meush... wstaw miniaturki na forum, co by sie szybciej ladowaly tutaj fotki.
Ladne alu.
Juz poprawione ta pierwsza jakos mi umknela bo zmniejszalem wszystkie do 800x600
na ostatniej focie widac ze lewe kolo lezy bardziej od prawego to moze tylko wygladac tak na fotce . radzil bym sprawedzic geometrie.
Nie nie tak sie tylko wydaje obydwa sa rowno:)
jaka gleba i na jakich springach?
jaki model
felg i ile dałeś?
jakie masz oponki i jaki dystans?
Gleba ta co kiedys jezdzil na niej Cmaga

Czyli h&r nie wiem ile obnizajace chyba -35 od sedana 2.0:) przod moglby stac troche nizej:)
Felgi to kopia schmidt vn line zrobiona przez stilauto ale naprawde dobrze:)wygladaja jak oryginalne nieskrecane schmidty. Kupilem w naprawde dobrych Pieniadzach ale jak dobrze poszukasz chyba na 2 stronie to zobaczysz jak Wygladaly...wszystkie 4 wyprostowalem i tu sie ucieszylem bo gosc powiedzial ze sa z twardego aluminium, no ale jak widac pogiac da sie wszystko:).
Ranty wypolerowalem sam, srodki tez pomalowane samodzielnie.
z przodu mam 215/40 a z tylu 245/35 z dystansem chyba 20mm albo 22.
Tyl wyszedl dobrze natomiast przod mi sie nie podoba jestem zwolennikiem naciagow i german style'u a naciag jest slabiutki przy 8" i 215/40;/ Chcialem w przyszlym roku wrzucic jakies opony z profilem 45 ale chyba zostane przy takich z tylu a z przodem cos pokombinuje bo kolo jakos nie wyglada na za male.
Tym ze pewnie mi licznik przeklamuje nie przejmuje sie wogole chodzilo mi o wyglad, na komforcie stracilem jest twardziej i sztywniej + opony napompowane na 2,5bara ale da sie normalnie jezdzic:)
meush i smigaj na geometrie na tych dystansach bo sie zaraz z tymi oponami pozegnasz. Masz żabe jak nieszczescie
Z tego negatywu to ja sie ciesze:D i tym wogole nie przejmuje!

dobrze spasowala sie opona z nadkolem:) gdyby go nie bylo kola mogly by wystawac na gorze zabardzo i by mi pewnie dowod zabrali:)
Dzieki za mile slowa:) dzisiaj mysle ze jeszcze zrobie jakies fotki tylko poszukam dobrej miejscowki.
ps. jade dzisaj ze starszymi na zakupy do reala zobaczymy jak to bedzie:D
pozdrawiam meush!