
czy moze mi ktos wyslac na maila logo OKP ?? moze cos stworze jakis plakacik
moj mail marjab5@wp.pl
Napisany 05 marca 2010 - 22:49
WIESZ CO NIE ZAŁAMUJ MNIE KOLEGO
JUZ CHYBA BARDZIEJ CZYTELNIE NIE DA SIĘ TEGO NAPISAĆ I NIE WIEM DLACZEGO NIE WIDZISZ TAM ELEMENTÓW OMEGI HEE ZAMIAST NAŻEKAĆ I TAK DALEJ NAPISZ CO MOZNA POPRAWIĆ
ALBO ZRÓB COŚ SAM A MOŻE SIE CZEGOŚ NA UCZĘ OD CIEBIE
nie załamuję, nie narzekam, nie chce mi się pisać co można by poprawić bo to Twój projekt więc Twoja koncepcja, sam coś zrobiłem - jak przeczytasz wątek to znajdziesz, zachęcam do konstruktywnej krytyki

Napisany 06 marca 2010 - 23:26
Napisany 06 marca 2010 - 23:38
Propozycje na plakat zlotowy nalezy przedstawiac do środy przyszłego tygodnia po tym terminie zostaną wybrane 3 najciekawsze propozycje które zostaną poddane głosowaniu.
czy moge prosic o przeslanie na maila logo OKP marjab5@wp.pl