Siemanko, mam takie pytanie do znawców większych niż ja:D Obecnie posiadam radyjko Alpine CDE-9880r, jako, że przymierzam się do zmiany radia w beemwe żony i umyśliłem sobie że wrzucę jej swoje radio a sobie zafunduję CDA-9886r tylko nie wiem czy opłaca mi się taka zamiana? ew. jakieś inne do max 700-800PLN może być używka w BDB stanie? Podoba mi się seria IDA ale z opinii widzę że mają dużo gorszą jakość dźwięku od CDA?

Jakie radio wybrać? Proszę o porady
Rozpoczęte przez
cemdi
, 12 gru 2009, 21:35
143 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 maja 2015 - 16:31
Ze stajni Alpine Jedno z,jak nie najlepsze radio pod względem dźwięku w tej cenie to właśnie CDA-9835r.
Napisany 17 maja 2015 - 18:41
CDA-9835r.
Ciężkie do zdobycia z tego co się zdążyłem zorientować... i jeszcze jedna rzecz o której nie napisałem a którą powinno mieć to USB

Napisany 30 września 2015 - 20:40
Mam dylemat co do radia. Chce radio z navi i dvd 1din do omy B. Będzie do tego podpięta kamera cofania. Moje wymagania to zdejmowany panel, dobra jakość dźwięku i cena tak do 800zł, sprzęt może być używany.
Finansowo nie jestem w stanie wyłożyć więcej ze względu na remont blacharki i malowanie całego auta i mase z tym związanych wydatków.
Finansowo nie jestem w stanie wyłożyć więcej ze względu na remont blacharki i malowanie całego auta i mase z tym związanych wydatków.