No nie mogę.
Co jeszcze wymyślicie ?? ?? ??
Najlepiej Nowy dział "...co mnie dzisiaj boli..."

A może coś takiego u nas?
Rozpoczęte przez
malinka
, 23 lis 2009, 10:21
25 odpowiedzi na ten temat
Napisany 24 listopada 2009 - 02:43
Napisany 24 listopada 2009 - 03:16
No nie mogę.
Co jeszcze wymyślicie ?? ?? ??
Najlepiej Nowy dział "...co mnie dzisiaj boli..."
dobre :smiech2::smiech2:
Napisany 24 listopada 2009 - 11:36
ja tam jestem neutralnie nastawiony. ale ajk sie okazuje ze za to trzeba placic to jestem na nie.
kiedys nasi dziadkowie mowili do nas - "po co wam tyle kanalow w telewizji, przeciez dwa/trzy starczą"
a teraz kazdy ma kilkadziesiac kanalow i jest ok. i nikt wszystkich nie oglada. kazdy wybiera co chce. ale przynajmniej ma w czym wybierac.
kiedys nasi dziadkowie mowili do nas - "po co wam tyle kanalow w telewizji, przeciez dwa/trzy starczą"
a teraz kazdy ma kilkadziesiac kanalow i jest ok. i nikt wszystkich nie oglada. kazdy wybiera co chce. ale przynajmniej ma w czym wybierac.
na co dzień RENAULT SCENIC II 2.0 DCI
Napisany 24 listopada 2009 - 13:21
Kapa. $ więc jestem na nie.
Co do działu 'co mnie dzisiaj boli' jestem za, a nawet przeciw
Co do działu 'co mnie dzisiaj boli' jestem za, a nawet przeciw

Napisany 26 listopada 2009 - 15:53
TeamSpeak jest zajefajny, zawsze wolalem go od wszelkich komercyjnych skypów itp...
co?? a na czym polega jego nienormalne dzialanie, jesli nie wykupisz licencji na zagranicznym serwerze, tylko postawisz swoj serwer?TEN PROGRAM NIE JEST DARMOWY.. żeby działał normalnie trzeba wykupić na zagranicznym serwerze licencję.. a dodatkowo licencja na 25 osób kosztuje... 30$..
Napisany 02 grudnia 2009 - 21:48
team speeka przerabialem na poprzednim forum...fajna sprawa, przedewszystkim uzyteczna....