! Jak zawsze proszę Was o wrzucane fotek i filmików w oryginalnych rozmiarach (nie zmieniona rozdzielczość) na klubowy serwer ftp
!
To dopisałem ja Piterek
Wrzucamy wszystkie filmiki i foty ze zlotu bez komentarzy ,ew. kto bedzie chciał wrzuca opis do fotek które wstawił.
Wszystkie inne wpisy będą wyrzucane do kosza.

Filmy i foty z VIII zlotu -wyłącznie
Rozpoczęte przez
egon
, 27 wrz 2009, 11:20
27 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 października 2009 - 09:56
Przypominam o dwóch kwestiach:
"Krytykować może każdy głupiec i wielu z nich to robi"
Winston Churchill
Napisany 07 października 2009 - 13:10
Mój film się właśnie wrzuca na ftp-a. Około 15 będzie do ściągnięcia. W 16:9 jest, więc nie każdy starszy player go poprawnie odtworzy.
Napisany 07 października 2009 - 14:32
Moj ostatni filmik wlasnie wpada na ftp - w sumie jest ich 11, nic z nimi nie robilem, material taki jak nagralem kamera.
Napisany 09 października 2009 - 00:06
Moje fotki i mala chwila prawdy dla niektorych
:bigok::bud:
Zlotowa Galeria by Exec
Ktokolwiek widział, ktokolwiek zna!
Chciałbym również przypomnieć, iż od poprzedniego zlotu poszukiwany jest tajemniczy osobnik podający się za klubowicza, szpiegujący i penetrujący szeregi klubowe. Wszelkie informacje proszę zgłaszać do administratorów forum, nieoficjalnie wiadomo, że dla osoby, która pomoże w namierzeniu podejrzanego przewidziana jest nagroda...
Wizerunek poszukiwanego:

no offence

Zlotowa Galeria by Exec
Ktokolwiek widział, ktokolwiek zna!
Chciałbym również przypomnieć, iż od poprzedniego zlotu poszukiwany jest tajemniczy osobnik podający się za klubowicza, szpiegujący i penetrujący szeregi klubowe. Wszelkie informacje proszę zgłaszać do administratorów forum, nieoficjalnie wiadomo, że dla osoby, która pomoże w namierzeniu podejrzanego przewidziana jest nagroda...
Wizerunek poszukiwanego:

no offence

Napisany 19 października 2009 - 18:10
jakby kto chciał obejrzeć, to na potrzeby lokalnej społeczności w lesznie i okoliach, zrobiłem jeszcze wersję promo ostatniego zlota (do wyboru vimeo i youtube):
Napisany 01 listopada 2009 - 00:10
Wrzuciłem na serwer klubowy (nareszcie) obraz płyty DVD. Z racji bałąganu (program nie chciał wysyłać a serwer nie odpowiadał-dawne problemy) wyjaśnie że obraz który wgrał się prawidłowo nosi nazwę:
damian07081989.iso
damian07081989.iso
Napisany 25 maja 2010 - 18:47
Chociaż minęło sporo czasu od zlotu, teraz przed następnym zlotem wklejam linka do swojej galerii zdjęć z Wawrzkowizny http://picasaweb.goo...megaKlubPolska#

Auto kosmetyka
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
- korekta lakieru (polerowanie mechaniczne, usuwanie rys)
- woskowanie
- czyszczenie wnętrza
- polerowanie lamp
- przygotowanie auta na specjalną okazję (sprzedaż, wesele)
Zapraszam! Info na PW
Odpicuj swoją omegę xd