o ile nie jesteś daleko od DSLamu. w tej sprawie musiałbyś podzwonić na info techniczną do TP i się zapytać o to. odległość wpływa na jakość i max prędkość neta.
dokladnie o to sie rozchodzi:D
Napisany 28 sierpnia 2011 - 22:18
o ile nie jesteś daleko od DSLamu. w tej sprawie musiałbyś podzwonić na info techniczną do TP i się zapytać o to. odległość wpływa na jakość i max prędkość neta.
Napisany 29 sierpnia 2011 - 19:33
Napisany 29 sierpnia 2011 - 19:51
Napisany 29 sierpnia 2011 - 19:55
wypełniłem ten formularz rano i nadal czekamhttp://www.netia.pl/oferta_dla_domu,szczegoly,172.html
Wypełniasz formularz a oni oddzwonią i powiedzą ci jaką prędkość możesz mieć
Napisany 29 sierpnia 2011 - 20:10
to i tak jest na łączu tp.sa wiec oni raczej maja dokładniejsze info __________________
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 29 sierpnia 2011 - 20:13
Napisany 29 sierpnia 2011 - 20:17
Napisany 29 sierpnia 2011 - 20:21
myślę ze rzetelne i konkretne info
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 29 sierpnia 2011 - 21:27
Gość dokładnie powiedział mi tak ze "może pójdzie nawet i 20mb ale może być niestabilne bezpiecznie będzie wziąć 10mb/s sprawdzić jak będzie chodziło i później bezpłatnie regulować w górę lub w dół" wiec myślę ze rzetelne i konkretne info
Napisany 29 sierpnia 2011 - 22:02
Napisany 07 września 2011 - 00:18
Nie wiem jak u ciebie ale u mnie wypełnienie tego formularza nic nie dało , kompletny brak odzewu ze strony Neti .no to klikam na ten formularz i moze rano się odezwą
Napisany 07 września 2011 - 09:16
Napisany 07 września 2011 - 09:53
Ładnie to sobie cwaniaki wykombinowali
Odwrócili kota ogonem... Jest jak było, a wciskają kit.
Napisany 07 września 2011 - 09:58
Dlatego mimo wszystko sie zdecydowałemA jak dla mnie to nie takie złe rozwiązanie. Zauważ, że prawie wszyscy operatorzy jak nie dają zobowiązania to chcą kosmiczne pieniądze za podłączenie + wysoka opłata miesięczna za tzw. "standard bez promocji". Jak masz już promocję to opłata instalacyjna/miesięczna jest niższa ale jak chcesz zerwać umowę to Ci wyliczą taką karę, że się nie pozbierasz. Fakt, faktem, że powinni mówić i tej ukrytej opłacie zmniejszającej się z miesiąca na miesiąc no ale to już zależy od uczciwości sprzedawcy.
Napisany 07 września 2011 - 10:57
czekam i czekamNie wiem jak u ciebie ale u mnie wypełnienie tego formularza nic nie dało , kompletny brak odzewu ze strony Neti .
to doczytałem na stroni ale......która po upływie 24 miesięcy wynosi 1gr
tego już cwaniaczki nie napisałi, pisali że maleje przez okres trwania umowy do nawet 1grale w przypadku wcześniejszej rezygnacji z usług jest naliczane 18 zł za każdy miesiąc do upływu 24 m-cy
Napisany 07 września 2011 - 13:58
Napisany 08 września 2011 - 08:12
A jak dla mnie to nie takie złe rozwiązanie. Zauważ, że prawie wszyscy operatorzy jak nie dają zobowiązania to chcą kosmiczne pieniądze za podłączenie + wysoka opłata miesięczna za tzw. "standard bez promocji". Jak masz już promocję to opłata instalacyjna/miesięczna jest niższa ale jak chcesz zerwać umowę to Ci wyliczą taką karę, że się nie pozbierasz. Fakt, faktem, że powinni mówić i tej ukrytej opłacie zmniejszającej się z miesiąca na miesiąc no ale to już zależy od uczciwości sprzedawcy.