PYTANIE O NIVO i amortyzatory????
Napisany 12 września 2013 - 21:50
Pudełka oryginalne z hologramem itd. Z amorami nie mam żadnego problemu. Ten gość wystawia aukcje cyklicznie z tymi amorami. Pierwszy raz zainteresowałem się amorami w listopadzie 2012, ale dopiero w kwietniu zdecydowałem się na zakup - mimo wszystko trochę kosztują. W momencie gdy się zdecydowałem na zakup gość nie miał wystawionych, zadzwoniłem i w ciągu bodajże tygodnia aukcje wystawił. Podczas rozmowy pytał czy ma mi wysłać za pobraniem poza alledrogo czy przez allegro. Wybrałem drugą opcję na wszelki wypadek.
Napisany 13 września 2013 - 17:34
wcześniej zobacz w jakim stanie masz pompkę i przewody żebyś nie musiał kląć później;)Ciekawa sprawa wiecie bo w sumie ma tylko dwie aukcje wystawione jako prywatny sprzedawca można powiedzieć. Zapytałem właśnie o gwarancję.
Dostałeś jakiś dokument zakupu czy coś? Czy to tak bardziej z pod lady? Cena jest bardzo dobra jak za GM można powiedzieć. Teraz u mnie siedzą Monroe (poprzedni właściciel je wymieniał w 2011r widziałem kwity) Zapłacił prawie tysia za te Monroe i jak Omegę kupowałem na wiosnę to już słyszałem jak puka prawy tył a dziś na przeglądzie się potwierdziło. Prawy 38%, lewy 49%.
No i się rozglądam, badam jak to kosztuje i czy GM nivo czy zwykłe jakieś. Kasy brak ale te 660zł tak mocno mnie nie przeraziło,
Napisany 13 września 2013 - 20:46
wcześniej zobacz w jakim stanie masz pompkę i przewody żebyś nie musiał kląć później
Mówisz że tam może być problem? Wydaje mi się jednak że to amor, od samego początku popukiwał ten amor na nierównościach i dalej to robi. Ewidentnie puka.
Napisany 14 września 2013 - 12:53
Napisany 14 września 2013 - 13:10
z tego co dobrze pamiętam to monroe nie robiło amortyzatorĂłw z nivo. chodzi mi raczej o to że po takim nieużywaniu pompa mogła stanąć bokiem i nie będzie miała siły pompować. albo elektryka się posypała lub przewody ciśnienia popękane.
To źla pamietasz mialem je załozone w sedesie a te amory nivo mam tez to że GM to się zgadza ale są made inpoland i bardzo szybko schodzi farba w miescu pracy poduszki gumowej konserwuje to co miesiac silikonem w spreyu by troszke dłużej potrzymały
Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2
Napisany 18 kwietnia 2014 - 16:01