Powinny sie kręcić lekko powinny.Ps: tylko czy te srubki w tych uchwytach powinny sie krecic ciezko lekko w ogole

Soczewki Depo
Napisany 06 grudnia 2014 - 22:59
Napisany 07 grudnia 2014 - 07:52
Powinny sie kręcić lekko powinny.
Jak dbał o nie, odpowiednio smarując i od czasu do czasu kręcąc nimi... to lekko...a jak nie , to urwane..
Napisany 07 grudnia 2014 - 08:17
To sa nowki niesmigane :-)Jak dbał o nie, odpowiednio smarując i od czasu do czasu kręcąc nimi... to lekko...a jak nie , to urwane..
Napisany 07 grudnia 2014 - 08:23
To sa nowki niesmigane :-)
no to ciekawe...moze dlatego ze sruba w nowym plastyku ciezej chodzi? u mnie , nie powiem ze lekko, ale pokrecic mozna srubą spokojnje
Napisany 07 grudnia 2014 - 09:46
To sa nowki niesmigane

Napisany 07 grudnia 2014 - 13:04
Napisany 07 grudnia 2014 - 13:53
Ja wiem co mam nowe kolego wiem co kupowalem. Tylko sie pytam o te srubki co sa wkrecone w uchwyty.
Ale nĂłwki to masz uchwyty a nie o śruby od regulacji lamp o ktĂłre pytasz.
Co do goscia ktory dorabia to dokladnie ten sam co w link. Pozniej pisze cze czy doszly pyta sie wiec solidna firma.
Napisany 10 grudnia 2014 - 16:10

Jeżeli ktoś zna kogoś, najlepiej z Krakowa, to byłbym wdzięczny.
Napisany 10 grudnia 2014 - 19:56
Panowie, znacie może kogoś, kto regeneruje te reflektory? Mam u siebie soczewki depo, i po prostu w nocy nic nie widać, tylko na długich jako tako. I nie jest to sprawa klosza, lecz samej soczewki podejrzewam, bo klosz jest czyściutki
Przeciez tego nie oplaca sie regenerowac:masakra:
Napisany 11 grudnia 2014 - 09:17
Panowie, znacie może kogoś, kto regeneruje te reflektory? Mam u siebie soczewki depo, i po prostu w nocy nic nie widać, tylko na długich jako tako. I nie jest to sprawa klosza, lecz samej soczewki podejrzewam, bo klosz jest czyściutki
masz wypalone odbłyśniki .
popytaj tutaj ;
http://www.reflektor...cja-odblysnikow
Napisany 11 grudnia 2014 - 09:31
Nie lepiek lupic drugie soczewki pos bi-xenon a uchwyty masz cale?Panowie, znacie może kogoś, kto regeneruje te reflektory? Mam u siebie soczewki depo, i po prostu w nocy nic nie widać, tylko na długich jako tako. I nie jest to sprawa klosza, lecz samej soczewki podejrzewam, bo klosz jest czyściutki
Napisany 03 stycznia 2015 - 20:57
Do lamp soczewkowych są jedne klosze czy też był podział w zależności czy ma xenony czy nie?
Napisany 03 stycznia 2015 - 22:06
Klosz w depo różni się czymś w porównaniu do klosza helli? W środku będzie bixenon.
Do lamp soczewkowych są jedne klosze czy też był podział w zależności czy ma xenony czy nie?
Klosze się różnią mocowaniem i depo klosz nie pasuje do helli .klosze nie różnią się w soczewce i xenonie.
Napisany 03 stycznia 2015 - 22:08
klosze nie różnią się w soczewce i xenonie.
I tu sie mylisz
Napisany 03 stycznia 2015 - 22:33
no fakt myle sie różnią sie klosze oznaczeniamiI tu sie mylisz
Napisany 03 stycznia 2015 - 22:46

A porównując jakość i podatność na matowienie?
Napisany 03 stycznia 2015 - 22:55
Właśnie o te oznaczenia mi chodziło, dzięki
A porównując jakość i podatność na matowienie?
Depo to china nie bez powodów piszą ze jak robić światła to lepiej zregenerować ori hella niż kupić nowe depo
Napisany 03 stycznia 2015 - 23:19

Napisany 04 stycznia 2015 - 00:12
no fakt myle sie rĂłżnią sie klosze oznaczeniami
Nie tylko. Ksenon ma taki jakby ryfle w jednym miejscu
smartniete tapfonem
Napisany 04 stycznia 2015 - 21:30
To musi być bardzo dociekliwy misiek i spostrzegawczy, doczepić zawsze się może(a przełącznik od świateł masz pewnie z manualna regulacja wysokości świateł) kolejny punkt do doczepienia się :police:Nigdzie nie znalazłem info na temat kloszy
o soczewkach doczytałem, ale o tym nigdzie nie znalazłem info. Miśki mogą się czepiać za brak homologacji DC na kloszu jak jest spryskiwacz i samopoziomowanie?