to kręć bo ja nadal nie wiem o jakim placyku piszesz :|jutro nakręce filmiki, żeby łatwiej było trafić

Przywitanie jesieni u chomików :D (3 październik 2009r)
Napisany 30 września 2009 - 19:52
Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013
II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin
Napisany 30 września 2009 - 19:53

a co do placyku też nie wiem . to czekamy.
Napisany 30 września 2009 - 19:57
- ja mogę kupić kiełbaskę na kija (taką zajefaną).. wezmę rachunek to się później policzymy..
- co do prażonych to się zrobi;
ale może ktoś zorganizuje jakąś sałatkę.. sam nie wiem co.. może jakaś popitka (ja nie przepijam).. a co do alkoholu to ja tak jak pisałem mam wódeczki, ale piwko też chętnie więc spoko..

muszę wybrać się do lasu po drewno.. duuużo drewna

Napisany 30 września 2009 - 20:00
.
Napisany 30 września 2009 - 20:03
no nie bardzo..kurde chomik a na pogode patrzyłes?

mi pokazuje (ale gdzie indziej) 19stopni (odczuwalne 18), bo ma być spory wiatr
P.S. ale co jeśli będzie padało?
Napisany 30 września 2009 - 20:06
No to dobry pomysł ale Kolo zabiera do pracy kluskę i ja mam autko w serwisie. No chyba że Kolo coś wymyśli i przyjedziemy razem, ale na razie nie wpisuje się na listę.
Chomiczku jutro dam Ci znać i przywiozę sałatkę tylko muszę sprawdzić czy betoniarka działa.:D
Napisany 30 września 2009 - 20:57
Miałeś garaż posprzątacP.S. ale co jeśli będzie padało?

Sama przyjeżdzaj ja tez sam z dzieciakami będeNo to dobry pomysł ale Kolo zabiera do pracy kluskę i ja mam autko w serwisie
. No chyba że Kolo coś wymyśli i przyjedziemy razem, ale na razie nie wpisuje się na listę.

Napisany 30 września 2009 - 21:02
Sama przyjeżdzaj ja tez sam z dzieciakami będe
Bobas

POMÓŻMY KINDZE
http://pomoz.eu/
Napisany 01 października 2009 - 10:19
Bobasy będą, i Zajączki, Soseq'i qrna będą też, i Marzenki z sałatką a może nawet kolo72, Chomiki, Omegi96 i qrna kupa nowych ludziuf których jeszcze nie znamy, a nawet japoniec do spalenia, tylko NAS qrna nie będzie :placz: :placz:
To jest qrna niesprawiedliwe! Tak żebyście wiedzieli :placz:
Napisany 01 października 2009 - 10:21
wiesz co, żeby wybierać teściów od takiego grona.. no nie ładnie, nie ładnietylko NAS qrna nie będzie

Napisany 01 października 2009 - 10:22
A z dziadkami jest tak, że nie wolno żadnej wizyty odkładać na później. Może dojedziemy się przywitać około 22, może wcześniej, jak mi powiesz na PW Chomiku, gdzie mamy skręcić (po skręcie we prawo przed żarłodajnią)

Aha, ja już będę urobiony, więc kłopotu nie ma

Napisany 01 października 2009 - 10:26
za 200m w lewo i potem cały czas za główną.. po około 400m będzie ostry o 90st w prawy, potem za kolejne 300 - 90 w lewo a potem będzie znak koniec terenu zabudowanego i droga pójdzie lekko pod górkę to przed tym znakiem o 90stopni w prawo, ale 90, a nie 45!(po skręcie we prawo przed żarłodajnią)

Napisany 01 października 2009 - 10:35
Napisany 01 października 2009 - 11:44

Napisany 01 października 2009 - 12:00
Chomiczku jutro dam Ci znać i przywiozę sałatkę tylko muszę sprawdzić czy betoniarka działa.
Hehhehe dobre.
Jeśli mogę wtrącić to chyba najlepszym sposobem jest na takie imprezy jak każdy zabierze to co i ile lubi, a i tak wystawi na stół dla wszystkich. Kto ma ochotę niech się częstuje. Nie jestem organizatoerm tego "rodzinnego" spocika więc tylko tak podpowiadam.
Napisany 01 października 2009 - 12:07
dla jadących drogą nr 52 kierunek Bielsko
mijacie most nad rzeką i macie takie rondo:

na tym rondzie skręcacie w prawo, a następnie jedziecie do następnego ronda

i na nim skręcacie w lewo..
----------------------------------------------
dla jadących od Bielska w kierunku Krakowa (droga 52), nie zjeżdżacie na centrum, ale jedziecie na obwodnicę i na pierwszym rondzie:

jedziecie prosto, następnie na następnym rondzie:

skręcacie w prawo
-------------------------------------
dla jadących od Oświęcimia/Zatora (droga 28 kierunek Nowy Sącz, Sucha Beskidzka)
na wjeździe do Wadowic macie rondo:

jedziecie przez nie prosto.
----------------------------------------------------------------------
DLA WSZYSTKICH
po przejechaniu ronda zobaczycie:

znaki:
- wyjazd pogotowie; wyjazd straż pożarna.. jest to w odległości około 100m od ostatniego ronda i zaraz za tymi znakami jest skrzyżowanie w lewo.. tam skręćcie i już zobaczycie placyk
Jeżeli ktoś byłby później i chciałby jechać prosto do mnie to:

z Wadowic należy wyjechać drogą 28 kierunek Nowy Sącz i za około 3km będziecie mieć po lewej stronie duży przeszklony budynek (SALON MEBLOWY CZART).. tuż przed nim jest reklama KLOSE.. za tym salonem za jakieś 300m będzie przystanek autobusowy i kawałek dalej droga lekko zacznie schodzić w dół.. na dole jest skrzyżowanie (kierunkowskaz w prawo PONIKIEW) (zaraz za skrzyżowaniem jest Restauracja Czartak).. po skręceniu w prawo (od tego momentu jest filmik, który jest poniżej).. jedziemy jakieś 200m i za łukiem drogi skręcamy na skrzyżowaniu w lewo (lekko pod górkę).. następnie jedziemy cały czas za główną drogą.. będzie ostry zakręt o 90stopni w prawo, a później o 90stopni w lewo.. i droga lekko pójdzie na dół.. na dolę będzie łuk w prawo i za około 50m należy zjechać z głównej drogi o 90stopni w prawo (przed znakiem Koniec Terenu Zabudowanego)..
Cała trasa od reaturacji jest w filmiku YT, więc powinno pomóc.
[yt="Jak trafić do chomika"]jznQXgGNheI[/yt]
Oczywiście gdyby coś nasłuch na 33 kanale CB oraz kontakt telefoniczny
Napisany 01 października 2009 - 12:38

mała prośba